Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Luka Toni na pozajmici u Romi

3020010674b3de54f4f45a472594815_big.jpg

Beta​
Centarfor Bajerna Luka Toni igraće do kraja sezone u Romi kao pozajmljen igrač, objavio je minhenski klub.

32-godišnji napadač najavio je ranije tokom nedelje da bi želeo da pređe na stadion Olimpiko u januaru, kada se otvori prelazni rok. „FK Bajern daće svog igrača Luku Tonija (32) na pozajmicu Romi do 30.6.2010. godine nakon što je postignut dogovor između Rome i Bajerna“, stoji u zvaničnom saopštenju na sajtu Bavaraca.
Toni je Seriju A napustio 2007. godine kada je iz Fiorentine prešao u Bajern. Italijanski reprezentativac je dobro igrao prvu sezonu i po, ali je tokom 2009. godine bio neuspešan.

Dolazak novog trenera Luja Van Gala, sa kojim Toni nije uspeo da uspostavi dobar odnos, povećao je želju Italijana da napusti klub, pre svega zbog male minutaže na terenu.

Toni će se tako u napadu Rome pridružiti Frančesku Totiju u nameri da dobrim igrama obezbedi mesto u nacionalnom timu Italije i učešće na Svetskom Prvenstvu u Južnoj Africi.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Adrijano: Ostajem gde sam

00017230.jpg

Brazilac Adrijano će verovatno ostati u Flamengu. Iako su spekulacije o povratku u Evropu sve učestalije, najbolji strelac brazilskog prvenstva i saigrač Dejana Ramba Petkovića tvrdi da će ostati u domovini.

- Ne postoji novac koji može da zameni ljubav ovih navijača prema meni. Ne odlazim u inostranstvo. Mnogo je klubova koji me žele, ali se u Riju nalazi moja porodica, moja deca i sve osobe koje mi žele dobro. Imam svu ljubav ovog sveta i presrećan sam. Moja radost je još veća zbog osvojene titule - rekao je Adrijano za brazilski "O Globo" i tako prekinuo nagađanja o odlasku u Romu, Keln, Sevilju...

Izvor: sportal.rs

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ma tu mu je najbolje...Flamengo je najboji u Brazilu dok imaju Ramba i Adrijana...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Zao mi je momka dobar je bio!! Mislim da zasluzuje igranje u Evropi

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
U Brazilu uživa, ima svoje navijače koji ga obožavaju, najbolji strelac u ligi i ja mislim da se on pomalo plaši povratka u Evropu, zbog loše situacije koje je imao u Interu.

O tome govori sledeća rečenica: "Ne postoji novac koji može da zameni ljubav ovih navijača prema meni." i mislim da je to ključ zbog čega neće u Evropu.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
To je i moje mišljenje, moj fudbalski stav je da je igraču najvažnije da uživa u timu i da igra iz ljubavi prema timu a ne za pare, kao što je npr. Ibrahimović koji je za pare izdao Juventus kada je bio u Seriji B koji ga tako reći naučio da igra fudbal, a sada i Inter, ne bi me čudilo da pređe u Real Madrid.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
To je i moje mišljenje, moj fudbalski stav je da je igraču najvažnije da uživa u timu i da igra iz ljubavi prema timu a ne za pare, kao što je npr. Ibrahimović koji je za pare izdao Juventus kada je bio u Seriji B koji ga tako reći naučio da igra fudbal, a sada i Inter, ne bi me čudilo da pređe u Real Madrid.

Ma ok svako ima svoje misljenje

Natrag