FARMA 3 (2010) - Pobednik

FARMA 3 (2010) - Pobednik

  • Andrija Djogani - Baki B3

    Votes: 3 3,9%
  • Bata Zdravković

    Votes: 7 9,1%
  • Branislav Janković - Bane

    Votes: 2 2,6%
  • Ekrem Jevrić - Gospoda

    Votes: 22 28,6%
  • Eva Ras

    Votes: 6 7,8%
  • Jasmina Rakitić - Jasmina Ana

    Votes: 0 0,0%
  • Jovana Pajić

    Votes: 7 9,1%
  • Katarina Živković

    Votes: 4 5,2%
  • Marijan Rističević

    Votes: 1 1,3%
  • Natalija - Trik FX

    Votes: 2 2,6%
  • Nikola Kostić - Lee Man

    Votes: 2 2,6%
  • Zoran Pejić - Peja

    Votes: 4 5,2%
  • Zorana Pavić

    Votes: 13 16,9%
  • Vesna Vukelić - Vendi

    Votes: 4 5,2%

  • Total voters
    77
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Počela je FARMA 3, izaberimo pobednika, glasajte za vašeg favorita,
za početak velike šanse na pobedu ima Ekrem Jevrić,
 
Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ekremu obećana pobeda

Popularni izvođač pesme „Kuća, pos‘o“ Ekrem Jevrić ispričao je u programu uživo kako su ga vlasnici Televizije „Pink“ vrbovali da uđe na imanje. Dobrodušni Crnogorac tada je i otkrio da mu je Milica Mitrović rekla da treba da uđe jer ima veliku šansu za pobedu.


ekrem-v.jpg



- Onaj glavni na „Pinku“ sišao je sa sprata kada sam bio u zgradi samo da bi pričao sa mnom, a njegova žena Milica mi je rekla da ću da sigurno da pobedim jer me narod voli - pohvalio se Ekrem Zoranu Pejiću Peji, koji mu je na to odgovorio da je to znak koliko ga poštuju. Jevrićeve izjave ubrzo je prekinula režija i prebacila kadar na ostale farmere.

Izvor: Alo
 
Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Moj glas otisao Tini :)

I, moj isto...

Ja sam od nje ocekivao da ce se pokazati kao najveca kalastura od svih tama ( a, nije da ih nema), a ona ispade fina zenica...

Kupila me je kad sam je video kako sa maximalnom paznjom slusa baljezgarije izlapele Eve Ras i kad sam je video da po blatu seta u novom modelu Christian Louboutin cipela...

Neka crkne J.Lo... Tina ce biti nova CL muza.... :dance2:
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ekrem: Došao sam da uzmem 100.000 dolara - Video

Ekrem: Došao sam da uzmem 100.000 dolara - Video

Internet zvezda Ekrem Jevrić je treće veče u rijaliti programu „Farma“ proveo pričajući u kameru dok su se ostali farmeri provodili i tom prilikom svom prijatelju Debeljku poručio da je srećan i da se žene lože na njega.

ekrem-v.jpg



- Došao sam ovde da uzmem 100.000 dolara, ali to sve nije sigurno, mogu da izletim za nedelju dana, mada vidim da me narod obožava i svi ovde i ovi voditelji. Prijatelju Debeljko, ovde je nas dvadeset dvoje, ima devet žena i sve me vole. Mnogo mi je lepo s njima, plašio sam se provokacija, ali sada vidim da se svi šale i da se lepo slažemo, kažem ti, ovde je trinaest muškaraca i devet žena i sve me žele, ali ja volim moju ženu. Mogao bih da živim s njima godinama - poručio je Ekrem svom prijatelju u video-poruci koja je trajala više od pola sata.



[Youtube]gvYSkaHUSF8&feature=player_embedded[/Youtube]


Dok je Ekrem pričao s kamerom, ostali farmeri su jedan po jedan u šoku dolazili u trpezariju da vide njegov performans.

Izvor: Alo
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ekremov sin: Tata će da kresne zlatu (video)

EKREMOV SIN: TATA ĆE DA KRESNE ZLATU (VIDEO)


Ekremov sin Enis Jevrić prognozira da će njegov otac privesti folk pevačicu u seno

19332.jpg





Ekrem će da spava sa Zlatom!
U to veruje njegov najstariji sin Enis Jevrić, koji je preuzeo uređivanje Fejsbuk profila svog oca dok je na Farmi. Dvadesetčetvorogodišnji mladić je ubeđen da je Ekrem sigurni pobednik najgledanijeg srpskog rijalitija i da će pokazati kakva je muškarčina kad folk pevačicu privede u seno.

- Ekrem Jevrić Gospoda je pobednik „Farme 3“. Tina Ivanović je drugo mesto, a tata će Zlatu da odvede u seno - napisao je Enis na profilu i uredno se potpisao.

Da li će biti u pravu, videćemo oko Nove godine, kad će najsrećniji i najlukaviji farmer izaći sa seoskog imanje bogatiji za 100.000 evra.


Šta će muž da joj kaže?

Sanja se nabijala na Baneta

Voli Sanja Stojanović kamere. Setite se samo onog njenog porno-filmića koji se u javnosti pojavio kad se takmičila u „Zvezdama Granda“. Da je baš opuštena dok je snimaju, pokazala je i na Farmi.

Prvo je sasvim normalno zaigrala s Banetom, pa je počela da se uvija oko njega, da bi se na kraju sve pretvorilo u istinski „prljavi ples“. Okrenula je zadnjicu prema njemu, a on se pripio uz nju i obuhvatio je oko struka. U ritmu je svojom pozadinom trljala o njegove prepone... Onda se naglo odmakla. Valjda se onako pripita ipak setila da ima muža.



[Youtube]COsRSZw15K4&feature=player_embedded[/Youtube]


Li Men

Fizikalisao na Egzitu

Nikola Kostić, poznatiji kao Li Men, definitivno je ušao na Farmu kako bi se izvukao iz dugova, a da je u finansijskoj krizi, potvrđuju i slike od pre dve godine, kad je na Egzitu radio kao fizikalac.

Nije se tada pojavljivao na sceni, ali je mnogo pomagao izvođačima da perfektno zvuče na ovom muzičkom festivalu. Da on nije tako dobro razvlačio kablove, možda bi se neki pevač spotakao na bini, a da nije na grbači iz kamiona prenosio zvučnike, publika možda ne bi mogla da najbolje čuje šta se peva. Radio je Limeni sve moguće fizičke poslove samo da bi zaradio koji dinar.
Vredan dečko, nema šta. Sad kad se razradi na Farmi...


Zlati Petrović ispala sisa!

Ko je tipovao da će se Zlati prvoj videti gole grudi, bio je u pravu. Pevačica se toliko veselila na žurki da je sve vreme cupkala sa ostalim farmerima, a njene bujne obline upakovane u majicu bez bretela nisu mogle ostati mirne. U jednom trenutku sevnula je desna dojka, ali ju je visprena pevačica odmah vratila ispod majice i samo se nasmejala.


Aca: Šikice, marš!


Muž Biljane Jeftić pobesneo na koleginicu što ga je svojim pevušenjem prekinula dok je izvodio pesmu Harisa Džinovića

Aca Ilić se izdrao na Snežanu Jovanović Šikicu.
Pevač, izgleda, baš ima kratak ‘’fitilj’’, jer mu je dovoljna i sitnica da plane. To je i demonstrirao na preksinoćnoj žurki u Lisoviću, a na meti mu se našla pomenuta folkerka. Idiličnu atmosferu koju su napravili muzikanti Aca je uspeo da na trenutak pokvari.

Prvo je ustao i sav važan zamolio za tišinu, kako bi otpevao jednu pesmu. Taman što je započeo uvodne reči velikog hita Harisa Džinovića, prekinulo ga je pevušenje iz ćoška. Šikica je sa Katarinom i ostalim devojkama pevala svoj čuveni hit „Misli mi čitaš„ ne obazirući se na zajapurenog Acu.

Aca: Je l’ pevam ja?! M’rš, bre! Treba da se zna neka kultura i osnovno vaspitanje!
Nastavio je da sikće sebi u bradu dok je Jasmina Ana pokušavala da ga smiri.
- Nema problema, vidiš da mi ne daju da pevam - rekao joj je ljutito.

U „gašenje požara“ uključila se i Zorana rekavši da Šikica nije imala loše namere, već da ga, jednostavno, nije čula. Uspela je da ga uteši, nakon čega se ponovo popeo na klupu i nastavio gde je stao. A Šikica? Nije se ni okrenula. Pevala je za svoju dušu.


Izvor : Kurir
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ekrem: Očekujem pobedu

Ekrem: Očekujem pobedu


Internet zvezda Ekrem Jevrić, čiji je hit „Kuća - pos'o" na Jutjubu pogledalo više od pet miliona ljudi, planira da na „Farmi" ostvari svoj životni san i osvoji 100.000 evra da bi svojoj porodici obezbedio bolju budućnost.


2012.jpg




Pred sam ulazak na Pinkovo imanje, ovaj neobični šoumen otkrio je da će izvršavati svaku naredbu koju mu žene budu tražile.

- Na „Farmi" se ničega ne plašim jer nemam od čega. Ja hoću, kako ne, da operem za sobom, ko mi god nešto kaže da radim ja ću da radim - nema problema. Žene ću posebno da slušam, šta kažu ja radim, ćutim i izvršavam naređenja.

Šta očekujete od učešća u rijalitiju?

- Pa očekujem da pobedim! Ja sam sad popularan isto, a kad završim „Farmu", biću još više popularan i znaće me narod iz celog sveta. Tako da ću praviti dobre turneje i tako ću dobro završavati pos'o. Želim svojoj porodici da obezbedim dobru budućnost u Americi ako osvojim pare.

Da li ste gledali prethodnu sezonu ovog rijalitija i kako vam se sada čine učesnici?

- Jesam, gledao sam ovaj veliki šou i želeo sam da i ja jednog dana budem u njemu. Dobio sam odličnu ponudu i nisam želeo da odbijem. Sviđaju mi se svi za sada. Sve mi deluje nestvarno i neobično, ali pokazaću da sam ja jedan vredan čovek.

Ko će vam najviše nedostajati na Pinkovom seoskom imanju?

- Aaa, žena i deca najviše. Razumete! I moji prijatelji i drugovi i tako. Ja sam naučio stalno sa društvom, sada neću biti sa njima, ali dobiću novo društvo i tako.

Mnogi su vas okarakterisali kao mirnog i povučenog čoveka. U kojim trenucima će vas ukućani izbaciti iz takta?

- Onako, kad sam ljut, ne znam, nekad i nisam ljut. Trudiću se da budem sa svima dobar i da me niko ne ljuti. Ja hoću da napravim pos'o.

Pevačica Vendi je prokomentarisala kako bi imala seks sa vama u senu. Kako vi to komentarišete?

- Pa onako. Seks je zdrav, ali ja imam ženu i decu, ne znam da li bih sa Vendi!

Vip seljaci već su dobili jedan žuti karton jer ih je Zadruga oštro opomenula zbog nenošenja bubica, ali i zbog sata koji je Jasmina Ana unela na imanje. Ova književnica je posle opomene bez pogovora predala sat za koji je sve vreme tvrdila da ne radi. Mnogi su joj se zadivili na hrabrosti što je uradila tako nešto, ali i zamerili što im nikada nije rekla koliko je sati. Veliku pažnju privuklo je i Hasanovo gledanje ukućanima u šolju kafe, gde je Tini rekao da joj se muž nasekirao jer je plakala. Hasan se poverio farmerima da od kada je doživeo kliničku smrt može da predvidi događaje koji će se desiti.

Izvor: Press
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Mirza Hamzić u Lisoviću

Mirza Hamzić, pevač koji je veliku popularnost stekao pesmom „Insomnija“, koju je otpevao sa Jelenom Karleušom, uskoro će postati stanovnik najpoznatijeg imanja u Srbiji, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih produkciji.


mirza-v.jpg



- Mirza je nedavno dobio poziv od organizatora „Farme“ da učestvuje u tom programu, što je on posle kraćeg razmišljanja i prihvatio. Jedini problem je bio što je pevač želeo da završi rad na novom albumu, koji je već pri kraju, tako da će objavljivanje Mirzinog projekta sačekati njegov izlazak sa farme - objašnjava izvor blizak produkciji, koji dodaje da su organizatori bili posebno zainteresovani za njegovo učešće jer u trećoj sezoni „Farme“ nemaju učesnike iz Bosne.

- Pošto dešavanja na imanju u Lisoviću imaju veliku gledanost u Bosni i Hercegovini, producenti su odlučili da u što skorije vreme pronađu adekvatnog učesnika iz te zemlje. Posle kraćih razgovora i dogovora izbor je pao na Mirzu, jer nisu želeli da bosanski učesnik doživi sudbinu voditeljke „Pinka BiH“ Tanje Đurović, koja je brzo ispala iz šoua jer ovdašnjoj publici nije bila poznata - zaključuje naš izvor.

U želji da čujemo Mirzin komentar, pozvali smo pevača koji nam nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode.

- Nemam komentar. Stvarno ne znam šta bih vam rekao povodom toga - bilo je sve što je popularni Taja rekao za naš list.

Izvor : Alo
 
Natrag
Top