Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
uzgred, samo postojanje takvih optužbi protiv Hrišćana u Starom Rimu, obara tvrdnju o padu Crkve u II Veku. Jer ako su nas i tada, na samom početku optuživali za ljudožderstvo, orgije i tako to, a meta optužbi je rana Crkva, znači da smo i tada imali Euharistiju i obrede koje i danas imamo. Gde je onda pad? Nema ga.
Tako je brate.
Dobro rece Antonija. Oni bas to i zele da nas oteraju..Mene neće trebati kažnjavati ,otićiću ja i sama, zbog čega bi ja morala ovde čitati dasmo kanidbalisti ,i vanpiri , damije crkva KURVA i da nenabrajam dalje
POZDRAV
To zapitaj sebe..Od kada je lično iskustvo mjerilo istine?
Ti ne znas ni sta je on rekao, on je izjavio da je bogohulno optuziti nekog da je vampir i govoriti da pije krv, kad on ne pije!vredjaju sami sebe, i te osobine kanibalista i vapira sami sebi nesvesno pripisuju, jer veruju u tako nešto što je urednik lepo definisao kao Bogohulno.
Niko od nas ne pije krv!
Urednik i ako na neki način isključen iz bilo kakvog verovanja, od svih ima ispravan stav, dok ostali veruju kako sam već napomenuo, i oni sami topotvrđuju.
Hleb i vino tek po ulasku u organizam postaju "Hristos", jer mi se njime hranimo na jedan uzvisen i duhovni nacin, sa Bogom se sjedinjujemo i fizicki i duhovno. A ovo nema veze sa "kanibalizmom" i "vampirizmom" kako si ti predstavio, i povezivati taj sveti cin sa takvim stvarima je bogohulno!
Krv je "dusa", i po teologiji iskupljenja Hristos je dao svoj bezgresni zivot za nas. Tako on umire, a mi zivimo, i on nam daruje sebe i mi primamo njega u sebe.
On menja nase oslabljeno gresno telo, tako da bude sposobno savladati greh, jacajuci ga fizicki!
Nazivati ovo "kanibalizmom" ili "vampirizmom" je bogohulno! Jer onda su i svi koji primaju transfuziju krvi po tebi vampiri! A oni koji su primili transplantaciju su "kanibali"!!!
Ili ti nisi svestan neprimerenog ili je tvoje poredjenje zlonamerno!
Poslednja izmena: