Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šanse za to da Miloš večeras ne pobedi ravne su nuli. Jedino da svim njegovim glasačima nestane kredita i da ne mogu nigde da kupe dopunu. ( kurir)
pokušavaju da ljudima kažu kako je sve rešeno od samog početka i da nema svrhe da uopšte da glasaju za druge jer je miloš pobedio "voljom naroda".
I što je najbitnije ne zaboravite epilog kad neko pokuša da manipuliše sa narodom .Kad pomisliš da si na vrhu sveta i da ti niko ništa ne može tad narod hvata za nogavicu i spušta te na dno.
Srbina možeš da jašeš i kinjiš dugo al' kad te on zbaci, ubi boga u tebi
Medijska kampanja ne znači da su se udružili kurir svet i pink da pišu na isti način
već kampanja podrazumeva da iz jednog moćnog centra plasiraš svoje mišljenje preko
različitih sredstava informisanja i zato je očigledno (zbog jačine kampanje) da je i taj center
koji manipuliše jak uostalom evo nekoliko naslova koji su više nego tendenciozni i u trenutku
kad su objavljeni su imali veliku težinu sada mi znamo da su skoro svi čista laž i manipulacija
ali su odradili posao formirali mišljenje i ispunili zadatak:
MILOŠ BOJANIĆ PRED INFARKTOM ZBOG MACE!
Miloš Bojanić mora sa farme na lečenje
Farma: Miloš nije udario Zoricu!
Miloš Bojanić, među farmerima poznatiji kao Brus Li – sam protiv svih,
Ovim je potvrđeno da Miloš Bojanić ima veliko glasačko telo i da ljudi u njemu vide vrednog i poštenog takmičara. Definitivno se ostvarila i Miloševa procena da mlađi glasači nemaju para za SMS poruke, a da su stariji lojalniji i da cene svoje idole.(Na samom početku farme)
ovo je samo jedan deo koji sam našao na brzinu a kad bi se neko ozbiljno pozabavio time
siguran sam da bi imalo mnogo više sa istim prizvukom (tendencijom)