Kolarov: "Real je najveći, šteta što ne zovu"
Kolarov izabrao da se skloni sa strane i prati špansku novelu. Ponavlja da se pita Lacio, a poznaje i karakter svog predsednika.
Aleksandar Kolarov pokušava da ostane po strani, dok se vesti smenjuju iz časa u čas. Naime, posle ponude Intera, odbijanja nekolicine igrača da posluže kao „kusur“ u celom poslu, u trku se umešao Real.
„Od Reala nema većeg kluba na svetu, šteta što me nisu zvali“, kaže naš reprezentativac, koji kroz šalu poručuje da ga niko nije kontaktirao.
Ne želi da se opterećuje, jer je ponovio da od njega ništa ne zavisi, i da se pita klub, odnosno predsednik Lotito, koji ima jedno mišljenje danas, dok je sutra neizvesno u kakvom će se raspoloženju probuditi.
„Mislim samo na utakmicu sa Livornom, trenirao sam i van rasporeda, individualno, kako bi spreman dočekao sutrašnji meč“, dodaje naš reprezentativac.
-------------------------------------------------------------------------------
Lion i Barselona u trci za Vijerom
Prethodnih dana prelazak Patrika Vijere u Mančester Siti predstavljen je kao praktično gotova stvar, ali Lion i Barselona ne odustaju od želje za dovođenjem ovog francuskog fudbalera.
Bernar Lakomb, savetnik u Lionu, govorio je za špansku “Marku” o interesovanju Barselone i njegovog kluba za Vijeru i rekao da “Patrik ima dosta ponuda”.
“Barselona bi volela da ga angažuje kako bi popunila nedostatak igrača u veznom redu, koji je nastao odlaskom Turea i Keite na Afrički kup nacija. Žele da mu ponude ugovor na godinu i po dana”, izjavio je Lakomb i dodao:
“Međutim, imao bi manju minutažu kada se njih dvojica vrate i to ga brine, jer želi da igra na Svetskom prvenstvu”.
Mančester Siti i dalje ostaje klub koji je najbliži dovođenju Francuza, pogotovu zbog činjenice da je Roberto Manćini, čovek koji je i doveo Vijeru u Inter, sada menadžer “Građana”.