FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

• Dragan Marinković - Maca

Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

Votes: 18 22,8%

• Total voters
    79
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ja ne znam ko je onog seljacinu i samozvanog pevaca koji se odaziva "umetnickim imenom Juice" ubacio unutra? Glup, nevaspitan, pravi urbani bilmez i ljakse. Brate, brate, brate, brate, brate...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Glasao za Djusa,uz njega bi dodao Nemanju i Sarica-Sajka,mislim da je medju njima pobednik.

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
Inače, ta nekretnina na kojoj se odvija emisija nije farma.
To je nekakva štala. Doslovno.

Reći da je to farma je uvreda modernoj poljoprivredi. Poimanje poljoprivrede kao sektora gospodarstva u je ionako nevjerojatno nisko (time se bave seljaci, jeli, glupani s motikama i vilama), a ta "farma" samo potvrđuje stereotipni dojam poljoprivrednog imanja.
Zaboga, farma bi trebala barem imati kupatilo. Vodu. Struju. Televiziju. Radio. Nešto što je izumljeno prije 105 godina.

*Farma* je visoko specijalizirano gospodarstvo, i prilično profitabilno. U modernim zemljama. Dovraga, u Australiji je internet neizostavan dio 90% farmi.

Ovdje farma znači "mjesto na kojem krave seru".

...

Khm..
Sorry, samo mi ide to živce, jel.:thinking:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Đus je najjači tu nema dileme ali baš zato i očekujem da pobedi... yes3
Nadimak je inače dobio po filmu, da ne bude zabune
Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0104573/

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Đus je najjači tu nema dileme ali baš zato i očekujem da pobedi... yes3
Možda i jeste najjači, ali o kulturi ponašanja i intelektualnim dometima ne bih raspravljao...
Kako i da ne bude najjači kad su sve braća oko njega, čak i oni koji nose suknju? wacko2

Natrag