MILOŠ: NISTE MI NI DO KOLENA!
Miloš Bojanić uzeo 100.000 evra i poručio da je oduševljen što je narod izabrao pravu osobu da trijumfuje
To bi bilo to, narode! Sinoć je završena Farma, a Miloš je pobedio. Očekivano.
Ko je gledao zna šta se sve zbivalo tokom superfinala. Ko nije, mi ćemo ga informisati. Eto, Bojanić je uzeo 100.000 evra, a kada je dobio ček u ruke ponosno je izjavio:
- Sve sam ih pobedio, nisu mi ni do kolena! Oduševljen sam što je narod izabrao pravu osobu da trijumfuje! - pun sebe rekao je Miloš za Kurir odmah po završetku šoua.
A do poslednjeg trenutka za vratom mu je disao Maca. Međuti, pevač je sa 39,68 odsto glasova publike ostavio Marinkovića daleko iza sebe. Tako se ponovila situacija od pre tri godine kada je voditelj u svom prvom rijalitiju bio nadomak trijumfa, ali mu je tada u Velikom Bratu slavu preuzeo Đani Ćurčić. Šta reći, večiti gubnik.
Zbog loših vremenskih uslova, poslednja dvojica stanovnika Farme morali su imanje da napuste u automobilima, a ne da do studija u Šimanovcima dolete helikopter kako je bilo prvobitno planirano. I to jedan do drugog na zadnjem sedištu! To je zapravo jedini period u protekla 104 dana kada su njih dvojica bili bliski.
Miloševi fanovi gađali Farčija jajima
Ispred studija u Šimanovcima okupila se grupa vernih Miloševih fanova i obasula jajima Maju, Zoricu, Nemanju, Milenu i Sajka koji su izašli napolje da zapale cigaretu. Ustvari, oni su podešavali "nišanske sprave" čekajući svoju pravu metu - Firčija. Kada je on stigao nastala je prava kanonada, a žumnca su se razlivala po zidu i betonu.
U tom napadu pogođeno je nekoliko fotoreportera. Umalo da jaja u glavu dobiju Miloševa žena Branka i Goca Božinovska, koja je došla da da podršku Bojaniću. Što bi se reklo, malo je falilo da "poginu" od svojih.
Zorica besna otišla sa finala
Nakon što je peživela napad jajima, Zorica je uhvatila pod ruku Kemiša i ćerku i napustila sinoćnje finale.
- Kakav je to način?! Mogao je da bude neki teži predmet od jaja! A obezbeđenja nema! Užas!!! Ovo je bruka i sramota! Ne osećam se sigurno, kao što nisam ni na Farmi. Mogli su dete da mi pogode! - besnela je pevačica i sa porodicom otišla kući.
Igor prosi Minu u utorak
Mina Kostić će od utorka biti verena! To nam je otkrio njen dečko Igor, koji je u Šimanovce došao sa svojom ćerkom iz prvog braka i Mininom pomajkom Dudom. On je rešio da za dva dana priredi veliku žurku i tada "prstenuje" pevačicu sa kojom živi već dve godine i sa kojom ima ćerkicu Anastaziju. Oko prezimena neće morati da se dogovaraju, pošto se i on preziva Kostić.
Kralj tuži Firčija
Dejan Stanković će tužiti Firčija!
- Ima da te teram na sudu jer si me pljuvao na Farmi! - poručio je sinoć Kralj bivšem bubnjaru.
Ovaj ga je samo ravnodušno pogledao. Nije ni trepnuo.
Maco, nabodi Miloša laktom!
Publika koja je u studiju navijala za Macu želela je da vidi okršaj između njega i Bojanića.
- Maco, nabodi ga laktom! Miloše, drkaj ga! - vikali su navijači histerično.
Obojica su ostali mirni.
Ispadanje redosled:
1. Firči
2. Mina
3. Dragana
Honorari
Miloš Bojanić:
honorar: 40.000 evra
u finalu dobio: 100.000 evra
na Farmi proveo: 15 nedelja
Dragan Marinković Maca
honorar: 30.000 evra