FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

ma čista laž iz svega što smo saznali o milošu i njegovom karakteru niko to nije uzeo za ozbiljno čak mislim ni sama Dragana i Mina a još što je vrlo biranim rečima izrekao to obećanje da mi je još tad skrenulo pažnju koliko je on u svakom trenutku skoncentrisan i proračunat
nadjite njegove reči pa će vam biti jasno da od toga nema ništa niti je takvu nameru imao
doduše niti se to tražilo od njega već je to još jedan njegov performans ili glumatanje za naivce
:dance2:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
pa nije nikome miloš bojanic idol,nego su ostali toliko loši da je on pobedio.nisam glasao nit bi,a sve i da sam glasao ne bi sigurno glasao za firčija ili macu,zoricu i da ne spominjem,skroz je ljigava

I tome i jeste suština ali i jadno opravdanje ako se neko zaista rukovodio tom logikom prilikom glasanja, tj namerno glasao za Miloša zato je to najbolji od najgorih...
On je pobedio samim ulaskom u finale, završno glasanje je sasvim nebitno, što se mene tiče
Mada i ostali su sami krivi, dozvolili su da Miloš provokacijama izvuče najgore od njih... Šteta što Đus nije ostao do kraja jedini je razumeo kako se sa budalom treba boriti :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Mada i ostali su sami krivi, dozvolili su da Miloš provokacijama izvuče najgore od njih... Šteta što Đus nije ostao do kraja jedini je razumeo kako se sa budalom treba boriti :dntknw:
pa o tome pričam,naravno da niko neće glasati za firčija koji je vulgaran,prost i td,ili za zoricu koja je ljiga ljigava

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
pa o tome pričam,naravno da niko neće glasati za firčija koji je vulgaran,prost i td,ili za zoricu koja je ljiga ljigava
Ne, ne psovanje se može i na drugi način protumaćiti. Firči je hteo da sa što manje reči što više uvredi Miloša vraćajući mu za provokacije koje su njega vređale. E sad svako može za sebe da zaključi da li je taj odnos pravičan a posebno je pitanje šta ko podrazumeva pod uvredom :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moguće ali makar nije licemer da se pravi da nije čuo za ovu ili onu psovku :dntknw:

Natrag