FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
MILOŠ BOJANIĆ VEČERAS POBEĐUJE NA FARMI !

Pevač ubedljivo vodi pred finale rijalitija „Farma“,daleko iza sebe ostavio Draganu i Minu

8112.jpg

Večeras se završava druga sezona rijalitija „Farma“, a sa imanja u Lisoviću poslednji će izaći Miloš Bojanić!
Pevač će uz dogovoreni honorar dobiti i pobednički ček na 100.000 evra. Ovakav razvoj situacije i sam je najavio još 64. dana šoua, kada je u lice rekao ostalima farmerima: „Ma, vi ste, bre, niko! Vaši mladi glasači nemaju para, zato ja pobeđujem“, a znao je i da kaže: „Ja sam, za razliku od svih vas, gospodin čovek“ ili „Videćeš, Dragana, sve ću ih ja izbaciti! Publika meni tapše!“

Kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenih izvora bliskih produkciji, prema do sada prispelim glasovima on ubedljivo vodi, a prate ga Mina Kostić i Dragana Milošević. Ovaj trio popularno, nazvan „bermudski trougao“, iza sebe je ostavio voditelja Dragana Marinkovića Macu, koji ima popriličnu podršku na raznoraznim internet forumima, ali njegovi fanovi nisu preterano skloni slanju poruka kako bi mu pomogli da se dočepa trijumfa u svom trećem rijalitiju. I da nije tako, teško da bi mogao da ugrozi Miloša.

Velika većina onih koji intenzivno prate dešavanja na imanju u Lisoviću listom podržavaju Bojanića, a to su već pokazali kad god je on bio duelista. Glasovima publike nadmoćno je izbacivao svakog svog protivnika. U narodu ga nazivaju „mučenikom koji je prošao golgotu“ tokom stotinak dana i stoga ga podržavaju svim srcem. Mnogi farmeri se ne bi složili sa takvom konstatacijom, ali, na njihovu žalost, oni ne odlučuju o krajnjem rezultatu.

Šanse za to da Miloš večeras ne pobedi ravne su nuli. Jedino da svim njegovim glasačima nestane kredita i da ne mogu nigde da kupe dopunu.

KURIR

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Miloš Bojanić neće biti pobednik.

Neće se dogoditi :evil: već će se sve završti sa :cry:

U suprotnom više ništa nema smisla. :fool:

Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
Slobodno novinarstvo

Šanse za to da Miloš večeras ne pobedi ravne su nuli. Jedino da svim njegovim glasačima nestane kredita i da ne mogu nigde da kupe dopunu. ( kurir)

Vrlo nepristrasan komentar jednog neutralnog lista i vrlo duhovit skoro kao onaj u presu da čovek koji ima sekiru u rukama strahuje za svoj život od golorukih nevaljalih farmera(šta li je novinarčić hteo da kaže ni njemu samom nije jasno ali je bar pokušao da kaže da je miloš sa sekirom u rukama žrtva Mace i Firčija bez sekire pa kad su videli koju su glupost odvalili to se prećutno prešlo preko toga i niko to više nije pomenuo od mudrih novinarčića)
pokušavaju da ljudima kažu kako je sve rešeno od samog početka i da nema svrhe da uopšte da glasaju za druge jer je miloš pobedio "voljom naroda".

Pokrenuta je definitivno medijska kampanja koja se nazirala pre dva meseca a zadnjih nedelja radi punom parom zato je potpuno druga priča na internetu jer tu nemaju kontrolu
niti uticaja kao na svojoj ružičatoj televiziji gde dovode kontrolisanu pobliku koja ukće po komandi novine koje pišu tekstove više nego tendenciozne i sve to me neodoljivo podseća
na jedan period za koji smo mislili da je prošao ali ne zaboravite da je pink u istom sastavu
to su isti ljudi ista razmišljanja tada a očigledno i sada vuk dlaku menja ali ćud nikada.
I što je najbitnije ne zaboravite epilog kad neko pokuša da manipuliše sa narodom .Kad pomisliš da si na vrhu sveta i da ti niko ništa ne može tad narod hvata za nogavicu i spušta te na dno.
Srbina možeš da jašeš i kinjiš dugo al' kad te on zbaci, ubi boga u tebi

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zar ti stvarno veruješ da postoji medijska kampanja u korist ovoga ili onoga, Pink ne računam zbog očiglednog poklapanja interesa :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

Naravno da postoji medijska kampanja ali nije kampanja zbog kampanje već je kampanja
zbog poklapanja interesa a poklapanje interesa sam si dao odgovor kroz pitanje

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ali ako kažeš medisjka kampanja onda misliš na više medija. Kakav interes mogu imati ako pišu u korist jednog ili drugog učesnika a to se ope kako kažeš razlikuje od mišljenja na intenetu :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

Medijska kampanja ne znači da su se udružili kurir svet i pink da pišu na isti način

već kampanja podrazumeva da iz jednog moćnog centra plasiraš svoje mišljenje preko

različitih sredstava informisanja i zato je očigledno (zbog jačine kampanje) da je i taj center

koji manipuliše jak uostalom evo nekoliko naslova koji su više nego tendenciozni i u trenutku

kad su objavljeni su imali veliku težinu sada mi znamo da su skoro svi čista laž i manipulacija

ali su odradili posao formirali mišljenje i ispunili zadatak:

MILOŠ BOJANIĆ PRED INFARKTOM ZBOG MACE!

Miloš Bojanić mora sa farme na lečenje

Farma: Miloš nije udario Zoricu!

Miloš Bojanić, među farmerima poznatiji kao Brus Li – sam protiv svih,

Ovim je potvrđeno da Miloš Bojanić ima veliko glasačko telo i da ljudi u njemu vide vrednog i poštenog takmičara. Definitivno se ostvarila i Miloševa procena da mlađi glasači nemaju para za SMS poruke, a da su stariji lojalniji i da cene svoje idole.(Na samom početku farme)

ovo je samo jedan deo koji sam našao na brzinu a kad bi se neko ozbiljno pozabavio time

siguran sam da bi imalo mnogo više sa istim prizvukom (tendencijom)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Medijska kampanja ne znači da su se udružili kurir svet i pink da pišu na isti način

već kampanja podrazumeva da iz jednog moćnog centra plasiraš svoje mišljenje preko

različitih sredstava informisanja i zato je očigledno (zbog jačine kampanje) da je i taj center

koji manipuliše jak uostalom evo nekoliko naslova koji su više nego tendenciozni i u trenutku

kad su objavljeni su imali veliku težinu sada mi znamo da su skoro svi čista laž i manipulacija

ali su odradili posao formirali mišljenje i ispunili zadatak:

MILOŠ BOJANIĆ PRED INFARKTOM ZBOG MACE!

Miloš Bojanić mora sa farme na lečenje

Farma: Miloš nije udario Zoricu!

Miloš Bojanić, među farmerima poznatiji kao Brus Li – sam protiv svih,

Ovim je potvrđeno da Miloš Bojanić ima veliko glasačko telo i da ljudi u njemu vide vrednog i poštenog takmičara. Definitivno se ostvarila i Miloševa procena da mlađi glasači nemaju para za SMS poruke, a da su stariji lojalniji i da cene svoje idole.(Na samom početku farme)

ovo je samo jedan deo koji sam našao na brzinu a kad bi se neko ozbiljno pozabavio time

siguran sam da bi imalo mnogo više sa istim prizvukom (tendencijom)

Shvatam šta hoćeš kažeš ali ne mislim da si u pravu.
Poznato je da Bojanić ima puno glasova u inostranstvu a oni tamo nemaju gde da kupe Kurir, Pres i sl. Ne vidim šta je problem sa tim naslovima. Ako su preterani nije to ništa novi za date novine ko god ih čita to je odavno shvatio, nevezano za Farmu

Svi ti naslovi imaju za cilj da što više privuku pažnju čitalaca i publike uopšte samo da se isprovocira reakcija naroda, da bi se narodu pripisalo određeno mišljenje...

Najtendenciozniji je Pink naravno, zato što je većina učesnika stekla popularnost kroz Pink i na Pinku. To se ne samo Pregledom dana koji je najviše posvećen baš tim članovima koji su za Pink vezani i onda kada to uopšte ne zaslužuju ali i onom emisijom Narod pita gde je Saša Popović koji se sve vreme predstavlja neutralnim praktično preuzeo na sebe obavezu i odgovornost da razjašnjava šta nije jasno na Farmi ali sa nekim detaljima koji potiču od samih organizatora ili onih koji direktno usmeravaju dešavanja :dntknw:

Natrag