FK Partizan

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Mislim da nema sanse,i oni hoce 3 mesto u grupi(a hoce i pare isto).Jedino da nas opet navijaci ne zaviju u crno.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Rekoh vam ja da ce da izgube,to govori mnogo o nasem fudbalu(nasoj nemoci).

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Stvarno ne znam, zašto su i u emisiji nakon utakmice, a i sam Stanojević bili zadovoljni igrom i da navodno nisu imali sreće! Valjda se vidi da je ovo bila ubedljivo najbleđa predstava Partizana u Ligi Šampiona do sad. Nikad tromiji i manje požrtvovaniji nisu bili, ko da nisu imali želju za pobedom i dokazivanjem, što je bio slučaj u prva dva meča, kao i protiv Anderlehta!

Šta je tu je,...još tri utakmice predstoje, kod kuće sa Bragom i Šahtjorom treba tražiti bodove, mada će realno biti jako teško izbeći poslednje četvrto mesto :(

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ilić: Može i nerešeno

22 Oktobar 2010 | 17:08

Ilić: Može i nerešeno

wbw2za.jpg

Zamenik kapitena Partizana Saša Ilić istakao je da se ne seća koliko je derbija odigrao do sada, ali da želi da popravi negativan skor u duelu protiv crveno-belih.

- Kao i uvek, ići ćemo na pobedu u derbiju. Ipak, s obzirom na to da Zvezda ima tri boda prednosti i igra na svom terenu i nerešen rezultat ne bi bio tako loš - rekao je Ilić, a prenosi Beta.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Jesam Delija, ali red je da cestitam na pobedi. Bolji ste i zato ste pobedili. Ali najavljujem da necemo tako lako odutati od prvog mesta.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Jesam Delija, ali red je da cestitam na pobedi. Bolji ste i zato ste pobedili. Ali najavljujem da necemo tako lako odutati od prvog mesta.

Nije mnogo izgubljeno,isti broj bodova imamo,samo je cast u pitanju,razocaranje je videti kakvi pojedinci brane boje voljenog kluba,idemo dalje,suprotnom taboru cestitke...

Natrag