F.C. Juventus ~ La Vecchia Signora

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ja ne smatram da je Juve namestao,ja se samo nadam da jeste.

Zasto?

Jer navijam za Inter od svoje sedme godine,otkako sam gledao utakmicu sasvim slucajno i video neke magicne poteze Alvara Rekobe(totalno nebitno ali morao sam da kazem :D ) Onda videh i Vijerija,pa Ronalda....dobijao infarkt svaki vikend kad igra Inter :)

Eto zato se ja nadam da je Inter cist,a Juve zaista namestao meceve.

Verujem da tvoji razlozi zasto se nadas suprotnom nisu puno razliciti od mojih.

Sve sto znas o Calciopoli skandalu,saznao si na internetu.

A taj Britanac koji je "osmislio" tu teoriju zavere sam kaze koliko je medijima lako manipulisati.

Da li je Morati ljiga? Moguce...

Da li je Modji ista takva ljiga? Ni manje ni vise moguce no prethodno...

Mi mozemo samo da nagadjamo...

Zato ponavljam,navijajmo za svoje klubove,komentarisimo utakmice,jer ovde smo zbog fudbala,ne zbog mafije.

Nema potrebe da sejemo mrznju ovde :)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Juventus 8. na tabeli, Roma se vraća u vrh tabele. :rofl::rofl::rofl::lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Zašto niko ne ispadne čovek i ne odgovori na pitanje koje sam postavio, nego se skreće sa teme koju smo započeli!?

Lako je vaditi se kad treba, ali ako ništa drugo zdrava logika govori sve: Zašto bi Juve nameštao kada je bio neprikosnoven u Italiji 30 godina?! Ne vidim potrebu za nameštanjem utakmica, plus na sve to 2004, 2005... Juve je imao jedan od najjačih sastava u Istoriji kluba: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Zebina; Emerson, Vieira, Nedved, Camoranesi; Del Piero, Trezeguet.

Kad se njima dodao i poduža klupa rezervnih igrača sve je jasno.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Tebe je Calciopoli duboko emocionalno povredio :D

A to znaci,da su tvoje tvrdnje vozene emocijama,a ne zdravom logikom yes3

Sto se moze i videti iz indirektnih napada na nas,koji ti nista nismo zgresili.

Ovo je poslednji post od mene u vezi Calciopolia ili bilo cemu slicnom,jer je jasno da se sa tobom ne moze rezonovati.

Od svake ovakve teorije zavere mi je muka,jer je cela moja porodica zrtva iste.

Sta sam naucio iz toga?Da je NEBITNO da li si kriv ili ne...

Jesi gledao nekad opstanak?

Kad se lavica sladi svojim plenom koji je tesko uhvatila...I onda dodje 5 hijena i otera lavicu.

To je zivot....mozes da se pomiris sa time ili da se jedes svaki dan kao sto ti radis.

Neces da dokazes da je Calciopoli zavera veruj mi :)

Move on yes3

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Zašto niko ne ispadne čovek i ne odgovori na pitanje koje sam postavio, nego se skreće sa teme koju smo započeli!?

Lako je vaditi se kad treba, ali ako ništa drugo zdrava logika govori sve: Zašto bi Juve nameštao kada je bio neprikosnoven u Italiji 30 godina?! Ne vidim potrebu za nameštanjem utakmica, plus na sve to 2004, 2005... Juve je imao jedan od najjačih sastava u Istoriji kluba: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Zebina; Emerson, Vieira, Nedved, Camoranesi; Del Piero, Trezeguet.

Kad se njima dodao i poduža klupa rezervnih igrača sve je jasno.
Seti se poslovice "Ko hoće veće izgubi i ono iz vreće", hteli su veću prednost na tabeli pa su izubili i onoliku koliku su imali.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Tebe je Calciopoli duboko emocionalno povredio :D

A to znaci,da su tvoje tvrdnje vozene emocijama,a ne zdravom logikom yes3

Sto se moze i videti iz indirektnih napada na nas,koji ti nista nismo zgresili.

Ovo je poslednji post od mene u vezi Calciopolia ili bilo cemu slicnom,jer je jasno da se sa tobom ne moze rezonovati.

Od svake ovakve teorije zavere mi je muka,jer je cela moja porodica zrtva iste.

Sta sam naucio iz toga?Da je NEBITNO da li si kriv ili ne...

Jesi gledao nekad opstanak?

Kad se lavica sladi svojim plenom koji je tesko uhvatila...I onda dodje 5 hijena i otera lavicu.

To je zivot....mozes da se pomiris sa time ili da se jedes svaki dan kao sto ti radis.

Neces da dokazes da je Calciopoli zavera veruj mi :)

Move on yes3

Video bih tebe da si na mom mestu. Da ti na taj način eliminišu klub koji voliš, kog voliš više od ičega. Može vama da zvuči glupo, bolesno ili šta već, ali Juventus je deo mene, to nije klub koji volim, to je klub za koji živim. Nikakve veze sa Italijom nemam, ali jednostavno od kad sam shvatio šta je fudbal zavoleo sam Juve i uživam u tome. Sa njim sam odrastao! Još kad se uzme u obzir koliko volim fudbal sve je jasno.

E sad, stavi se u moju poziciju i zamisli kakav je to mučki osećaj kad neko uradi tako nešto kao što je uradio Moratti. Pa svima je jasno da je to njegovo maslo, nemam ja šta da dokazujem, Juventus je institucija, klub koji je valdao Italijom i bio jedan od najboljih u Evropi, zar je takvom klubu potrebna pomoć sudija? Imali smo oduvek igrački sastav kakav su klubovi kao što su inter, chelski, arsenal... mogli samo da sanjaju...

I sad, nakon tako nečega, ja trebam da slušam neke balavce, ili fudbalski neobrazovane ljude koji se informišu preko poštara pismonoša kako je Juve ono ili ovo.

Muka mi je bre od takvih ljudi, kakvih je nažalost ova država prepuna.

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Seti se poslovice "Ko hoće veće izgubi i ono iz vreće", hteli su veću prednost na tabeli pa su izubili i onoliku koliku su imali.

Au sine koje ti probleme imaš sa svojom galvom?

Aj pročitaj opet šta si napisao, i to dobro pročitaj pa razmisli.

Upravo si izjavio kako je Juventus imao prednost i samo zato što su želeli još veču prednost podmićivali su sudije...kuku meni...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Video bih tebe da si na mom mestu. Da ti na taj način eliminišu klub koji voliš, kog voliš više od ičega. Može vama da zvuči glupo, bolesno ili šta već, ali Juventus je deo mene, to nije klub koji volim, to je klub za koji živim. Nikakve veze sa Italijom nemam, ali jednostavno od kad sam shvatio šta je fudbal zavoleo sam Juve i uživam u tome. Sa njim sam odrastao! Još kad se uzme u obzir koliko volim fudbal sve je jasno.

E sad, stavi se u moju poziciju i zamisli kakav je to mučki osećaj kad neko uradi tako nešto kao što je uradio Moratti. Pa svima je jasno da je to njegovo maslo, nemam ja šta da dokazujem, Juventus je institucija, klub koji je valdao Italijom i bio jedan od najboljih u Evropi, zar je takvom klubu potrebna pomoć sudija? Imali smo oduvek igrački sastav kakav su klubovi kao što su inter, chelski, arsenal... mogli samo da sanjaju...

I sad, nakon tako nečega, ja trebam da slušam neke balavce, ili fudbalski neobrazovane ljude koji se informišu preko poštara pismonoša kako je Juve ono ili ovo.

Muka mi je bre od takvih ljudi, kakvih je nažalost ova država prepuna.

Osecaj mi je vise nego poznat,osetio sam ga na svojoj kozi.

Samo u daleko vecim razmerama :)

Rekoh necu vise o Calciopoli-u...pa cu se drzati toga :)

Nadam se da se poslednje dve recenice ne odnose na mene yes3

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Pre neki dan ste mogli da vidite na Insajderu ko je namestao.Modjijevi presluskivani telefonski razgovori dokazuju da je namestao sudije za meceve! Zao mi je ali to je realnost.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Osecaj mi je vise nego poznat,osetio sam ga na svojoj kozi.

Samo u daleko vecim razmerama :)

Rekoh necu vise o Calciopoli-u...pa cu se drzati toga :)

Nadam se da se poslednje dve recenice ne odnose na mene yes3

Ma dobro, svako ima svoju neku priču. ;)

Ne odnose se na tebe, već na neke druge pojedince, prepoznaće se oni sami. Gurali su nošu po ulici u nadi da će upaliti kada se sve to dešavalo u Italiji a sad mi drže predavanja i znaju bolje od svih šta je i kako je.

Pre neki dan ste mogli da vidite na Insajderu ko je namestao.Modjijevi presluskivani telefonski razgovori dokazuju da je namestao sudije za meceve! Zao mi je ali to je realnost.

Sve te prisluškivane pozive možeš da okačiš mačku o rep. A jel znaš zašto? Zato što je to odavno rešena tačka na sudu, Moggi je toga oslobođen još prošle godine.

Samo se ti informišeš isto kao i Brankica, 10 godina posle celog sveta!

Natrag