Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako igra! Nadam se da je to istina da dolazi u CZ, ako jeste, onda osvajamo!!!Нови играч Звезде,Марко Весовић.
[YOUTUBE]oN6YcVxxL4w[/YOUTUBE]
Ma odlazi bogalju jedan! Ti nema sta da komentarises jer si najzasluzniji za gubitak titule, sram te bilo!Lazetić: ''Odlazim razočaran'', Adžić: ''Čekam ga da se javi''
Sudeći prema oštroj reakciji kapitena Crvene zvezde, razgovori koje je u petak vodio sa čelnicima kluba doživeli su pravi fijasko. Lazetić tvrdi da je sada definitivno jasno da odlazi iz Zvezde, ne krijući razočarenje ponašanjem ljudi iz uprave. Sportski direktor Adžić potvrdio da je Lazetić ljut napustio sastanak, ali i da očekuje njegov poziv do ponedeljka.
Pregovori Nikole Lazetića i uprave Crvene zvezde o nastavku saradnje ne samo da su zavšeni neuspešno, već je njihov tok izazvao pravi revolt kapitena crveno-belih.
On za sada nije želeo da priča o detaljima razgovora, ali je najavio da će o svemu obavestiti javnost za nekoliko dana, ''kad se smiri''.
''Posle ovoga je jasno da ne ostajem u Zvezdi! Veoma sam razočaran, uznemiren i u ovom trenutku mislim da je bolje da ništa više ne komentarišem, jer bih verovatno rekao nešto što ne bi trebalo. Ali, sigurno ću nešto više reći narednih dana, kada se smirim. Dodaću samo da finansijski razlozi nisu doveli do ove moje odluke'', otkriva Lazetić.
S druge strane, reakcija je stigla od sportskog direktora Ivana Adžića, koji očekuje zvaničan odgovor od dosadašnjeg kapitena do ponedeljka.
''Tačno je da je Nikola bio malo rezigniran posle sastanka, ali očekujemo da nas do ponedeljka i početka priprema obavesti o svojoj konačnoj odluci. Neću sada bilo šta da nagađam, čekam ga da se javi.
Ponudili smo mu novi ugovor, istina manji od prethodnog, ali takve su naše trenutne mogućnosti'', izjavio je Adžić, koji u nedelju putuje u Santander na završne pregovore u vezi sa transferom Dejana Lekića u ovaj španski klub.
Sto je on po tebi kriv?Ma odlazi bogalju jedan! Ti nema sta da komentarises jer si najzasluzniji za gubitak titule, sram te bilo!
Toliko od mene o ovm fudbaleru!