F.C. Juventus ~ La Vecchia Signora

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ma to je laz da je Bufon to izjavio.Cim on nije otisao kad je Juve ispao u 2 ligu nece ni sada.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ali u drugu ligu su ispali neposteno pa su hteli da se vrate a sad posteno gube...i veoma lose igraju...pa je i Bufonu dozlogrdilo..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ovo je već previše. Prešli smo sa konja na magarca. Čemu Zaccheroni?! wacko2

Pa gluplju opciju od njega nismo mogli da izaberemo. Sećam ga se još dok je vodio inter, to je bio jad i beda, sve samo nerešeni i porazi. Debil!

Ova Uprava vodi klub na dno i rasturiće i rasformiraće sve. Ne mogu da verujem da niko ništa ne poduzima po tom pitnaju.

A zamolio bih dotičnog pametnog člana koji je toliko siguran da je Moggi nameštao da da neki dokaz nešto, a ne da prdi u prazno kao i većina. Hvala!

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
A zamolio bih dotičnog pametnog člana koji je toliko siguran da je Moggi nameštao da da neki dokaz nešto, a ne da prdi u prazno kao i većina. Hvala!

Dokaz...?

MOZDA TO STO JE DOBIO 5 GODINA ZABRANE?

Prdenje u prazno...?

NA OSNOVU CEGA TI DECKO TVRDIS DA NIJE KRIV?Ili mozda samo...PRDIS?

Zamolio bi tebe ovaj pametni clan,da ostavis svoj jeftini sarkazam sa strane pre nego sto...PRDNES?

Navijas za Juventus,kapiram da bi ti slepo verovao u sta god oni rekli,pa sigurno nece da priznaju da su krivi?

I sto se tice prdeza...Pazi da ne dobijes proliv :acute:

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
5
Svi timovi koji su nameštali utakmice su kažnjeni zasluženo i svi su oni podjednako krivi ali su se koplja slomila na Juventusu zato što Inter nije mogao da trpi poniženja u Seriji A.Jer su godinama ulagali silne milione a nisu mogli ništa da osvoje.A oni neupućeni oko ovog skandala a vidim da ih ima dosta neka se potrude da pronađu tekstove u vezi ovoga i malo se više upute u te stvari o kojima diskutuju !!!! Skoro svi glavni ljudi koji su vodili ovaj slučaj naleze se ( ili su se nalazili )u upravnom odboru Intera !!! Ali polako će doći sve na svoje...to je sigurno.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Krajnje je vreme da se prihvati odgovornost za svoj postupke,i da se ostavite Intera.Juventus je zavrsio svoju "vladavinu",sad vlada Inter.

What you see is what you get :)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Dokaz...?

MOZDA TO STO JE DOBIO 5 GODINA ZABRANE?

Prdenje u prazno...?

NA OSNOVU CEGA TI DECKO TVRDIS DA NIJE KRIV?Ili mozda samo...PRDIS?

Zamolio bi tebe ovaj pametni clan,da ostavis svoj jeftini sarkazam sa strane pre nego sto...PRDNES?

Navijas za Juventus,kapiram da bi ti slepo verovao u sta god oni rekli,pa sigurno nece da priznaju da su krivi?

I sto se tice prdeza...Pazi da ne dobijes proliv :acute:

Ne verujem ja slepo nikome, i prvi bih priznao da je Juve namešta. Slepo veruješ ti, zato što se nikada nisi ni potrudio da psaznaš nešto više o skandalu, nego veruješ onome što pišu mediji i onome što smešta Moratti. Ja dokaze imam, i objavio sam ih ovde na forumu, da svi vide. A ti brate mili nastavi da prdiš koliko hoćeš!

Svi timovi koji su nameštali utakmice su kažnjeni zasluženo i svi su oni podjednako krivi ali su se koplja slomila na Juventusu zato što Inter nije mogao da trpi poniženja u Seriji A.Jer su godinama ulagali silne milione a nisu mogli ništa da osvoje.A oni neupućeni oko ovog skandala a vidim da ih ima dosta neka se potrude da pronađu tekstove u vezi ovoga i malo se više upute u te stvari o kojima diskutuju !!!! Skoro svi glavni ljudi koji su vodili ovaj slučaj naleze se ( ili su se nalazili )u upravnom odboru Intera !!! Ali polako će doći sve na svoje...to je sigurno.

Slažem se sa tobom, ne znam da li si simpatizer Juventusa, ali pametno zboriš.

Što se tekstova oko skandala tiče, kao što sam gore rekao ja sam ih objavio na forumu ovde, i to skoro, pa može lepo sve da se pročita. Pogotovo ovi ''veliki'' navijači, ''velikog'' intera.
I retardima iz Laze je jasno da Moratti više nije mogao da trpi to što ulaže ogromne pare a Juve ga kara u bulju svake godine, pa je napravio sve ovo da bi stigao na vrh. Ali ničija nije do jutra gorela, pa neće ni njegova.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
I retardima iz Laze je jasno da Moratti više nije mogao da trpi to što ulaže ogromne pare a Juve ga kara u bulju svake godine, pa je napravio sve ovo da bi stigao na vrh.

Sad ja treba da kazem : "Kao sto se i vama smucilo da Inter vas "kara u bulju" svake godine,pa izmisljate neke teorije zavere.Zasto ste bili tako dobri...?Mozda jer ste namestali svako prvenstvo koje ste osvojili?"

Ova cela rasprava je smesna,kao da smo ti i ja blizu neke istine.

Sta je stvarno bilo,zna jedno 20 ljudi na od 6 000 000 000.

Nase tvrdnje su realno zasnovane na ljubavlju prema klubovima,nicemu drugom :)

Tako da,ajde da navijamo za svoje klubove,i gledamo u buducnost :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Upravo tako VibeTribe ;)

Koliko sam video kimi ti si tamo stavljao broj žutih, crvenih kartona, broj dosuđenih penala. Pa ni onaj ko namešta nije naivan da to bude tako vidljivo.....upravo to što kaže VibeTribe, onaj ko voli Juve će iznositi "dokaze" i govoriti da nije nameštao i da je to sve Moratti smuljao, a ovi drugi će opet govoriti obrnuto. Tako da mislim da vam je ova rasprava nepotrebna :acute:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Bane da si malo bolje čitao ono što je napisano tamo bilo bi ti jasno. Bitno da si prokomentarisao kartone, a ne očiglednu umešanost Morattijevih ljudi ili indirektno njega samog u sve.

Samo bih vam postavio jedno pitanje: Da ste vi prebogati kao što je to Moratti, da svake godine ulažete ogroman novac u klub, novac koji se meri u milionima eura a da ne možete ništa da uradite ni u Italiji ni u Evropi. I tako svake godine 10-15 godina. Pritom ne možete da postignete dobar rezultat zato što ste očigledno i pored toga slabija ekipa i imate jače konkurente (Juventus, Milan) da li bi ste potegli za nedozvoljenim sredstvima?

Ali iskreno da odgovorite, svi vi koji smatrate da je Juve nameštao.

Natrag