FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Svi navijači ovog ciganskog kluba treba da budu srećni i zahvalni što imaju Pandeva i Sneijdera. Da nije njih dvojice, prvenstveno Sneijdera dajem svoju desnu ruku da ne bi igrali ovako dobro. Sneijder je taj koji povezuje redove, koji asistira ali i postiže golove, prava je radilica i nikada neću prežaliti što Secco i Blanc nisu bili zainteresovani da ga dovedu u Juve, previše su verovali njegovim pričama da želi da ostane u Realu i nametne se novom treneru.

Što se Pandeva tiče, on je prava igračina. To ne može da se ospori. Baš nasuprot kolegi koji kaže da ga gleda 5 godina i da mu nije zapao za oko kod mene je suprotno. Od kad je došao u Lazio pokazao je koliko vredi i postao je glavni igrač, sam je nosi tim. A morate se složiti, da je teško biti glavni igrač i nositi ekipu na boljim rezultatima kada nastupaju najteže godine po taj klub.

On je bio iznad toga i pokazao je koliko vredi.

Zaslužio je da igra za mnogo veći klub, ali šta je tu je. Ima još šanse za njega.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Sam sam rekao da sam pogresio.

Ko radi taj i gresi :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Da li je neki klub ciganski ili ne to nema veze sa pozicijom na tabeli. Nadam se da bar toliko mozda imaš.

Što se tiče intera, bolje da ne započinjemo opet, pošto si previše glup da bi ti se objasnilo da je inter bio go kurac 20 godina i da su onda kupili titulu i, najblaže rečeno, onesposobili 6X bolje klubove od njih (Juventus i Milan).

Ti možeš da pričaš koliko hočeš, ali to su fakti i svaki čovek koji i malo poznaje fudbal će ti reći isto.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ti si glup znaš, ako su Juve i Milan toliko baš dobri što nije Juventus osvojio titulu kada se vratio u Seriju A, a isto važi i za Milan.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ne znam Kimi da li shvatas da decko ima 13 godina.

Bilo bi me sramota da sam ti :)

Imas predrasude prema svakom navijacu Intera.

Imao je 8 godina kada se desavao Calciopoli.

I ti ga nazivas glupim...

Znas vise o fudbalu od njega normalno,ali sto se tice zrelosti...Tu ste negde :D

Strasno :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ne znam Kimi da li shvatas da decko ima 13 godina.

Bilo bi me sramota da sam ti :)

Imas predrasude prema svakom navijacu Intera.

Imao je 8 godina kada se desavao Calciopoli.

I ti ga nazivas glupim...

Znas vise o fudbalu od njega normalno,ali sto se tice zrelosti...Tu ste negde :D

Strasno :)

Pa pazi, kada sam se vratio na ovaj forum, nije me privukla ni jedna sekcija sem ove. A u njoj su aktivni bili samo ovaj dotični gore i onaj drugi njegov drugar iz vrtića. A ja šta ću, bilo mi dosadno i počeo tako da ih džaram malo. :)

Koliko god oni bili mali, i koliko god bili ne upućeni u dešavanja u fudbalu, ja eto hoću da im objasnim neke stvari, da ih naučim da u fudbalu ne treba da cene samo trenutni sjaj, sjaj koji trenutno imaju inter, chelsea...to je ono što dođe i prođe, a ostaju najbolji: Barcelona, Manchester United, Milan, Juve.... Ali eto, njima je bitnije da meni sole pamet kako znaju više o Calciopoliju koji je postao osnovna tema u mojoj svakodnevnici proteklih godina.

Ali vidiš kako ne žele ništa pametno da nauče. :)

Pogledaj samo ovaj poslednji komentar koji je ostavio ovaj Miloš, prosto me je sramota što imamo isto ime. Dečko je upravo izjavio pitanje: Zašto Juve nije osvojio kad se vratio u Serie A?! Ahahahahaha....pa majko mila ima da se ubijem od muke! :) Ne znam da li da se smejem ili da plačem ovakvim izjavama. :)

A što se tvog komentara tiče, ne vidim zašto bih imao predrasude prema bilo kom navjaču, kad smo mi Juventini iznad svih i posle svega nas ima duplo više od šinterista i milanista. Ja jednostavno ne poštujem ništa što ima ili što je ikada imalo veze sa interom. Ne samo zato što zbog njih ispašta moj voljeni klub, već su i totalno uništili i srozali Calcio, koja je bila ubedljivo najbolja liga pre ove Morattijeve sprdnje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Mislim da je Calcio najvise srozala smena generacija...

Prosla je zlatna generacija Italijana :)

Matori Nesta i Cannavaro ce izgleda opet biti par centralnih bekova na WC,a pridruzice se i Zambrotta...Samo jos fali i Maldinija da pozovu :) Nisu se pojavile dostojne zamene... A znamo svi famoznu pricu Italijanskih bekova,najboljih na svetu.

Ko ce biti novi Totti,Del Piero,Vieri...cetvorica pomenutih gore...?

Ali mislim da ce Calcio uskoro krenuti starom putanjom...

Santon je po meni novi Zambrotta...Retki desnjaci na mestu levog beka :)

Marco Motta novi Panucci...

Giovinco...Ne znam ko je njegov prethodnik on je nesto novo u Italiji :D

Tu je i nepredvidivi Balotelli...

Steta sto trace talenat...Izuzev Santona taj je bas kako treba :)

Giovinco je stvarno morao vise da igra...

A Calcio je prepun i talentovanih stranaca...samo da ostanu tu :)

Naravno i faktor Calciopoli je igrao vaznu ulogu...

Sve više se divim tvoj komentarima, VibeTribe :blum3:

:D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Mourinho imenovao startnih 11 dva dana pre utakmice

Za Milanski klub utakmicu Serie A Napoli - Inter,nedelja 20:45 zapocece :

Julio Cesar
Maicon
Santon
Lucio
Samuel
Cambiasso
Zanetti
Muntari
Sneijder
Milito
Pandev

Murinjo je dodao:"Nema potrebe da se krijete iza drveca sa telefonima za vreme treninga,lakse je ovako."

Sto se tice kluba iz Napulja,ocekivani povratak posle povrede Ezekilja Lavecija ipak se nece dogoditi ovog vikenda.

Natrag