Otpisani sad spasilac?
Veseljko Trivunović jedan od najboljih veznih igrača u ligi na meti Crvene Zvezde. Klubu sa "Marakane" očajnički je potreban kreativan fudbaler, a rešenje izgleda stiže u novom reprezentativcu koji za četiri godine u crveno - belom nije odigrao nijedan zvanični meč za ovaj klub. Nikada nije kasno...
Trivunović je verovatno najbolji izvođač prekida u ligi, ima sjajnu pas igru što ga izdvaja u siromašnoj domaćoj ligi. Organizator igre je boljka koju Zvezda bezuspešno pokušava da reši već par sezone.
Probali su sa dovođenjem Mugoše, koji je već zaboravljen, Dejan Milovanović to nije, ma kako tvrdili pred početak sezone drugačije, pa se sada Adžić okreće dovođenju pravog kreativca.
Pominjan je Brazilac Toro, ali to je na dugom štapu, njemu je prioritet dogovor sa nekim od brazilskih klubova, a i ovaj igrač u poslednjih par sezona igra mnogo defanzivnije.
Trivunović bi unapredio pas igru, učinio kornere i slobodne udarce mnogo opasnijim delom ofanzive, a njegova mirnoća na lopti bi svakako rešila problem sa kojim se Zvezda suočava kada rival igra presing.
Trivunović na početku veka nije valjao Zvezdi. Za četiri godine seljakao se po pozajmicama, kako piše "Sport" nijednom nije dobio priliku da odigra zvanični meč. Kasnije se dokazivao u ČSK, bio u Vojvodini, eksplodirao u OFK Beogradu.
Novac nije problem, ima još šest meseci ugovora sa "romantičarima". Zvezdi je potreban odmah, tačnije u januaru.
Trivunović je u Sofiji sa reprezentacijom, očekuje debi protiv Bugara.
"Nisam očekivao poziv, ali sam veoma srećan. Daću sve od sebe da opravdam poverenje. Znam dosta igrača iz Superlige, sa nekima sam igrao u mlađim kategorijama Zvezde", napomenuo je za "Sportski Žurnal" vezista OFK Beograda.
sportske.net