F.C. Juventus ~ La Vecchia Signora

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Strasna partija Krasica,oni volovi Amauri i Jakvinta do sutra ne bi dali gol,treba Juveu jedan dobar napadac,ne moze Krasic na sve strane.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Italijanski mediji: Super Krasić - plava furija!

Miloš Krasić je uveliko počeo da otplaćuje 15 miliona koliko ga je platio Juventus u letnjoj sagi sa CSKA Moskvom, a italijanski mediji od sinoć bruje samo o njemu.

77281_krasa01-reuter-stringeritaly_f.jpg


Samo dvadesetak sati nakon što je tener crno-belih Luiđi Delneri rekao za Srbina da vuče celu ekipu stigao je i prvih het-trik. Italijanski mediji uglavnom rezultat protiv Kaljarija navode bez reči Juventus već samo kao - "Super Krasić: 4:2".
"Gazeta" je izdanje u kom je tema broj dva nova pobeda Ferarija u Formuli 1 otvorio zajedničkim naslovom "Alonso crvena furija, Krasić plava furija", a zna se da je Juve svojevremeno imao i "češku furiju" - Pavela Nedveda. Poređenje je bilo neizbežno.
"Juventus ima ime i prezime: Miloš Krasić. Srbin je postigao tri gola, a ako je do sada demonstriraro sjajnu brzinu, sada je dokazao i da ima završnicu. Prepoznatljiv je, plava kosa koja stalno šparta po terenu, vuče svaku priliku, liči na nezaboravnog idola Juventusa Pavela Nedveda", piše Gazeta delo Sport.
"Korijerer delo Sport" piše da je "Sjajni Srbin heroj večeri" i naziva Krasića Supermenom, dok Tutosport podseća da je srpski reprezentativac het-trik posvetio nedavno rođenoj ćerkici.
O Krasiću se ne priča samo u Italiji, pa je Goal.com tekst o utakmici sinoć naslovio sa "Kralj Krasić".
Ipak, euforiju je pokušao da smiri trener Juvea Điđi Delneri, koji je rekao da njegova ekipa "ne zavisi od jednog igrača".
"Ne, ne zavisimo od Krasića ili bilo kog drugog igrača. Igrači moraju da se fokusiraju na naporan rad, a onda niko ne sumnja u individualne kvalitete. Što se njih tiče, jasno je da je Krasić veoma važan igrač", rekao je Delneri.


blicsport.rs
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Juve merka zvezdu Ajaksa

Juve merka zvezdu Ajaksa



Miloš Krasić trese mreže u Juventusu kao od šale, ali „staroj dami" je potreban golgeter koji će pogađatui protivničku mrežu po direktnom opisu posla. Transfer Edina Džeka iz Volfsburga je nezalečena rana, ali su u Torinu sada bacili poglede ka Amsterdamu i urugvajskom reprezentativcu Luisu Suarezu.

Juventus želi da angažuje napadača Ajaksa u januaru. Otežavajuća okolnost je Suarezov ugovor do leta 2013. godine, a obeštećenje iznosi 30 miliona evra. Pa, ko voli neka izvoli...
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Juventus hoće Ivanovića već u januaru

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović na meti je torinskog Juventusa koji bi rado voleo da ga vidi u svojim redovima već u januarskom prelaznom roku.

46098_krasabane01-alo-marko-metlas_f.jpg


Prema tvrdnjama italijanskog Tutosporta, Miloš Krasić je taj koji je svojim partijama skrenuo pažnju Italijana na fudbalere iz Srbije i nije nemoguće i da im je on uz nekoliko reči sugerisao da bi bilo dobro imati takvog fudbalera u timu.
Ivanovićev ugovor sa Čelsijem ističe 2012. godine, a o novom se nije govorilo na Stamford Bridžu.

Blicsport.rs
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Nedved se vratio u Juventus

12 Oktobar 2010 | 13:26



Legendarni fudbaler Juventusa i češke reprezentacije Pavel Nedved, koji je bio član "bjanko-nera" od 2001. do 2009. godine, ponovo se vratio u Torino. Naime, Nedved je ovog puta izabran u Upravni odbor "stare dame", preneli su u utorak italijanski mediji.

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli dobio je podršku za proširenje upravnog odbora sa sedam na 11 članova, a pored Nedveda mesto u tom telu dobio je i generalni menadžer kluba Đuzepe Marota, prenosi Beta.

Nedved je prošle godine završio igračku karijeru, a za Juventus je za osam sezona odigrao 324 utakmice i postigao 65 golova. Češki fudbaler je sa "starom damom" osvojio dve titule prvaka Italije. On je 2003. godine osvojio prestižnu nagradu "zlatna lopta", koju časopis Frans fudbal dodeljuje najboljem igraču u Evropi.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Juventus: Krasić je "čist" i pošten igrač

Juventus: Krasić je "čist" i pošten igrač
25. oktobar 2010. 17:11

Uprava i stručni štab Juventusa nadaju se da Miloš Krasić neće biti kažnjen zbog simuliranja penala na utakmici sa Bolonjom.

v186996p0.jpg


"Bio je to instinktivan potez. Krasić je pošten dečko. Bih bio veoma ljut kada bi on bio suspendovan", poručio je trener Luiđi Del Neri, a sličnog mišljenja je i izvršni direktor kluba, Žan-Klod Blan.

"Podsetiću da Miloš ima reputaciju 'čistog' igrača, koji poštuje pravila. Ko god bude odlučivao o jučerašnjem slučaju trebalo bi da to ima na umu", rekao je Blan.

Srpski reprezentativac je uspeo da prevari sudiju meča u Bolonji i izdejstvuje penal za Juventus, iako je snimak pokazao da ga je protivnički odbrambeni igrač, Danijele Portanova, jedva dodirnuo.

Golman Bolonje Emilijano Vivijano odbranio je šut Vinćenca Jakinte sa bele tačke, pa je utakmica na kraju završena bez golova.

Uprava Serije A ima pravo da fudbalere kažnjava i ako sudija ne primeti prekršaj. Prošle sezone to se desilo napadaču Fiorentine Albertu Đilardinu posle gola koji je postigao rukom.

Italijanski mediji zato špekulišu da bi Krasić mogao da bude suspendovan na dve utakmice, što znači da bi propustio i derbi sa Milanom narednog vikenda.

"Miloš je posle meča bio vrlo potišten. On je osećajan momak, zna da je pogrešio. Pošto smo i promašili penal štete praktično i nije bilo", branio je saigrača vezista Alberto Akvilani.

Nisu, međutim, svi u Juventusa bilo tako blagonakloni prema Krasiću.

"Moramo da sudijama pomažemo koliko god možemo", naveo je defanzivac, Leonardo Bonuči.

Izvor: MTS Mondo
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Nije bilo penala,ali glupo je da ga kazne,ne znam sta mu bi...
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Juve doveo i Ciglera

Juve doveo i Ciglera


Švajcarski odbrambeni fudbaler Reto Cigler potpisao je trogodišnji ugovor sa Juventusom, saopštio je u četvrtak klub iz Torina.

v207317p0.jpg



Švajcarac je potpisao ugovor sa "starom damom" kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Sampdorijom.

"Oduševljen sam, jedva čekam da obučem dres Juventusa. Ovo je veliki korak dalje u mojoj karijeri i sada ću imati šansu da igram u šampionskom timu", kazao je Cigler za sajt Juventusa.

Cigler je u prethodne četiri godine odigrao više od 100 utakmica za Sampdoriju. Pre Sampdorije, Cigler je igrao za Vigan, Hamburg, Totenhem i Grashopers.

Cigler je drugo pojačanje Juventusa u ovoj sezoni, a pre njega ugovor sa torinskim klubom potpisao je igrač sredine terena Andrea Pirlo.

(Beta, MONDO)
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
džaba im on, neće Juventus ništa da uradi dok ne nađu dobrog trenera koji će sve to da uklopi, što znači da se samo Inter i Milan bore za Skudeto, mada i Milan neće sigurno da osvoji sledeće sezone, a što se tiče Rome, Napolija i Lacija i Udinezea oni mogu jedino za treće mesto da se bore. Juventus treba da uradi nešto kao Liverpul.
 
Natrag
Top