Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Da, odlazi nam Goran. Nek mu je sa srećom, da nemamo retarda od predsednika on bi nam bio jedan od oslonaca ekipe :(

Srećno Gorane

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Pa dobro vreme je bilo da potrazi bolju sredinu ostaje vam Zarate :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Lane: "Neću u Milan"

Lane: "Neću u Milan"

milan_jovanovic8785020091206041814.jpg

Milan Jovanović nije pregovarao sa rosonerima, nije se odlučio, a siguran je da do juna ostaje u Standardu. Sve ostalo su nagađanja, ne žuri sa povratkom na teren.
Milan Jovanović je presekao špekulacije.

„Ostajem u Standardu do juna, dezinformacija je da sam se dogovorio sa Milanom. I dalje čekam ništa nisam odlučio, uz Milan, tu su Liverpul i još jedan veliki klub. Ponavljam, moje opcije su otvorene“, kaže srpski reprezentativac.

On se trenutno nalazi u Liježu, oporavlja se i ne žuri sa povratkom na teren.

„Neću ništa da rizikujem, treniram lagano, kad budem osetio da sam spreman, igraću. Stvarno bi bilo neozbiljno da u godini SP zaradim neku težu povredu zbog toga što sam se prerano vratio na teren“, dodaje Jovanović.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Kolarov: "Real je najveći, šteta što ne zovu"

kolarov-velika9601020100104044647.jpg

Kolarov izabrao da se skloni sa strane i prati špansku novelu. Ponavlja da se pita Lacio, a poznaje i karakter svog predsednika.
Aleksandar Kolarov pokušava da ostane po strani, dok se vesti smenjuju iz časa u čas. Naime, posle ponude Intera, odbijanja nekolicine igrača da posluže kao „kusur“ u celom poslu, u trku se umešao Real.

„Od Reala nema većeg kluba na svetu, šteta što me nisu zvali“, kaže naš reprezentativac, koji kroz šalu poručuje da ga niko nije kontaktirao.

Ne želi da se opterećuje, jer je ponovio da od njega ništa ne zavisi, i da se pita klub, odnosno predsednik Lotito, koji ima jedno mišljenje danas, dok je sutra neizvesno u kakvom će se raspoloženju probuditi.

„Mislim samo na utakmicu sa Livornom, trenirao sam i van rasporeda, individualno, kako bi spreman dočekao sutrašnji meč“, dodaje naš reprezentativac.

-------------------------------------------------------------------------------

Lion i Barselona u trci za Vijerom

patrick-vieira-1509105020091215051204.jpg

Prethodnih dana prelazak Patrika Vijere u Mančester Siti predstavljen je kao praktično gotova stvar, ali Lion i Barselona ne odustaju od želje za dovođenjem ovog francuskog fudbalera.
Bernar Lakomb, savetnik u Lionu, govorio je za špansku “Marku” o interesovanju Barselone i njegovog kluba za Vijeru i rekao da “Patrik ima dosta ponuda”.

“Barselona bi volela da ga angažuje kako bi popunila nedostatak igrača u veznom redu, koji je nastao odlaskom Turea i Keite na Afrički kup nacija. Žele da mu ponude ugovor na godinu i po dana”, izjavio je Lakomb i dodao:

“Međutim, imao bi manju minutažu kada se njih dvojica vrate i to ga brine, jer želi da igra na Svetskom prvenstvu”.

Mančester Siti i dalje ostaje klub koji je najbliži dovođenju Francuza, pogotovu zbog činjenice da je Roberto Manćini, čovek koji je i doveo Vijeru u Inter, sada menadžer “Građana”.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Mark Hjuz novi selektor Turske?

Mark Hjuz novi selektor Turske?

mark-hjuz-veca1269020090415181821.jpg

Sada već bivši menadžer Mančester Sitija nova je meta Fudbalskog saveza Turske i figurira kao ozbiljan kandidat za selektora ove zemlje.
Dosadašnji selektor, Fatih Terim, podneo je ostavku posle neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, u kojima je Turska završila treća u grupi (iza Španije i Bosne i Hercegovine) i sada se traži novi vođa nacionalnog tima. Đovani Trapatoni, Gus Hidink i Luis Felipe Skolari su već odbili da predvode Tursku, sada žele Hjuza.

Jedna od karata na koju igraju ljudi iz Saveza je Tugaj Kerimolu, legendarni turski fudbaler sa kojim je Velšanin sarađivao dok je trenirao Blekburn. Ukoliko Hjuz prihvati ponudu, Tugaj će mu biti prvi pomoćnik.

Izgleda da je cena Marka Hjuza porasla posle kontroverznog otpuštanja iz Mančester Sitija. Pre nego što je trenirao “Građane” i pomenuti Blekburn, bio je selector reprezentacije Velsa, i to od 1999. do 2004. godine. Kao igrač, proslavio se u dresu Mančester Junajteda.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Drago mi je zbog Vijere on ne dobija baš veliku minutažu u Interu i možda je bolje da ode.

Član
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
35
Vidić:"Nisam nesrećan, samo sam povređen"
vidicvsvulvsi.gif

Nemanja Vidić je danas demantovao sve natpise i naslove oko njegovog odlaska iz Mančester Junajteda, i odbacio je "prazne" priče oko svađe njega i Ser Aleksa Fergusona.

Pet minuta pred meć sa Lids Junajtedom, Nemanja Vidić je ispao iz protokola za tim, a na njegovo mesto "uleteo" je Brown, pa su posle meča počele spekulacije, oko svađe Nemanje i Aleksa Fergusona, ipak srpski reprezentativac je sve priče bacio u vodu:

"Sve me je iznenadilo. Počele su priče da sam se posvađao sa trenerom, jer on navodno neveruje u moju povredu i misli da je to sve laž." kaže Vidić i dodaje:
"Svi u klubu znaju da ja imam beskonačno poštovanje prema treneru Fergusonu, čak šta više, nisam nesrećan na Old Trafordu. Jednostavno, povređen sam i tu je kraj priče. Doktori su mi rekli da neću igrati od sedam do deset dana, i samo se nadam da ću se oporaviti do utakmice sa Birmingemom." završio je Vidić

Natrag