FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

Da bi rezultate objavili u procentima oni su morali da ih izjedneče u kriterijumu
miloš ima 39% a Maca 26% da li u odnosu na ovo ili ono nebitno kriterijum je isti.
Činjenica je da je razlika mala 13%

Očekivalo se da miloš pokupi 70 /80 % glasova kako su novine smišljeno pisale zato se javilo razočaranje i nezadovoljstvo kod miloševih fanova bez obzira što je pobedio kako nije prosto pregazio drugoplasiranog pogotovu što je to bio Maca

a statistikom možemo da predstavimo itekako pogrešno stanje npr

ja imam 2 sendviča ti nemaš nijedan u proseku imamo po 1 sendvič .U stvarnosti ja ću da se prejedem a ti ćeš umreti od gladi ako statistika kaže da smo imali po 1 sendvič

Možemo samo da špekulišemo brojem glasova (čitaj para) jer pinkovci to uvek kriju kao zmija noge

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
jao ljudi kako smo pristrasni i zavidni pa to je strašno,sad je bitno da li je Miloš Bojanić pobedio sa 13% glasova više ili 76%? čovek je pobedio i zaslužio je to u odnosu na ostale učesnike,recimo da je tu bio prošlogodišnji pobednik Milan Topalović mislim da bi pobedio učesnike iz ovog serijala sa 50% više glasova uključujući i Miloša Bojanića,zato što čovek ima ponašanje,karakter,vredan je ako je to uopšte bitno u ovoj našoj državi

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
jao ljudi kako smo pristrasni i zavidni pa to je strašno,sad je bitno da li je Miloš Bojanić pobedio sa 13% glasova više ili 76%? čovek je pobedio i zaslužio je to u odnosu na ostale učesnike,recimo da je tu bio prošlogodišnji pobednik Milan Topalović mislim da bi pobedio učesnike iz ovog serijala sa 50% više glasova uključujući i Miloša Bojanića,zato što čovek ima ponašanje,karakter,vredan je ako je to uopšte bitno u ovoj našoj državi

Ne,ne, suština je sledeća, i od tih koji su glasali SMS-ovima, najviše pristalica imao je Dragan Marinković Maca, a Milošu Bojaniću su Mina i Dragana, svesno ili ne, omogućile da pobedi,

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Sto mislis da su Mina i Dragana mu to omogucile? On je bio "favorit" od pocetka,dok nisu usle ove dve. Bar koliko ja znam... Mislim da je Bojanic platio da ljudi glasaju za njega,jer je rekao da je spreman na sve da pobedi. Pa eto moj neki zakljucak. On da je dao 50 000e za sms-ove dobije nagradu od 100 000, i plus honorar sto dobija dok je tamo. I dalje je na dobitku. Prosta racunica kako bi rekao cika Raka :p

Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

´fala bogu da neko razumno i argumentovano govori u ovoj temi bez isprazne retorike
a ko razume znaće pozz vanakiru

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
ok,možda je tako,a što onda firči i ostali nisu omogućili maci da pobedi?

Ovo što sam ja rekao je prosta matematika, a bojim se da je tvoje pitanje vezano za neku drugu nauku,

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Ovo što sam ja rekao je prosta matematika, a bojim se da je tvoje pitanje vezano za neku drugu nauku,
pa dobro,ako ti tako kažeš onda ok!samo sam se nadovezao na tvoju matematiku pitanjem
edit: ili nisam razumeo poentu,da su se glasovi mine i dragane dodali milošu od strane farme

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Koliko sam ja razumeo, Miloš Bojanić je obećao, da će sa Minom i Draganom podeliti novac, ovi ostali se ništa nisu dogovarali,

Natrag