Golman Intera imao "saobraćajku"
Golman Intera, Žulio Sezar zadobio je lakše povrede, posle saobraćajnog udesa u nedelju veče. Naime, Sezar je "zaradio" modricu na licu kada se svojim Lamborginijem "slupao" u blizini stadiona "Đuzepe Meaca". Detalji udesa nisu poznati, a zbog svega ovog, njegov nastup u sredu, u utakmici osmine finala Lige šampiona, protiv Čelsija je neizvestan.
Kako prenosi
Sky Sport Italia, golman "nero azura" je došao jutros u trening kamp, ali ga je lekarski tim poslao kući. Trener Žoze Murinjo nije bio najveseliji kada je čuo šta se desilo sa prvim golmanom samo dva dana pre veoma važne utakmice u Ligi šampiona. Na gol će u slučaju novih loših vesti stati Frančesko Toldo, koji je ove sezone branio samo u nacionalnom kupu.
Murinjo: Ne vole me u Italiji
Trener Intera Žoze Murinjo, uprkos šampionskim titulama i liderskim mestom u Seriji A, žali se kako ne dobija dovoljno poštovanja na Apeninima, posebno od novinara.
- Ja sam jedini strani trener u Seriji A. Život je ovde težak. Kada se ovde glasa za najboljeg trenera godine, svi su Italijani ih dele međusobno. Ja moram da glasam sam za sebe da bih dobio glas - rekao je Murinjo za
Observer, zaboravljajući da naš Siniša Mihajlović sedi na klupi Katanije. - Takođe, osećam kako se ovde u Italiji slave pobede Karla Anćelotija u Čelsiju ili Fabija Kapela u Engleskoj, a saosećaju sa nesrećom gospodina Trapatonija, koji nije uspeo da se plasira na SP. Prema svima njima se oseća privilegija, strast i ljubav, ali za jedinog stranog trenera u Italiji život je težak i ovde se osećam nevoljeno.