Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ali dobro hoce da kupe....mada sta ce im kada imaju Ronalda,Kaku,Xabi Alonsa,Benzemu...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ma smaraju sa tim novcem...I Celsi je pun para,ali se ne razbacuje...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Golman Srbije i zvanično u Viganu

00017409.jpg

Golman lisabonskog Sportinga i nacionalne reprezentacije Srbije Vladimir Stojković pozajmljen je do kraja sezone engleskom premijerligašu Viganu, saopštio je večeras portugalski klub.

Stojković (26), koji je pomogao reprezentaciji Srbije da se direktno plasira na prvenstvo sveta iduće godine u Južnoj Africi, prešao je u Sporting u julu 2007. iz francuskog Nanta, ali nije uspeo da izbori status prvotimca pod vođstvom trenera Paula Benta.

Srpski golman je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u španskom prvoligašu Hetafeu, koji, međutim, nije želeo da otkupi njegov ugovor. Iako je Sporting smenio Benta i na njegovo mesto angažovao Karlosa Karvalja, pozicija Stojkovića ni kod novog trenera nije promenjena, pa je uglavnom sedeo na klupi.

Stojkoviću i u Viganu predstoji dokazivanje i velika borba za mesto među stativama. Njegova konkurencija u klubu koji zauzima 15. mesto na tabeli Premijer lige biće Kris Kirkland, Majk Polit i reprezentativac Gane Ričard Kingson.

Stojković je dres državnog tima Srbije do sada nosio na 29 utakmica.

Izvor:Sportal.rs

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
Moze on pored Kirklanda da se izbori...!A i bolje je da brani 5-10 utakmica za polusezonu nego nijednu za celu...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
A kirkland je prejak golman brani onoliko koliko moze da odbrani!!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Bivši "Zvezdaš" otkrovenje u Portugalu

00017415.jpg

Iz Zvezde je otišao sa etiketom jednog od najvećih promašaja u poslednjih nekoliko godina, a sada je najveće otkrovenje portugalskog prvenstva! Navijači crveno-belih sigurno se sećaju Edgara Silve (22), vižljastog napadača, Brazilca, koga je iz Portoa doveo tadašnji sportski menadžment na čelu sa Goranom Bunjevčevićem. Već u prvoj utakmici na Evrosceni, protiv APOEL-a na Kipru, Edgar je zatresao mrežu i nagovestio visoke domete. Međutim, to je bilo sve od njega! Posle toga igrao je "na kašičicu" ili je mečeve posmatrao sa klupe ili tribina. Po okončanju polusezone vratio se na kratko u Brazil, u Vasko da Gamu, a zatim se ponovo obreo u Portugalu, gde je dobio priliku u Nacionalu, i u potpunosti je iskoristio! Sa devet golova u 14 mečeva Edgar je drugi strelac portugalskog prvenstva iza golgetera Benfike Kardoza (14 golova)!

- Možda sam mogao da postignem još više golova, ali zadovoljan sam i sa ovim učinkom. Postizanje golova je moj posao, želim što više da ih dajem i da budem prvi strelac lige. Neće mi biti lako da sustignem Kardoza, koji igra odlično, ali daću sve od sebe da mu se barem približim do kraja sezone - rekao je nedavno Edgar, čiji je Nacional trenutno četvrti na tabeli iza Brage, Benfike i Portoa, a ispred Sportinga.

Izvor:Sportal.rs

Natrag