FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

evo prostog rešenja

nadji mi jedan naslov da je bio lažan a da šteti miilošu slično kao što sam ja naveo i završili smo : nije bilo uticaja na javno mnjenje

by the way ja nemam nekog drugog favorita pa sam se sad ostrvio na miloša već sam za ukidanje farme to je radikalan predlog da bi rešenje bilo negde na sredini jer kako je krenulo
i kako su pinkovci pomahnitali ko zna šta bi nas čekalo u farmi 3 ili nebitno ima tih realiti na stotine jednostavno taj trend proširenja vulgarnosti koliko god donosili novca pomahnitalim organizatorima treba saseći u korenu i vratiti ih u normalu .Ja znam da bi borba pit bull-ova
i farmera u finalu bila najgledanija emisija u Evropi i donela ogromne svote novca organizatorima ali bre gde teramo onda...

Setite se Survivor Srbija .Sad nam izgledaju kao olimpijske igre u odnosu na dogadjaje sa farme.Granica ukusa se pomera u negativnom smislu treba to zaustaviti

pozz

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidi ovako, novinari su pisali onako smatraju će njihov naslov pompeznije izgledati bilo to tačno ili ne. I na samoj Farmi među farmerima postoje različite priče da li je Miloš žrtva ili ne, čak su i pojedinci menjali svoja mišljenja u vezi toga.
Uglavnom Miloš je imao određenu taktiku a vremenom i sam iznenađen koliko mu dobro ide je postepeno počeo da je usavršava. Ostali ga uopšte nisu shvatili tj kasno su ga shvatili jer danima su njihove reakcije na njegove provokacije bile vulgarne, kroz psovanje samo da ga što sočnije uvrede. To je naravno narodu zabavno i kako ne bi jer se tako ne misli na svoje probleme i svađe sa svojim najbližima...
Miloš je rekao da tačno zna kada i kome će sa kojoj provokacijom da se obrati što znali da on nikako ne može biti žrtva jer svesno kvari odnose sa ostalim farmerima...
A generalno pored tog psovanja na koje su svi odjednom postali toliko gadljivi Farma ima neke interesantne momente događaje koji se mogu u širem smislu tumačiti... vezano za ponašanje čoveka u ipak specifičnim životnim uslovima... moral, karakter nije baš sve u primitivizmu i jednostavnosti...
Tako da za mene Farma ima svrhu a ako se neko ne slaže ne mora ni da je gleda a ne svi su protiv a gledanost rekordna..:dntknw:
Čim bi gledanost pala Farme više ne bi ni bilo yes3

Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

Anketirani čitaoci „Blicovog“ portala kao pobednicu vide Minu Kostić. Ona, inače, poslednjih nedelja vodi u mnogim anketama, a prema „Blicovoj“ anketi u kojoj je glasalo 4.225 čitalaca, dobila je 1.045 glasova. Iza nje je, sa malim zaostatkom Miloš Bojanić sa 1.009 glasova, dok šanse ima i Dragan Marinković Maca kome su naši čitaoci dali 987 glasova.
Kod:
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/195583/Mina-i-Milos-jure-100000-evra
Mina-1045
Miloš-1009
Maca-987

Kako se ovo uklapa u verziju koju pokušavaju da nametnu da je miloš već pobedio .Ovi koji glasaju protiv miloša nedajte se obeshrabriti ako je ovo uzorak svi su oni na par procenata razlike koja je lako promenljiva a sigurno ne stoji da miloš toliko ubedljivo vodi kako neko na silu pokušava da progura tu vest

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ok za anketu ali to su samo čitaoci Blica, nije neki uzorak :dntknw:
Videćemo kad sve bude prošlo, saznaće se svi rezultati pa i stanje kakvo je bilo onog dana kada je izašao dati broj Kurira yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Raka: Miloš je živa katastrofa!

raka-v.jpg

Izbačeni farmer, političar Raka Radović, zadovoljan je svojim učešćem u rijaliti programu, a za Miloša Bojanića kaže da je čovek „živa katastrofa“.

- Srbija nije prvi put prevarena kada je Miloš Bojanić u pitanju, on je živa katastrofa od čoveka! Podmetao se kamerama non-stop, ali neka ga, neka radi šta hoće. Ja sam zadovoljan svojim učešćem i kritike na moje ponašanje su sve pozitivne. Ostaću u kontaktu sa većinom farmera, među kojima su Zorica, Maja, Sajko, Maca, Firči, Biljana Sečivanović, Iva, Gagi... - rekao je za naš list Radović.

ALO!

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
ako je pobedio miloš,nisam nešto mnogo pratio ali ostali su mi bili antipatični(firči,maja,maca0

Član
Učlanjen(a)
02.04.2010
Poruka
1
Pobednik je isti kao sto je bila i farma, nisam je puno gledala, kao sto i pobednika nisam nikad slusalawacko2
naravno o ukusima ne vredi raspravljati ali samozive i narcise ljude nisam nikad volela:(

Natrag