F.C. Juventus ~ La Vecchia Signora

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Eeee moj Kimi jel ja rekoh 0:3!Stao sam iza toga da dobija Milan i bio sam u pravu !

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
pit-tux-tux-juventus-1866.png
JUVENTUS |0-3| MILAN
starnain-tux-ac-milan-1967.png

:blum3::blum3::blum3::blum3::blum3::blum3::blum3:
Kakvi su ovo pingvini Miloše....?

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
@Somi
Caceres je u Barceloni odigrao samo dve utakmice pre nego što je došao u Juve. Nisam siguran da si mogao da uživaš u njegovim partijama dok je bio u Kataloniji. ;)

Što se večerašnje utakmice tiče i nema tu šta mnogo da se priča. Tipična italijanska utakmica, zatvorena, malo šansi. Milan je bio bolji na sredini i to je napravilo prevagu za pobedu.

Ferrara je po ko zna koji put loše posložio kockice i ako sad ne dobije otkaz neće nikad.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ferraru na klupi drzi samo kredibilitet koji ima u klubu.

Nema sanse da ostane sledece sezone osim ako nesto drasticno ne promeni.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ali Kimi vidis koliko treba Caseres Juventusu....Nijedan pravi prodor beka...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ali Kimi vidis koliko treba Caseres Juventusu....Nijedan pravi prodor beka...

Naravno da treba Juventusu. Ja sam od samog njegovog dolaska u Juve bio za to da se njegov ugovor otkupi jer sam ga gledao dosta puta dok je bio u Recreativu gde je odlično igrao.
Ako Secco i Blanc odluče da otkupe njegov ugovor na kraju sezone, a ja se iskreno nadam da hoće, Juve će dobiti odličnog desnog beka. S'tim što Martin opušteno može da igra na svakoj poziciji u odbrani, zato što je polivalentan igrač. Štaviše, njegova matična pozicija je centarhalf a činjenica da je toliko dobar na desnom beku samo govori o tome koliko je dobar defanzivac. Uz to, ima i odličan centaršut. ;)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Kaseres je preko potreban Juventusu....tu nema više šta da se priča.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Jako bitna pobeda nad Napoliem sinoć u Coppa Italia. Ako ništa drugo bar da se moral ekipe malo podigne iako igra nije bila najsjajnija.

Natrag