U Angoli za Drogbu i druge "face" posebno osiguranje
Sat Didiea Drogbe vredi više od 55.000 evra, dok je u Angoli prosečna plata 22 evra! I zato tamošnja policija strahuje od napada na zvezdu Čelsija, ali i na još neke zvezde i zvezdice afričkog fudbala.
Drogbu i društvo će u svim gradovima gde će se igrati Kup nacija danonoćno čuvati policija, ali i specijalne snage potpomognute obezbeđenjem koje je angažovao organizator. Kup Nacija startuje 10. januara i traje do 31, a osim Drogbe, posebnu pažnju tražili su Togoanac Emanuel Adebajor i Kamerunac Aleks Song. Za kompletno obezbeđenje takmičenja angažovano je oko 30.000 ljudi, a dodatno obezbeđenje za Drogbu plaća Čelsi!
Izvor:
sportal.rs
------------------------------------------------------------------------
Kolarov: Ne razmišljam o Interu
Odbrambeni fudbaler Lacija Aleksandar Kolarov nije želeo da komentariše navode italijanskih medija koji su objavili da bi karijeru mogao da nastavi u milanskom Interu.
- Ne želim da razgovaram o spekulacijama vezanim za moj odlazak iz Rima. Ja sam igrač Lacija i fokusiran sam samo na predstojeću utakmicu protiv Livorna u kojoj želimo da osvojimo tri boda - rekao je Kolarov za "Sky Sport 24".
U medijima se pojavila informacija da je Inter ponudio Laciju Davidea Santona u zamenu za levog beka reprezentacije Srbije. Ukoliko se Kolarov preseli u Milano pridružiće se dojučerašnjem saigraču Goranu Pandevu koji će početkom sledeće nedelje potpisati ugovor sa šampionom Italije.
- Pandev mi još uvek ništa nije rekao vezano za njegov novi klub. Razgovarali smo u nekoliko navrata otkako je napustio Lacio. Nedavno se oženio i pričao je samo o privatnim stvarima. Što se mene tiče, nadam se da će 2010. godima biti još uspešnija - zaključio je bivši fudbaler Čukaričkog i OFK Beograda.
Izvor:
sportal.rs