FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
5
фала на гостопримството момци :d

во врска со нашиот интер,киву и балотели се казнети и нема да настапат за последната,решавачка утакмица со сиена.исто така суспендиран е и оријали мислам поради навредите упатени кон службените лица за време на купот со рома.

фала богу им текна и тоти да го казнат,казнет е со 4 утакмици неиграње !

а во мегувреме се разгледувала и можноста да се суспендира и мурињо поради неговите изјави во врска со последната утакмица против сиена,каде што во една од тие изјави рече дека рома ке им платела на сиена за само да не победи интер,а со тоа рома да стане шампион...

федерацијава на италија е банда без команда дефинитивно !

п.с извинете што пишувам на македонски,на српски правам грешки,да не нема да ме сфатите,затоа ;)

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
5
morati nameshta utakmice shto ce se i dokazati !

а вака и да ни кажеш зошто би местел морати,со која намера ?

интер е непобедлив во последниве 5 сезони,ке продолжи вака и наредната сезона,не знам зошто би местел морати утакмици,нема причина ;)

Član
Učlanjen(a)
11.05.2010
Poruka
2
Veliki sam fan Intera, Arsenala, i Barselone!!! Morati je namestao ali i da nije namestao Inter bi bio najbolji i ti da cutis FORZA INTER!!! Sve cemo bre da osvojimo!!!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Svaka ti cast majstore, ti si moj covek!!! U svemu se slazemo sem u Engleskoj!!! Ali dobro. Xexexe...

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
6
Josh malo i Morati iza reshetaka ! Provaljen je , gotovo ! A vi nemojte da se javljate !

Natrag