FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
A šta je uradio na prethodnim utakmicama (mislim na kvalifikacije)? Što tamo nije postizao golove?
Pa verovatno zato sto mu se nije ukazala prilika...imao je dosta sanse da da gol protiv Francuske (kada smo igrali kod njih)...
Sve u svemu Pantelic je odlican napadac!

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Pa verovatno zato sto mu se nije ukazala prilika...imao je dosta sanse da da gol protiv Francuske (kada smo igrali kod njih)...
Sve u svemu Pantelic je odlican napadac!

Verujem. Ali takođe verujem da ima puno boljih napadača od njega. Kao, na primer, Milan Jovanović i Dragan Mrđa (eventualno i Žigić). Ne kažem da je on loš napadač. On psihički deluje na ostale saigrače (tipa da im pomogne i tome slično). Više bi mu ležala uloga veznog nego napadača.

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Juniorski klubovi
FK Crvena zvezda
FK Iraklis Solun Seniorski klubovi God. Klub Uta. (Gol.) 1996-1997
1997-1998
1998-1999
1999-2000
2000-2001
2001-2002
2002
2002-2004
2004-2005
2005-2009
2009-trenutno FK Iraklis Solun
FK Pari Sen Žermen
FK Lozana-Sport (pozajmica)
FK Selta
FK Šturm Grac (pozajmica)
FK Iverdon-Sport (pozajmica)
FK Obilić
FK Smederevo
FK Crvena zvezda
FK Herta Berlin
FK Ajaks 8 (4)
3 (0)
21 (14)
0 (0)
3 (0)
8 (3)
12 (5)
31 (13)
44 (26)
114 (45)
22 (16) Reprezentacija

2003
Srbija 28 (4)

Malo ti je raspored neuređen. Da li si tako postavio(namerno) ili je to automatski tako postavljeno? Kad neko vidi takav raspored, misliće šta je ovo?

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Jbg samo se ovako lose postavilo ! Hteo sam da kazem da je Pantelic mnogo iskusan igrac i da postize dosta golova , mozda ne toliko u reprezentaciji ali u svojim klubovima ubija! Po meni mislim da ce Panta exspoldirati na Svetskom !

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Jbg samo se ovako lose postavilo ! Hteo sam da kazem da je Pantelic mnogo iskusan igrac i da postize dosta golova , mozda ne toliko u reprezentaciji ali u svojim klubovima ubija! Po meni mislim da ce Panta exspoldirati na Svetskom !

Nadam se. Samo da se ne desi 1998. godina kada smo zbog jedno gola ispali (verovatno znate o čemu pričam).

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Lav Kup finale: Zvezda obavila pola posla u Humskoj!

00026821.jpg
Posle dve godine posta trofej se uselio u vitrine „Marakane“! Crvena zvezda je, ubedljivom pobedom nad Vojvodinom, rezultatom 3:0 na stadionu Partizana, osvojila pehar namenjen najboljoj ekipi u kup takmičenju, 23. put u klupskoj istoriji, i istovremeno napravila idealnu uvertiru za „večiti derbi“ – meč sezone protiv Partizana, na istom mestu tri dana kasnije.

Crveno-beli, u sredu uveče plavi, nadigrali su Novosađane i ponovo im, kao i pre tri godine, oteli ispred nosa trofej na koji će „lale“ morati da sačekaju barem do naredne sezone, a na koji, uzgred, čekaju još od osnivanja. Strelci za ekipu Ratka Dostanića bili su Aleksandar Jevtić u prvom, Kadu i Trifunović u drugom poluvremenu.

Vojvodina, sa druge strane, nije bila ni bleda senka tima koji je ne tako davno demonstrirao moć u duelu sa Partizanom, u prethodnoj fazi Lav kupa. Jer, Novosađani, sem „zicera“ Dragana Mrđe u ranoj fazi utakmice nisu stvorili previše šansi iz kojih su mogli da prete Saši Stamenkoviću. I kada jesu, golman Zvezde „skidao“ je udarce koji su dolazili uglavnom sa noge Dragana Mrđe. Zvezda je igrala mudro, koristila je svaku priliku da zada udarac rivalu, a to je prvi učinio raspucani Alaksandar Jevtić, momak koji, kako se sezona bliži kraju, deluje nezaustavljivo. Tri gola je dao Čukaričkom u minulom kolu, a ovim prvim je saigračima i sebi ulio sigurnost koja ih nije napuštala do kraja. Igrali su Lazetić i društvo na krilima raspoloženih delija, koji su, prema očekivanju, bili brojniji od Novosađana.

Zvezda je, nije fraza, bez većih problema zadržala prednost do odlaska na odmor, a u nastavku nije imala milosti prema protivniku. Drugom golu prethodila je akcija koja se može uvrstiti u fudbalske leksikone u rubrici – idealna kontra. Naime, Pavle Ninkov je sa svoje polovine poslao paralelu ka Dejanu Lekiću, ovaj je jednim dodirom - glavom - . spustio do Jevtića koji je hirurški precizno produžio pas na drugu stranu ka Kaduu. Brazilcu, naravno, nije bilo teško da smiri loptu, pogleda u pravcu Brkića, i plasira je u gol.

Iako je posle drugog gola ostalo gotovo pola sata da se igra, bilo je već tada jasno da će se igrači Vojvodine teško oporaviti od šoka. Tako je i bilo. A, kada je Miloš Trifunović, samo šest minuta pošto je ušao u igru, postigao i treći gol, slavlje je moglo da počne...

Bravo majstori tako se igra !

Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
113
Jos u subota da dobijemo,pa da slavimo duplu krunu!!!

Dodato posle 1 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Kastiljo se vraća u Zvezdu?

Reprezentativac Ekvadora tvrdi da ima ponudu beogradskog kluba da potpiše novi ugovor.
v168849p0.jpg

Segundo Kastiljo se afirmisao u Crvenoj zvezdi i otišao na Ostrvo. Posle dve godine provedene u Beogradu, u Everton je prešao kao pozajmljen igrač 2008, odakle je prošle godine takođe pozajmljen Vulvsima.

Sada tvrdi da ima ponudu AEK-a, ali i da ga crveno-beli zovu da se vrati.

"Iako igram za drugi tim Vulvsa, zadovoljan sam formom i fizičkom spremom. Ne brinem za nastavak karijere. Tim koji me angažuje, biće zadovoljan", izjavio je 27-godišnji vezista, a preneo "Sport".

Kastilju na leto ističe ugovor sa Zvezdom.

"Iz beogradskog kluba su mi već ponudili novi trogodišnji ugovor. Na meni je da odlučim", dodao je Kastiljo.

Za Zvezdu je odigrao 58 utakmica i postigao 17 golova.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Lekić u "Deporu",Perović u Belgiji?

570488954bc9eb5d6a57a480048770_big.jpg
Dejan Lekić interesantan Deportivu, Slavko Perović Standardu iz Liježa.

Finale kupa Srbije koje je pripalo Crvenoj zvezdi pratio je veliki broj menadžera,a nakon sigurne pobede crveno-belih, imena pojedinih igrača sada su podvučena.Kako prenosi „Sport“ najbliži odlasku, makar po interesovanju stranih klubova su Dejan Lekić i Slavko Perović.
Prema pisanju beogradskog sportskog dnevnika za Dejana Lekića zainteresovan je Deportivo iz La Korunje , dok Slavka Perovića prati Standard iz Liježa.

Belgijski „Votballnews“ prenosi da čelnici kluba iz Liježa već neko vreme prate Perovića, za koga bi mogli da izdvoje sumu od 1.5 miliona evra.

S druge strane, lokalni dnevnik iz la Korunje „Eldepor“ preneo je izjavu predsednika Deportiva Augustra Lendoira koji je naveo da „ je nekoliko imena u opticaju za naredni prelazni rok, ali da se na vrhu liste nalazi napadač Crvene zvezde“ čije ime Lendoiro nije želeo da saopšti:

Nismo u finansijskoj situaciji da dovodimo skupa pojačanja, što znači da taj napadač nije skuplji od 5 miliona evra“ dodao je prvi čovek „Depora“.

Natrag