FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za intelektualne domete - ko ne primećuje da je inteligentan, nema dalje... a za kulturu pa pitanje kako se svi tamo ponašaju, neko će uložiti napor da bude kulturan i vaspitan ali zato dobija minus na drugoj strani tamo gde ne može da se pretvara...:dntknw:

A za to drugo nisam shvatio poentu :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Za intelektualne domete - ko ne primećuje da je inteligentan, nema dalje... a za kulturu pa pitanje kako se svi tamo ponašaju, neko će uložiti napor da bude kulturan i vaspitan ali zato dobija minus na drugoj strani tamo gde ne može da se pretvara...:dntknw:

A za to drugo nisam shvatio poentu :dntknw:
"Š'a od mene možete da očekujete je, hm... svašta i ništa. Znači, ono, kapiraš, mislim, videćemo ono, možda, ono, s'nekim se zgotivim ekstra ono..." -Meni je dovoljno, fond reči zanemarljiv, da ne zna za:brate, mis'im, ono, gotivno, kapiraš, iskuliraj-ili bi ćutao ili mukao...
Poenta? Pa kad po kući i muško i žensko zove brate, ko će da se kači sa njim, koliko onda ima braće napolju? :blum3:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Bila sam "prinudjena" neko vreme da odgledam po koji deo...Mucenje inteligencije...

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
"Š'a od mene možete da očekujete je, hm... svašta i ništa. Znači, ono, kapiraš, mislim, videćemo ono, možda, ono, s'nekim se zgotivim ekstra ono..." -Meni je dovoljno, fond reči zanemarljiv, da ne zna za:brate, mis'im, ono, gotivno, kapiraš, iskuliraj-ili bi ćutao ili mukao...
Poenta? Pa kad po kući i muško i žensko zove brate, ko će da se kači sa njim, koliko onda ima braće napolju? :blum3:

Upravo tako. Gledao sam par zadnjih dana. Rečnik mu je izuzetan, baš je "načitan" i "školovan". Keš kolica i šmekerica...Može da se uhvati u kolo sa onim kreveljavim, so called Ajs Nigrutinom koji, da je pametan, prvo bi se ošišao. Ovakve tipove može samo majka da voli i intelektalno njima bliski stvorovi.

Uzgred, ovaj tzv. reality show je dno seljaštva i maltretiranja mozgova. Ali i to je deo sveobuhvatne "Pink subkulture" gde je bitan novac i ništa drugo.

Član
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
10
Najveca glupost posle velikog brata koja je mogla da zadesi Srbiju..

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Rečnik je malo specifičan, malo više-manje prilagođen hip hopu :) To je bar očigledno, svako nastoji da promoviše sebe, a usput Đus koristi verovatno nikad veću priliku da promoviše domaći hip hop. Pokazao je natprosečnu inteligenciju a to ne može nikako ne može biti umanjeno onakvim načinom izražavanja... koji se svesno forsira kako bi se privukla pažnja...
Ne vidim logiku po kojoj to može osporeno, ako si već gledao onda primećuješ rezonovanje u situacijama kad svako pojedinačno iznosi svoje mišljenje... vidi se ko je ko...

Upravo tako. Gledao sam par zadnjih dana. Rečnik mu je izuzetan, baš je "načitan" i "školovan". Keš kolica i šmekerica...Može da se uhvati u kolo sa onim kreveljavim, so called Ajs Nigrutinom koji, da je pametan, prvo bi se ošišao. Ovakve tipove može samo majka da voli i intelektalno njima bliski stvorovi.

Uzgred, ovaj tzv. reality show je dno seljaštva i maltretiranja mozgova. Ali i to je deo sveobuhvatne "Pink subkulture" gde je bitan novac i ništa drugo.
Kad bi svi koji su školovani i načitani automatski bili kvalitetniji ljudi i preuzimali odgovornost, ne znam gde bi nam bio kraj wacko2 Verovatno si gledao domaći film Život je lep, s tim u vezi yes3
Ne može u kolo, ne uklapa se to uz hip hop...
Opet Pink i zaostavština... ne znam što onda gledaš, jedna Farma je već bila, a kažeš da ti je matrica poznata :dntknw:
Verovatno si se navikao da se svako veče svađaš sa tv-om :blum3:

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Kad bi svi koji su školovani i načitani automatski bili kvalitetniji ljudi i preuzimali odgovornost, ne znam gde bi nam bio kraj wacko2 Verovatno si gledao domaći film Život je lep, s tim u vezi yes3
Ne može u kolo, ne uklapa se to uz hip hop...
Opet Pink i zaostavština... ne znam što onda gledaš, jedna Farma je već bila, a kažeš da ti je matrica poznata :dntknw:
Verovatno si se navikao da se svako veče svađaš sa tv-om :blum3:

So called Hip-Hoperu, pojam pismenosti ne podrazumeva samo čitanje i pisanje, već i neke druge stvari. Ima ljudi koji prožive celi život, a da ništa naučili nisu, k'o telad.
Fakultet može svako da upiše i završi, potrebna je samo dobra volja, to kategorički tvrdim. To je što se tiče pismenosti. Adekvatan izraz za, u tom smislu nepismenog čoveka jeste seljačina (bez ikakve aluzije na poljoprivrednike, već na sirovine).
Što se tiče inteligencije, to je delom dar prirode i genetika, a delom adekvatno životno iskustvo i usmeravanje kroz život.

Kažeš da mi je matrica poznata? Ja to nisam rekao. Farmu sam pogledao nekoliko puta, naravno, ne bojkotujem ni Pink, mada potpisujem da je to medij za ispiranje mozgova i naturanje lažnih vrednosti. Naravno, ne gledam sve što oni prikazuju, naročito ne Grand, Farmu i Narodno veselje koje se ponavlja poslednjih nekoliko Novogodišnjih noći, pa će sigurno i narednih nekoliko (copy-paste).

Usput, s obzirom da si tako vidovit, da te prosvetlim da se oko daljinskog upravljača svađam sa ženom i decom (žena je za Pink Music, deca za crtane filmove, a ja sam za National Geographic, History, Explorer i slična tematika-ja sam ljubitelj dokumentaraca).

A i koji je to "hip-hop" rečnik? "Yo, brotha'", "Cool" i slični idiotizmi, neki na engleskom, a neki prevedeni na naš jezik.

Dobro, više ne želim da polemišem oko "natprosečno inteligentne hip-hop spodobe", a i ostale bratije u kući. Više neću gledati ni reagovati na ovu temu, jer neću ni gledati farmu.

YO, BROTHA'!

images

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidim da ti ne leži hip hop ni malo, ali ne može ni svako da bude za to talentovan i da to razume... tu nije bitna inteligencija, već odnos prema životu :) Da li će neko ovako ili onako izražava da bude prefinjen, kulturan i vaspitan to je čisto stvar ukusa i potrebe, kad se to već snima :dntknw:
Nema niakkvof razloga u ovakvim vremenima naročito kad je ovakva šou pitanju glumeti finoću jer onda to ima suprotan efekat :dntknw:
Ne znam što toliko potenciraš završeni fakultet, kažeš da je lako, a većina ga ovde ne završi, onda ispada po tebi da svi spodobe i seljačine..
Matrica - mislio sam na tvoj stav prema Pinku koji si rekao u prethodnom komentaru, kao predubeđenje prema ovakvim sadržajima...

Ne znam što ti toliko smeta hip hop, kao da je to simbol lošeg vaspitanja mladih, neupućenosti, ali i manjka inteligencije... baš si zastranio :) ali dobro to je tvoje mišljenje, samo smatram da je daleko od realnosti

YO
PEACE TO ALL
xp0l13.gif

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
A evo šta neke dnevne novine objavljuju:

Neko će da umre na Farmi!

Zlatko Jeftić Šumadijski, lični astrolog Cece Ražnatović i Danice Drašković, kaže da će nekog od učesnika popularnog rijalitija zadesiti tragična sudbina.

3299.jpg

Na Farmi će neko umreti - kaže astrolog Zlatko Jeftić Šumadijski, koji već godinama predviđa budućnost Ceci Ražnatović i Danici Drašković.

Tumač sudbine mnogih javnih ličnosti tvrdi da je tragedija neizbežna jer je ova „Farma“ počela na veoma loš dan, baš kao i „Veliki Brat 2“, čijih je troje ukućana poginulo u saobraćajnoj nesreći.

- Čim je krenula ta sezona „Velikog Brata“ u kojem je stradalo troje ukućana, znao sam da će se nešto strašno desiti! To je bio mnogo loš dan. Svi aspekti su bili loši, baš kao i u ovom serijalu „Farme“ - započinje priču Zlatko i dodaje da su ugroženi žitelji najpoznatijeg seoskog imanja u Srbiji:

- Moguća je teža bolest sa smrtnim ishodom u toku rijalitija ili ubrzo po njegovom završetku.

S obzirom na to da se poslednjih dana naširoko pričalo i pisalo o Milošu Bojaniću, koji svakodnevno trpi veliki stres, mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje. Međutim, Jeftić kaže da on uopšte nije u opasnosti.

- Milošu neće ništa faliti! Taj će dočekati duboku starost, sigurno preko 82 godine. Na svoje zdravlje treba da obrate pažnju Maca, Zorica, Maja, Raka, kao i Firči, koji boluje od visokog krvnog pritiska. Kada uporedim dan ulaska na Farmu s ličnim horoskopom učesnika, najnezgodnije aspekte po zdravlje imaju Maca i Zorica - kaže jedan od najpoznatijih srpskih astrologa, kome poverenje ukazuju brojne slavne ličnosti.

Nadamo se da njegove crne prognoze ovog puta neće biti tačne.

Zvezde Granda Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović biće izbačeni iz matične produkcijske kuće na šest meseci, kaže Zlatko uz napomenu da će se njihova ljubavna veza okončati:
- Za tih šest meseci koliko ih neće biti u matičnoj kući oni će raskinuti. Kada uporedite njihove horoskope jasno se vidi da Milena i Nemanja nemaju nikakvu budućnost.

Miloš Bojanić nije jedini farmer koji boluje od visokog pritiska. Sličnu boljku ima i Maja Odžaklijevska, dok Zorica Brunclik ima ozbiljan zdravstveni problem koji može da se reši isključivo operacijom. Velike bolove trpi i Milena Ćeranić, koja je zbog nehigijenski uslova života dobila ojede na intimnom delu tela, dok je misica Mirjana zbog loših higijenskih uslova „zaradila“ vaginalni sekret.

Izvor: Kurir

Natrag