Fudbalske vesti

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Snajder pomogao povređenoj ženi

00036008.jpg

Vezista Intera Vesli Snajder postupio je humano i džentlmenski prošlog vikenda kada je pomogao 29-godišnjoj ženi na ulicama Milana posle udesa, piše La Gazzetta dello Sport. Plejmejker evropskog šampiona pružio je pomoć ženi koja je slupala svoj skuter, pošto je pokušala da izbegne rupu na putu.

Holanđanin je video da je dama imala neprijatnu situaciju i da je povređena, pa je pozvao hitnu pomoć i sačekao da ona stigne. Elizabeta, kojoj je Vesli pomogao, istakla je da je zvezda Intera rekla kako mu je lepo u klubu i da je osetio dužnost da joj pomogne iz poštovanja prema navijačima.

Sportal.rs

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Maradona: Dao bih život da ponovo vodim Argentinu

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona ovih dana pati, sećajući se učešća na Mondijalu u Južnoj Africi.

54674_smaradona03afp_f.jpg

Maradoni je jasno gde je pravio greške, a kako bi se ponovo približio javnosti, poručio je da bi, da može, već danas ponovo prihvatio da vodi "gaučose". "Dao bih život da mogu ponovo da predvodim moje momke. Nažalost, neki ljudi su pogazili svoju reč i zato smo se razišli. Predsednik FS Argentine Hulio Grondona rekao je po završetku Mondijala da su svi u Savezu zadovoljni učešćem i da idemo dalje. Nekoliko dana kasnije, tražili su novog selektora", rekao je Maradona za Foks Sports.

Bivši selektor Argentine otkrio je i da je reprezentativcima teško palo eliminisanje, posebno Leu Mesiju koji je najviše plakao posle utakmice sa Nemačkom.

blicsport.rs

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Nije trebao da izbaci Zanetija i Kambijasa iz sastava za SP, sve bi im bilo lakše da je njih dvojicu poveo....

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Stanković: Miha i ja na klupi "orlova"

Fudbaler Intera i kapiten selekcije Srbije Dejan Stanković izjavio je da bi voleo da bude u stručnom štabu reprezentacije naše zemlje koju bi predvodio sadašnji trener Fiorentine Siniša Mihajlović, prenosi "Goal.com".

95676_siki-i-deki_f.jpg

Mihajlović i Stanković dok su zajedno radili u Interu

"Ne vidim sebe kao prvog trenera nekog kluba ili reprezentacije. Međutim, voleo bih da budem u stručnom štabu reprezentacije Srbije koju će da predvodi Mihajlović. Možda bih mogao da budem i komentator na nekoj televiziji", rekao je kapiten Srbije.
Stanković (32), koji ima ugovor s Interom do juna 2014. godine, izjavio je da bi voleo da završi igračku karijeru u milanskom klubu.
"95 odsto sam siguran da neću više igrati ni za jedan klub osim Intera", naglasio je srpski fudbaler.
Stanković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi za koju je igrao do 1998. godine. On je potom od 1998. do 2004. nastupao za Lacio, a onda je prešao u Inter.
Za reprezentaciju Srbije odigrao je 93 utakmice i postigao 15 golova.
Stanković je u karijeri osvojio 23 trofeja sa Crvenom zvezdom, Laciom i Interom. Srbin je osvojio šest titula u Seriji A, po pet trofeja u Kupu Italije i Superkupu Italije, tri Kupa Srbije, titulu u srpskom prvenstvu, Kup pobednika kupova, evropski Superkup i Ligu šampiona.

Vesti online

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Miha je za mene legenda ! Voleo bih jednog dana da vidim njega na kormilu naše reprezentacije :)

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Trijumf Olimpijakosa, gol Pantelića

Trijumf Olimpijakosa, gol Pantelića
25. septembar 2010. | 21:55 |

5319405184c9e53bf97768717775054_extreme.jpg

Fudbaleri Olimpijakosa savladali su u Pireju Asteras Tripolis rezultatom 3:0, u 4. kolu prvenstva Grčke, a prvi gol za domaći tim postigao je Marko Pantelić.

Srpski internacionalac se upisao u strelce u 36. minutu, na 2:0 povisio je David Fuster u 62. minutu, da bi konačan rezultat postavio Sokratis Fitanidis autogolom u 72. minutu. Panteliću je to drugi pogodak, u četvrtoj utakmici za Olimpijakos.

Gosti su utakmicu završili sa devet fudbalera - prvo je u 62. minutu isključen Sebastijan Bartolini, da bi potom i Adrijan Bastija, u 89. minutu, dobio crveni karton.

Olimpijakos je nakon ove pobede izbio na prvo mesto na tabeli sa devet bodova, dva više od Panatinaikosa, koji je takođe u subotu savladao Panionios sa 2:1.

Izvor: B92

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Janković: Nervira me Partizan

Reprezentativac Srbije Boško Janković oporavlja se od povrede posle operacije ligamenata kolena i kaže da se uopšte ne raduje igranju Partizana u Ligi šampiona.

96217_jankovic_iff.jpg

Boško Janković se raduje skorom povratku na teren

Na pitanje da li mu smeta što u Srbiji poslednjih godina Partizan dominira u odnosu na Crvenu zvezdu, Janković je odgovorio:

"Naravno! Malo je ružno kad gledam Partizan u Ligi šampiona. To je već drugi put i nije nimalo prijatno. Nisam od onih koji više mrze Partizan nego što vole Zvezdu, samo ne volim da ih gledam u velikim takmičenjima", istakao je u intervjuu za Kurir prvotimac italijanske Đenove.

Janković se polako oporavlja od teške povrede koja ga je odvojila od terena na duži period i zbog koje je bio primoran da propusti svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Posle rehabilitacije i tretmana kod kondicionog stručnjaka Bate Radulovića u Beogradu, Boško je blizu potpunog oporavka.

"Zdrav sam i to je najvažnije. Požurio sam letos s oporavkom zbog Mundijala. Lekari su mi rekli da sačekam šest meseci, ali sam počeo s radom ranije i pogrešio. Mnogo sam se opekao. Rečima ne mogu da opišem koliko mi je žao što nisam bio na Mundijalu. Žrtvovao sam mnogo toga zbog SP, a onda ostao bez učešća. To što se meni desilo, dogodi se jednom u životu. Teško mi je palo, ali glavu gore, pred nama je EP 2012. godine".

Kurir

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja vise volim Zvezdu, nego sto mrzim Partizan. U utorak necu ih gledati, ima zanimljivijih utakmica. Nista cudno sto su se plasirali u ligu smpiona, svake godine neko zaluta u ovom takmicenju, i sluzi samo za gol razliku.

Natrag