Fudbalske vesti

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
carevi su ugazili ovaj sugavi Inter i bas mi je drago zbog toga....

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
ma te babske price pusti ti,napadali su ko konjevi,a Atletiko ih saceko na kontru...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Potpuno zasluzeno je pobedio Atletiko. Iznenadio me Inter, sinoc su odigrali jako lose, osim Zanetija i Cezara ostali igraci kao da nisu imali zelju za pobedom.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Srna: Novi Partizan je opasan tim

Današnji Partizan nije isti kao onaj prošle godine i Šahtjoru sigurno neće biti lako ni u Donjecku ni u Beogradu - kaže kapiten šampiona Ukrajine Darijo Srna. Hrvatski internacionalac ipak veruje da će tim sa „Donbas arene“ uspeti da se domogne osmine finala Lige šampiona.
69082_ssrna02-foto-afp_f.jpg

Uvažava crno-bele: Darijo Srna (levo)

- Zadovoljan sam grupom. Naravno, ona nikako nije laka, ali to je Liga šampiona i tu nema lakih utakmica. Mislim da smo svojim igrama zaslužili da se nađemo među najboljim ekipama Evrope.
Šahtjor se ovog leta značajno pojačao dovođenjem još jednog hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve, popularnog Dudua, koji je ovog leta došao baš iz Arsenala.

- Zajedno smo gledali žreb. Kada je video da smo se našli u grupi sa Arsenalom, Dudu je uzeo mobilni telefon i poslao poruku Sesku Fabregasu. Nedugo zatim stigao je i odgovor. Tema je svakako bila Liga šampiona i naši međusobni susreti, ali ga nisam pitao šta je Fabregas rekao, pošto žreb još nije bio gotov - dodao je Srna.

Šahtjor i Partizan će se sastati već u prvom kolu 15. septembra, a meč će se igrati u Donjecku. Revanš u Beogradu na programu je 23. novembra, kada će se igrati utakmice petog kola grupe H.

Najveće pojačanje Šahtjora Eduardo da Silva biće u specifičnoj situaciji s obzirom na to da će u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona imati priliku da zaigra protiv bivših saigrača iz Arsenala. Popularni Dudu priznaje da mu je srce i dalje na „Emiratima“, ali napominje da ga emocije neće sprečiti da protiv Arsenala da maksimum.

- Stvarno je poseban osećaj saznanje da ću igrati protiv Arsenala. Naravno igraću najbolje što znam, ali ako postignem gol u Londonu neću se radovati iz poštovanja prema navijačima „tobdžija“. Oni su mi dali veliku podršku kada sam slomio nogu, ali zbog toga nisu videli ono najbolje od mene - rekao je Eduardo.

Forlan: Mogao bih u Inter; Zaneti: Jednom smo morali da izgubimo

Posle sjajne igre i velike pobede nad Interom od 2:0 u Superkupu Evrope, najbolji igrač Atletika Dijego Forlan izjavio je da bi voleo da zaigra za italijanski klub.
37691_forlanradost201-reuter-sergio-perez_f.jpg

"Znali smo da će biti teška utakmica. Iskoristili smo njihove greške i došli do pobede koja će nam mnogo značiti, prvenstveno zbog samopouzdanja. Inter je inače, velika ekipa i ukoliko bi Atletiko dobio ponudu od njih za mene, svakako bi je izanalizirao", poručio je najbolji igrač nedavno održanog SP u Južnoj Africi.
U redovima Intera niko nije bio previše raspoložen za priču posle poraza. Kapiten Havijer Zaneti pristao je da komentariše meč, naglašavajući da ne postoji ekipa koja u jednom trenutku ne pretrpi poraz.
"Pre ili kasnije, ovo je moralo da se dogodi. Atletiko je bio bolji od nas. Ne želimo da tražimo izgovore, pošto smo i mi igrali dobro. Tek smo na početku sezone tako da nas ovaj poraz sigurno neće uzdrmati", rekao je Zaneti.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dijego: Oteran sam iz Juventusa

Najveće pojačanje Volfsburga u ovom prelaznom roku, Brazilac Dijego napao je svoj bivši klub Juventus da je oterao.
24631_juve-place01-reuter-alessandro-garofalo_f.jpg

Dijego je rekao da je želeo da ostane Juventusu, međutim, Italijani su, kako tvrdi, gledali samo kako da ga se što pre reše, pa su brzo prihvatili 16 miliona evra od "vukova" za njega.

"Nisam želeo da odem. Oni su me izbacili. U Juventusu je sačinjen novi projekat koji nije uključivao i mene. Međutim, sve je u redu, igrač kao ja uvek nađe svoje mesto pod suncem. Zahvaljujem se i navijačima Juventusa koji su me lepo prihvatili", rekao je Dijego.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Protivnici Partizana u LŠ: Tri pobede, dve bombe

Sve ekipe iz grupe H Lige šampiona su tokom vikenda upisale pobede. Arsenal, Braga i Šahtjor su slavili uz minimalnu razliku, dok je Partizan pobedio sa 2:0.
69558_silvijo-braga01-afp-miguel-riopa_f.jpg

"Tobdžije" su u subotu bile bolje od Blekburna rezultatom 2:1, a kod prvog gola su demonstrirale koliko ubitačni i brzi mogu da budu njihovi napadi.

Krstajić i njegovi saigrači iz zadnje linije su dobili manje upozorenja od Brage i Šahtjora, koji su svoje rivale savladali rezultatom 1:0.

Portugalci su pobedili Maritimo golom Silvija, iako uopšte nisu blistali. Igrači Brage se očigledno nisu potpuno oporavili od slavlja posle sjajnog trijumfa nad Seviljom, ali im je prava bomba sa ivice šesnaesterca bila dovoljna za tri boda. Maritimo je u finišu pritiskao domaćina, ali nije uspeo da stigne do izjednačenja.

Šahtjor je bio sigurniji na terenu i rutinski je zadržao lidersku poziciju na tabeli pobedom nad Iljičuivecom iz Marijupolja - 1:0. Ključni čovek je bio brazilski veznjak Vilijam, koji je praktično na isti način kao i Silvio zatresao mrežu.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Lazetić potpisao za Vojvodinu

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić potpisao je za Vojvodinu, javlja SOS kanal.
46670_layonja01-alo-marko-metlas_f.jpg

Ova televizijska stanica je izvestila da je Lazetić, posle razilaženja sa beogradskim crveno-belima, odlučio da karijeru nastavi u novosadskom Superligašu čiji je član bio i u sezoni 1997/1998 kao 19-godišnjak.
Lazetić je po dolasku iz Trepče igrao za Zvezdu koju je napustio 1997. zbog odlaska u Budućnost iz Valjeva.

Nakon kratkog boravka u tom klub usledili su nastupi za Vošu, Obilić, Fenerbahče, Komo, Kijevo, Lacio, Đenovu, Sijenu, Livorno, Torino i ponovo Crvenu zvezdu, čiji je fudbaler bio u toku prethodne dve sezone.

Poslednja izmena:
Natrag