MILOŠ, MINA, DRAGANA: PUČE TIKVA!
Šta je Milošu Bojaniću u glavi kada su “mlade devoje” Mina i Dragana u pitanju, bilo je jedno od pitanja koje se pokrenulo na Farmi ove nedelje. Od kako ga je Zorica u žaru jedne od svađa nazvala pedofilom koji je oženio mladu ženu, ostali farmeri su krenuli da savetuu Minu I Draganu da “nije lepo” da sede na Miloševom krevetu dok leži “samo u gaćama”. Pitanje je pokrenuto I od strane “Zadruge” na “narod pita” večeri, kada je Mina rekla da ne zna da li Miloš njih dve gleda drugačije, odnosno da ne zna šta je njemu u glavi.
“To sve rade da bi me uništili, a vas dve od mene napraviste pedofiličara”, ljutio se Miloš na Minu i Draganu. “Ti Mina mene bacaš u vatru, a vadiš svoje dupe”, rekao joj je folker.
“Kako ja pedofil, šta sam radio – davao im čokolade, vodio ih u štalu!? Ja sam ih jedini dočekao kada su došle, što ih ostali nisu dočekali”, pitao se Miloš.
Mina i Dragana su kasnije primetile da je “Lošmi” nervozan, razočaran i malo ljut. Nemanja je možda najbolje sumirao Miloševo “trenutno stanje” – “Posle one večeri i pitanja gledalaca, mislim da se Miloš razočarao u samoga sebe”.
Što se tiče nedeljnih tajnih zadataka Mina i Zorica su provaljene da su krale cigare, odnosno izbegavale Raku, Sajko se udvarao Dragani tako što joj je poklonio buket sveća i zvao da zajedno idu da zakivaju svinjac, ljubio je pred spavanje, a ni Raka se nije proslavio svojom “tajnovitošću”. “Ma tako je providan što ne odlazi u štalu…”, rekao je Maca i dodao i da je i Miloš provaljen u “ispiranju mozga” muvanjem po štali.
Najbolje odrađene zadatke imaju Miloš, Mina, Maca i Dragana koji su dobili poklone – najinteresantniji su Draganin – šampanjac i Milošev - čarape (verovatno “yugo boss”).
(MONDO)