FARMA 3 (2010) - Pobednik

FARMA 3 (2010) - Pobednik

  • Andrija Djogani - Baki B3

    Votes: 3 3,9%
  • Bata Zdravković

    Votes: 7 9,1%
  • Branislav Janković - Bane

    Votes: 2 2,6%
  • Ekrem Jevrić - Gospoda

    Votes: 22 28,6%
  • Eva Ras

    Votes: 6 7,8%
  • Jasmina Rakitić - Jasmina Ana

    Votes: 0 0,0%
  • Jovana Pajić

    Votes: 7 9,1%
  • Katarina Živković

    Votes: 4 5,2%
  • Marijan Rističević

    Votes: 1 1,3%
  • Natalija - Trik FX

    Votes: 2 2,6%
  • Nikola Kostić - Lee Man

    Votes: 2 2,6%
  • Zoran Pejić - Peja

    Votes: 4 5,2%
  • Zorana Pavić

    Votes: 13 16,9%
  • Vesna Vukelić - Vendi

    Votes: 4 5,2%

  • Total voters
    77
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Eva seksom ubila muža

Glumica Eva Ras godinama je mislila da je ubila muža jer noćima nisu spavali već su se samo, kako ona to kaže, je*ali! Naime, glumica je otvorila dušu na Farmi i rekla da je dugo vremena verovala da je njen muž zbog prevelike doze seksa imao infarkt!

eva-v.jpg



- Putovala sam za Budimpeštu tog jutra kada je moj muž umro. Celu noć nisam spavala nego smo vodili ljubav. I ujutru sam čula da je umro. Mislila sam da je preminuo jer smo se mnogo je*ali i da je zato imao infarkt! Lekari su mi objasnili da nije zbog toga, ali ja godinama nisam verovala u to - prisećala se Eva.



- Ja kad sam bila mlada, mnogo sam volela da se parim! Svaki sam trenutak iskoristila! - rekla je glumica dok je ostatku farmera, kao i obično, bilo smešno što baka od 70 godina priča o tome.
Podsećanja radi, Rasova je u više navrata pričala o seksu i tome koliko je on bitan i u svakom trenutku je pokušavala da se uklopi u dosta mlađe društvo koje se sa njom nalazi na imanju u Lisoviću.

Glumica se pohvalila Vendi da i dalje ima onih koji je muvaju, ali ih ona po kratkom postupku otkači.
- Ma, bre, Vendi, i dalje ima idiota koji se muvaju oko mene, ali ja im kažem samo: „Idi bre u pi*ku materinu, ja sam bespolno biće! Odjebi, bre, od mene!“ - rekla je Rasova pevačici.

Izvor: Alo
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Iznenadjuje me ova Eva,ne prilici joj ponekad takvo ponasanje,izrazavanje...
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Natalija hoće seks u inat Saniju

Preterano opušteno ponašanje na Farmi koje je Natalija, članica grupe „Trik ef iks“, pokazala na imanju u Lisoviću nateralo je njenog supruga Sanija da još jednom pokuša da joj poruči da prikoči malo sa ponašanjem! To je, ovoga puta, uradio preko bivših farmera koji su gostovali na farmi za vreme održavanja svadbe!

nata-v.jpg



Naime, u toku svadbenog veselja, imanje su posetili Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović, Maja Nikolić i Toma Panters, a Sani je prethodno stupio u kontakt sa njima (pretpostavlja se sa Nikolićevom) i zamolio je da prenese njegovoj supruzi da „povuče ručnu“. Nataliju je ta informacija dosta iznervirala, pa se požalila farmerima.

- Ma, šta on meni ima da kaže da „povučem ručnu“?! Kad dođem kući, obesiću ga za luster. Videli bi njega da je ovde... Ma, bre, ima da se je*em u senu ako hoću - siktala je Natalija, na šta joj je Baki rekao da ne govori tako.

- Neka mi ubace nekog tipa da mi se sviđa, crnog sa pločicama, pa će da vidi! Kao što Sani kaže, „ljubavi, jednom se živi“, e pa da vidimo! - iznervirano je objašnjavala Nata.

Inače, ovo nije prvi put da Sani pokušava na sve moguće načine da urazumi svoju suprugu, te da joj da do znanja da mu se njeno ponašanje, posebno odnos sa Banetom, baš i ne sviđa. Tako je pre izvesnog vremena kontaktirao sa našom redakcijom kako bi apelovao na Natalijine fanove da ne glasaju za nju, kako bi ispala iz takmičenja. Tada je kao primer naveo da im je sin Dejan veoma bolestan. Posle toga, usledio je period kada je najavio da će sa detetom napustiti Beograd na neko vreme zbog velikog pritiska. Kao što nije bio slučaj u prvom, tako ni u drugom Sani nije uspeo da se odluči šta zapravo želi, pa je obe priče koje je sam plasirao medijima odlučno demantovao u jutarnjem programu Televizije „Pink“.

Izvor: Alo
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Farma: Ode mlada, stigli novi "svatovi"!

Farma: Ode mlada, stigli novi "svatovi"!

24. oktobar 2010. 23:27

Banetova "supruga" Katarina Živković izbačena je iz rijalitija. Ušlo troje novih, a sledeće nedelje vraća se neko od starih farmera.


2ajoz6g.jpg


Nominovane pevačice iz "Grandovog" jata Jovana i Katarina morale su da se u duelu oprobaju u borbi prsa u prsa, umesto u klasičnom kvizu znanja. Bile su vezane jedna za drugu kaišem, imale su posebne narukvice sa alkama, a svaka je trebalo da pokuša da ruku svoje partnerke zakači za kuku na daskama. Prva koja se "zakači", izgubila je.

Iako im je voditelj Ognjen objasnio pravila, i očekivali smo pravu borbu, devojke su za tri sekunde bile gotove - Katarina se zakačila za kuku. Publika je takođe prednost dala Jovani (69,58%), a Katarina je osvojila samo 30,42 odsto glasova, pa joj ni dupliranje ne bi pomoglo.

Opraštanje od ostalih nije prošlo mirno - suze su pustili Zlata, Cobe i Baki, dok je Vendi bila vidno uznemirena, ali je ipak ostala pribrana.

Maneken Bane sada će imati šansu da se posveti svojoj farmerskoj "kombinaciji" sa strane. Iako je izjavio da van šoua ima devojku, a na imanju se oženio Katarinom uz slavlje, pesmu, bivše farmere i "kurdome", sada će neometano moći da nastavi da muva Jelenu.

2rrklrk.jpg


Tek što su se oprostili od Kaće, farmere je iznenadio i ulazak novih ukućana - dvojice repera, Borka i Stefana iz grupe THC La Familija, kao i bosanske manekenke Irene Šućur.

Ali, to nije sve od iznenađenja koje je Zadruga spremila farmerima - jedan od izbačenih vratiće se sledeće nedelje, SMS glasovima publike.

(MONDO)
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Baki B3 u Vendinom spotu

Pevačica Vesna Vukelić Vendi angažovala je densera Bakija B3 pre petnaestak godina da tumači glavnu ulogu u njenom spotu „Kad kažeš da me voliš“.


baki-v.jpg




Naime, njih dvoje su glavni akteri ovog interesantnog video-klipa, a strast koju su u to vreme imali predstavili su ispred kamera. Vukelićeva je na ideju u vezi s ekranizacijom došla baš zbog romanse, koju je u to vreme imala sa Bakijem, a i sam denser je u toku „Farme“ priznao da ga je pevačica tada „zaludela“, bar što se seksa tiče.

Inače, ova ljubavna romansa trajala je svega nekoliko dana, a Baki je sam priznao da u tom periodu nisu izlazili iz kreveta. Ono što je posebno interesantno je to što ovaj video-klip tipičan za devedesete godine, a počinje scenom okrvavljenog i izubijanog densera, jedva prepoznatljivog zbog duge kose, koji juri za svojom devojkom, jer ga je ostavila zbog toga što je ne voli na način na koji ona to želi.

Kadrovi prate Vukelićevu i njenog „manekena“ u spotu i tokom maženja u stanu (naravno, samo u donjem vešu), kao i tokom njegovih „treninga u boks klubu“ i šetnji po ulici. Osim Vendi, koja se kao mlada pevačica tek probijala na putu ka slavi, zanimljivo je pogledati i kako je tada izgledao mladi Baki, koji se borio za svoje mesto pod suncem.

Podsećanja radi, to da su njih dvoje bili u vezi, potvrdili su i njegovi prijatelji i poznanici, ali i sam Baki u jednom od dnevnih pregleda događaja na farmi. Ipak, denser nije išao u najsitnije detalje kada je njihov nekadašnji odnos u pitanju, ali je naglasio da je bilo „ludo i nezaboravno“. U to vreme, farmer se hvalio svojim prijateljima kako je „navatao“ jednu od boljih pevačica, a Vukelićeva nije nikada priznala da je imala romansu s njim.

Jučerašnje ispijanje kafe na najpoznatijem imanju u Lisoviću pretvorilo se u žučnu raspravu između Vesne Vukelić Vendi i političara Marijana Rističevića. Dok su ispijali kafu u dvorištu, njih dvoje započeli su naizgled neobavezan razgovor, koji se nakon izvesnog vremena pretvorio u pravo prepucavanje - puno uvreda. Naime, pevačici je zasmetalo što, navodno, političar nije moralan, pa ga je počastila salvom sočnih uvreda.

- Vi ste latentni homoseksualac i štetočina našeg naroda - rekla je Vendi i nastavila :

- Vaš moral se spustio na nivo vašeg stojka! Vi ste peder u duši - izgovorila je u dahu.

Međutim, ni Rističević nije ostao miran na njene uvrede, pa joj je uzvratio istom merim.

- A, vi, vi ste najobičnija zvezda vašara! - izgovorio je političar, dok mu je ona non-stop upadala u reč.

Izvor: Alo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Baki kresnuo Katarinu?

Denser Baki B3 priznao je juče pred kamerama da je imao seks na farmi! Naime, dok je šetao sa Zoranom, Pejom i Natalijom iz „Trik ef iksa“, Đogani je otvorio dušu i ispričao kako je uspeo da pronađe mesto na imanju gde nema kamera i seksualno opšti sa jednom od farmerki „koja se pravila fina“.


baki-v.jpg



- Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu! Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve je to bilo na skrivenom mestu, nisu nas snimile kamere, a tako je glumila finoću! - rekao je Baki i dodao da je sad vreme za drugi seks.



- Taman sam sada napunio baterije, pa opet mogu! Ali njeno ime ću reći tek kada izađem - izjavio je denser i dodao da će mu njegov drug Peja biti svedok ako mu neko ne bude verovao.
Zanimljivo je da je Baki kroz celu priču o seksu podvlačio kako je pokazao ko je i šta je on, a Don Žuan (aludirajući na Baneta) može samo da se pravi da je zavodnik.

Podsećanja radi, kamera je densera snimila samo sa bivšom farmerkom Katarinom Živković, kada su vodili intimne razgovore u seniku, gde nema kamera. Tada je pao i čuveni poljubac, koji mlada pevačica i dalje ne želi da prizna.

Poznati denser je u nekoliko navrata dok se prepirao sa Branislavom Jankovićem izjavio kako se žvalavio sa Kaćom i tako na indirektan način stavio do znanja da je osim poljubaca sa ''Zvezdom Granda“ imao i nešto više.

Bilo kako bilo, ostaje da se vidi da li će Baki B3 javno i pred kamerama priznati da je spavao sa Kaćom dok je boravio na najpoznatijem imanju u Lisoviću ili je možda sve ovo plod njegove mašte?

Izbačena farmerka Katarina Živković kaže da je ogorčena na svog dojučerašnjeg cimera Bakija.

- Iskreno da vam kažem, volela bih da se u nedelju u baražu vratim u „Farmu“ i da Bakiju objasnim neke stvari! Ima da ćuti i da me sluša kao popišani miš, jer neće imati šta da mi kaže! Pevam puno godina i viđala sam svakakve stvari, ali ovo što sam doživela i sa čim sam se susrela na farmi, nema nigde. Čovek mi se kune u ćerku, a posle lupeta kod ostalih farmera drugu priču. Isti je slučaj i sa Sanjom, kao i sa onim malim čovekom od njenog gospodina muža. Ono što je ona radila i kako me je ogovarala na imanju, pri tom ničim izazvana, stvarno ne znam kako bih prokomentarisala, osim jadno i bedno - rekla nam je u jednom dahu Katarina Živković.

Izvor: Alo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Baki i Katarina na sudu

Baki i Katarina na sudu

Popularna pevačica i bivša farmerka Katarina Živković odlučila je da presavije tabak i da tuži densera Bakija. Naime, kako „Alo!“ saznaje, „Zvezda Granda“ odlučila se na ovakav korak zbog izjave Đoganija da je s njom imao seks!

baki-v.jpg



- Nisam mogla da verujem šta slušam i šta gledam svojim očima! Čmar lažovski! Već sam bila na razgovoru s timom advokata, koji će pokrenuti sudski postupak protiv Bakija za niz gluposti i bljuvotina koji je izneo na moj račun. Verujte mi, uzeću mu sve pare, do poslednjeg dinara! - započinje priču Katarina i dodaje da ako se bude vratila na imanje u Lisoviću, postaviće stvari na svoje mesto, a prvenstveno će Bakiju pokazati svog boga.



- Moji advokati će sve vreme pratiti šta se dešava na farmi, tako da će svaka Bakijeva rečenica upućena na moj račun biti upotrebljena protiv njega na sudu. Verujem da će pravnici imati pune ruke posla jer ću i sama naterati Bakija da mi u oči kaže sve te gluposti koje je iznosio meni iza leđa. Sve pare koje budem uzela ići će u humanitarne svrhe jer meni nisu potrebne.

Ja za sebe imam dovoljno i neću da se bogatim na tuđ račun, ali ću takođe nebitnim likovima staviti do znanja da ne mogu u tolikoj meri preko moje grbače da dobijaju poene. Pošto je poznato da sve njih najviše boli kad ih udariš po džepu, tako će sledeći put dobro da razmisle pre nego što me uzmu u usta! Čuj njega, ja podigla nogu, on brz ko zec... priča gluposti, a i sam zna da je bukvalno celo imanje prekriveno kamerama. Prosto ne verujem kakvu maštu on ima, ali dobro.
Bliži se i taj baraž u nedelju, pa ćemo videti šta će biti. Jedno je sigurno, a to je da sam odlučna da u svojim namerama istrajem do kraja. Katarina jeste dobra, čak do te mere da možeš da je mažeš na hleb, ali ako neko pretera, što je u ovom slučaju uradio Baki, moraće da snosi posledice - rekla je na samom kraju razgovora Katarina za naš list.

Podsećanja radi, Baki se pre dva, tri dana poverio Peji da je imao seksualni odnos s jednom farmerkom i do detalja je ispričao kako se sve to desilo. Potom je istu priču ponovio i u intervjuu koji je dao na imanju, sve vreme aludirajući da je ta farmerka Katarina Živković.

Izvor: Alo
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Za mene je tu najveca dobrica Ekrem,kad sam cuo da ulazi,imao sam misljenje da je totalna budala,sad posle 60 dana,promenio misljenje za 360 stepeni... Ima uz njega jos nekoliko likova za koje mislim da nisu losi,ovo ostalo nije bas za pohvalu...

Protiv ovog Bokija nemam nista,samo bas i ne volim da ga gledam i njemu slicne,ali znacice njegov ulazak za gledanost,to bez daljnjeg.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Bata upropastio Cobetu rođendan

Slobodan Batjarević Cobe počastio je svog starijeg kolegu Batu Zdravkovića sočnom psovkom! Naime, sve je počelo kada je Bane Janković ustao da uz govor čestita Cobetu rođendan, ali nije mogao, jer ga je Bata ometao.

cobe-v.jpg



S obzirom na to da Bane Janković ima tikove u govoru, Bata je jedva dočekao da ga podvrgne ruglu izgovarajući nekoliko puta „e, e, e, e“ i tako još više zbunio manekena, koji je jedva uspeo da „Grandovom“ pevaču čestita rođendan. Slavljeniku se to nikako nije dopalo, pa se vidno razočaran i uzbuđen obratio starijem kolegi:



- Hvala ti što si mi upropastio veče!
Nakon toga, Cobe je sa Banetom i Jelenom Stožinić izašao na trem i osupo po Zdravkoviću:

- Neka mu služi na čast i neka mu je na duši za ovo što mi je uradio noćas! Jebem ga u usta slepačka - rekao je vidno iznerviran farmer i konstatovao kako više sa Batom neće prozboriti ni reč.

Izvor: Alo
 
Natrag
Top