Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ako ode negde drugde mogao bi se vratiti u formu i ponovo zaigrati u reprezentaciji!!!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
On kad je igrao za reprezentaciju mi smo gubili ,zato bolje za Antica da ga ne zove vise posto ionako nema pojma da igra!

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
U Angoli za Drogbu i druge "face" posebno osiguranje

00017675.jpg

Sat Didiea Drogbe vredi više od 55.000 evra, dok je u Angoli prosečna plata 22 evra! I zato tamošnja policija strahuje od napada na zvezdu Čelsija, ali i na još neke zvezde i zvezdice afričkog fudbala.

Drogbu i društvo će u svim gradovima gde će se igrati Kup nacija danonoćno čuvati policija, ali i specijalne snage potpomognute obezbeđenjem koje je angažovao organizator. Kup Nacija startuje 10. januara i traje do 31, a osim Drogbe, posebnu pažnju tražili su Togoanac Emanuel Adebajor i Kamerunac Aleks Song. Za kompletno obezbeđenje takmičenja angažovano je oko 30.000 ljudi, a dodatno obezbeđenje za Drogbu plaća Čelsi!

Izvor: sportal.rs
------------------------------------------------------------------------
Kolarov: Ne razmišljam o Interu

00017643.jpg

Odbrambeni fudbaler Lacija Aleksandar Kolarov nije želeo da komentariše navode italijanskih medija koji su objavili da bi karijeru mogao da nastavi u milanskom Interu.

- Ne želim da razgovaram o spekulacijama vezanim za moj odlazak iz Rima. Ja sam igrač Lacija i fokusiran sam samo na predstojeću utakmicu protiv Livorna u kojoj želimo da osvojimo tri boda - rekao je Kolarov za "Sky Sport 24".

U medijima se pojavila informacija da je Inter ponudio Laciju Davidea Santona u zamenu za levog beka reprezentacije Srbije. Ukoliko se Kolarov preseli u Milano pridružiće se dojučerašnjem saigraču Goranu Pandevu koji će početkom sledeće nedelje potpisati ugovor sa šampionom Italije.

- Pandev mi još uvek ništa nije rekao vezano za njegov novi klub. Razgovarali smo u nekoliko navrata otkako je napustio Lacio. Nedavno se oženio i pričao je samo o privatnim stvarima. Što se mene tiče, nadam se da će 2010. godima biti još uspešnija - zaključio je bivši fudbaler Čukaričkog i OFK Beograda.

Izvor: sportal.rs

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Tako je...Netreba samo Didijea osigurati vec sve fudbalere,tako su jednom na sred ulice opljackali Muntarija u Italiji uzevsi mu sat neznam tacno koliko vredan...wacko2

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Reprezentativac Srbije ne ide u Siti

Reprezentativac Srbije ne ide u Siti

00017732.jpg

Menadžer reprezentativca Srbije Nevena Subotića, Stiven Keli demantovao je da su počeli pregovori o prelasku njegovog klijenta iz Borusije Dortmund u Mančester Siti.

- Nisam razgovarao sa predstavnicima Mančester sitija. To su samo špekulacije. Iznenadio bih se ako bi Neven u zimskom prelaznom roku otišao iz Dortmunda. Ponuda za tako nešto morala bi da bude velika, jer Neven ima višegodišnji ugovor sa Borusijom - rekao je Keli za televiziju Skaj, a prenosi Beta.

Subotić je ove sezone za Borusiju odigrao 17 utakmica i postigao jedan gol. On je za reprezentaciju Srbije debitovao u martu prošle godine na utakmici sa Rumunijom, u kojoj su "orlovi" pobedili sa 3:2.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Riberi odbio Inter

Riberi odbio Inter

00017735.jpg

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi odbio je ponudu da pređe u Inter, uz obrazloženje da želi da igra samo u Realu iz Madrida, piše italijanski dnevni list Korijere delo Sport, a prenosi Beta. Prema pisanju tog lista, vlasnik Intera Masimo Morati telefonom je pozvao Riberija, ali nije uspeo da ga ubedi da promeni mišljenje.

- Želim samo u Real, ne zanimaju me drugi klubovi - preneo je italijanski list Riberijev odgovor.

Pored Reala i Intera, za Riberija se interesuje i engleski Čelsi, a Bajern je odredio obeštećenje od 60 miliona evra. Korijere delo Sport navodi i da će nakon negativnog odgovora Riberija, Inter pokušati da angažuje fudbalera Liverpula Stivena Džerarda.

Riberi je u Bajern došao 2007. godine i do sada je odigrao 89 utakmica i postigao 34 gola.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
I Real hoće Kolarova

I Real hoće Kolarova

00017728.jpg

Fudbalski klub Real Madrid zainteresovan je da u ovom prelaznom roku iz Lacija dovede reprezentativca Srbije Aleksandra Kolarova, piše današnja Gazeta delo Sport, a prenosi Beta. Pored španskog velikana, za Kolarova se od ranije interesuje i aktuelni prvak Italije, Inter iz Milana.

Prema pisanju italijanske štampe, Lacio je za Kolarova odredio obeštećenje od oko 15 miliona evra, cifru koja ni za Real ni za Inter ne bi trebalo da predstavlja problem.

Kolarov je u Lacio došao u leto 2007. godine iz OFK Beograda. On je do sada za rimski klub odigrao 64 utakmice i postigao četiri pogotka.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Goran Pandev novo pojačanje Intera

Fudbalski reprezentativac Makedonije i doskorašnji član Lacija Goran Pandev potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Interom, objavljeno na sajtu prvaka Italije.
pandev1.jpg

Pandev je krajem prošle godine na sudu dobio raskid ugovora sa Lacijom, pa je u Inter došao kao slobodan igrač.
"Goran je veoma srećan, ugovor je već poslat u sedište Serije A", rekao je menadžer Pandeva, Leonardo Korsi.
Pandev je već bio član Intera od 2001. do 2004. godine, ali u tom periodu nije uspeo da se izbori za status prvotimca. Usledio je prelazak u Lacio za koji je odigrao ukupno 159 utakmica i postigao 48 golova.

Izvor: Radio televizija Srbije - www.rts.rs

Natrag