Član
- Učlanjen(a)
- 13.02.2009
- Poruka
- 1.014
Svi navijači ovog ciganskog kluba treba da budu srećni i zahvalni što imaju Pandeva i Sneijdera. Da nije njih dvojice, prvenstveno Sneijdera dajem svoju desnu ruku da ne bi igrali ovako dobro. Sneijder je taj koji povezuje redove, koji asistira ali i postiže golove, prava je radilica i nikada neću prežaliti što Secco i Blanc nisu bili zainteresovani da ga dovedu u Juve, previše su verovali njegovim pričama da želi da ostane u Realu i nametne se novom treneru.
Što se Pandeva tiče, on je prava igračina. To ne može da se ospori. Baš nasuprot kolegi koji kaže da ga gleda 5 godina i da mu nije zapao za oko kod mene je suprotno. Od kad je došao u Lazio pokazao je koliko vredi i postao je glavni igrač, sam je nosi tim. A morate se složiti, da je teško biti glavni igrač i nositi ekipu na boljim rezultatima kada nastupaju najteže godine po taj klub.
On je bio iznad toga i pokazao je koliko vredi.
Zaslužio je da igra za mnogo veći klub, ali šta je tu je. Ima još šanse za njega.
Što se Pandeva tiče, on je prava igračina. To ne može da se ospori. Baš nasuprot kolegi koji kaže da ga gleda 5 godina i da mu nije zapao za oko kod mene je suprotno. Od kad je došao u Lazio pokazao je koliko vredi i postao je glavni igrač, sam je nosi tim. A morate se složiti, da je teško biti glavni igrač i nositi ekipu na boljim rezultatima kada nastupaju najteže godine po taj klub.
On je bio iznad toga i pokazao je koliko vredi.
Zaslužio je da igra za mnogo veći klub, ali šta je tu je. Ima još šanse za njega.