FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Zvezda sutra predstavlja Mugošu i Đorđevića

Zvezda sutra predstavlja Mugošu i Đorđevića

mugosa-velika8184120091117025631.jpg
&
djordjevic-velika9256020091220042850.jpg

Prva dva pojačanja stižu u četvrtak, desni bek Novog Pazara i ofanzivni vezista Borca biće predstavljeni javnosti. Jeremić, Mijić i Trifunović sledeće mete?
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u četvrtak, 24. decembra u 12, a potom i u 12.30 predstaviti dvojicu novih fudbalera.

U pitanju su Marko Mugoša iz čačanskog Borca i Bojan Đorđević, defanzivac Novog Pazara.

To su dvojica sa spiska od pet "interesantnih" fudbalera, koji je otkrio sportski direktor crveno-belih Ivan Adžić po završetku jesenjeg dela prvenstva.

Ostali, Milan Jeremić (Zemun), Miloš Trifunović (Javor) i Predrag Mijić (Spartak)su još u magli

Podgoričanin Marko Mugoša rođen je 4. aprila 1984. godine, a Bojan Đorđević samo dan kasnije, iste godine. Prvi igra na poziciji veziste i u Borac je došao 2008. godine iz Budućnosti, dok je Đorđević pre svega desni bek, a u Novi Pazar došao je posle sezone provedene u rumunskoj Unirei, koja je ove godine nastupala u Ligi šampiona.

Pre Uniree, Đorđević je igrao za Vlasinu i Srem, dok je Mugoša ponikao u mlađim kategorijama Budućnosti.

Detalje njihovih ugovora možda će u četvrtak saopštiti sportski direktor Adžić, mada navijače Crvene zvezde više zanima koji od preostalih imena sa liste ima najviše izgleda da postane treće pojačanje i da li će ove zime neko otići iz Crvene zvezde.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Mugoša i Đorđević pojačali Zvezdu

20940630924b3365f578472879615428_big.jpg
Fudbaleri Marko Mugoša i Bojan Đorđević prva su pojačanja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku.

Mugoša je došao iz čačanskog Borca, dok je Đorđević igrao za Vlasinu, Srem, zatim u rumunskoj Unirei, da bi u prošloj sezoni došao u Novi Pazar. Direktor Crvene zvezde Ivan Adžić tvrdi da će dvojica igrača biti "velika pojačanja" i da imaju kvalitet za Zvezdu.

res Zvezde je sam po sebi obaveza, a 'desetka' je još veće breme. Ovo je najveći trenutak u karijeri bilo koga ko se bavi fudbalom. Divio sam se Zvezdinim igračima kako su se borili tokom jeseni. Igram na poziciji zadnjeg veznog, mada sam igrao sve na sredini terena, ali mi najviše odgovara uloga plejmejkera", rekao je Mugoša koji će nositi dres sa brojem 10.

U Zvezdi najavljuju i treće pojačanje ove nedelje – veznog fudbalera Zemuna Milana Jeremić.

Izvor:B92

Član
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poruka
1
Odlicno, dovode ofanzivng veznjaka i desnog beka, a na levoj strani igra Blazic koji levom nogom ne zna da sutira... A sto se tice ove dvojice nisu losi, Mugosha je ok, ume da povuce loputu ali zna da se vrati i defanzivu... Jedino njegova brzina noze biti problem, ne kazem da je spor ali nije ni previse brz.... A Kaduuuuuuu :) sto nam on sedi na klupi ? :D

Natrag