Engleska: Premier League 2009/2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Onda se samo ostavis Serbian foruma i to je to..

No da se vratimo na vecerasnji derbi..
Puno golova ce da bude

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
PL: Drogba prejak za 'tobdžije'

10707569754b6f0e526b5dc980580087_big.jpg

FoNet​
U derbiju 25. kola Premijer lige i grada Londona Čelsi je golovima Didijea Drogbe lako savladao Arsenal 2:0 i udaljio rivala od borbe za titulu.

Reprezentativac Obale Slonovače bio je stralac u osmom i 23. minutu utakmice što je bilo dovoljno za 18 pobedu i povratak na prvo mesto Čelsija na tabeli. Drogba je u nedelju stigao do svog 12. gola protiv gradskog rivala koji sada ima devet bodova manje od 'plavaca' za koje je solidno odigrao i Bane Ivanović.
Do prvog gola Čelsi je stigao posle kornera. Lampard je ubacio lopt do Džona Terija, kapiten ke zakačio loptu glavom i poslao je na drugu stativu gde je bio Drogba koji je samo postavio nogu kako bi savladao Almuniju. Arsenal se tada otvorio kako bi pokušao da brz oizjednači što su domaći igrači koristili da prave brze kontre, a jednu takvu iskoristili su već u 23. minutu. Lampard je proigrao Drogbu na desnoj strani, snažni centarfor je ušao u šesnaesterac, zalomio dva čuvara i onda zakucao loptu u mrežu iza nemoćnog golmana gostiju.
9507116064b6f0e529f39c542084467_big.jpg

FoNet​
U prvom meču dana Birnimgem je preokretom u drugom poluvremnu stigao do pobede nad Vulverhemptonom 2:1. 'Vukovi', za koje nije nastupio Nenad Milijaš, poveli su u gostima u 42. minutu utakmice preko Kevina Dojla. Domaći tim je u drugom delu, kao i pre ovog gola, bio bolji na terenu i kontrolisao igru, a do velike pobede stigao je u poslednih deset minuta. Iskusni Kevin Filips je u 63. minutu zamenio Benitesa, a u 80. uspeo da izjednači rezultat. Isti igrač je samo pet minuta pokazao zašto je u mlađim danima bio najbolji strelac Premijer lige jer je ponovo savladao Hanemana i doneo veliku radost svojim navijačima.

Birmingem je i dalje osmi, sada sa 37 bodova, četiri manje od Vile i Sitija, dok je Vulverhempton u zoni ispadanja na pretposlednjem mestu sa 21 poenom koliko ima i Vest Hem. Šest bodova manje ima poslednji Portsmut, a u sigurnoj zoni su Bolton sa 22, te Barnli i Vigan sa po 23.

Premijer liga, 25. kolo:
Birmingem – Vulverhempton 2:1 (0:1)
Filips 80, 85 – Dojl 42
Čelsi – Arsenal 2:0 (2:0)
Drogba 8, 23

subota:
Barnli – Vest Hem 2:1 (1:0)
Hal – Mančester siti 2:1 (1:0)
Mančester junajted – Hul 5:0 (2:0)
Stouk – Blekburn 3:0 (2:0)
Sanderlend – Vigan 1:1 (0:1)
Liverpul - Everton - 1:0 (0:0)
Totenhem - Aston Vila 0:0
Bolton – Fulam 0:0

To Drogba ludaku ludi !!!

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ova pobeda Čelsija je očigledno zbog Drogbe i Čeha. Drogba igrao kao "lud", Čeh branio kao "lud". (Lud u pozitvnom smislu)Jao ala će Čelsi da odvali Mančester J. ima samo da se sećaju titule Premijer lige.:evil:

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Posto si tako siguran,mozda bi hteo da se prikljucis opkladi :)

Mihajlo i ja smo se kladili da :

Ukoliko Man U bude ispred Arsenala na kraju sezone on ide sa foruma.

U obratnom ishodu ja idem sa foruma.

Sa tobom opklada bi glasila :

Ukoliko Man U bude ispred Celsija na kraju sezone,ti napustas forum.

U obratnom ja......Ako si spreman da stanes iza svojih reci :D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
A šta ako te oba dobiju, moraš da napraviš još jedan nalog i da ga napustiš, ili....?

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Posto si tako siguran,mozda bi hteo da se prikljucis opkladi :)

Mihajlo i ja smo se kladili da :

Ukoliko Man U bude ispred Arsenala na kraju sezone on ide sa foruma.

U obratnom ishodu ja idem sa foruma.

Sa tobom opklada bi glasila :

Ukoliko Man U bude ispred Celsija na kraju sezone,ti napustas forum.

U obratnom ja......Ako si spreman da stanes iza svojih reci :D

Ja ti iskreno ne bi preporucio tu opkladu,jer svako vidi da je Chelsea trenutno bez premca u Engleskoj,ja sam navijac Arsenala od kad znam za sebe,ali pricam realno,da ne mislis da navijam za Celsi,mislim da ce do kraja Chelsea redom pobedjivati...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Samo bih do dadao da su najslađe titule koje se osvoje kada te niko ne uzima za ozbiljno.

Ja ne mogu da verujem kakvi su neki pojedinci ovde, pišu sa toliko arogancije, a gde su bili predhodne tri godine kad vas je ManU karao kao mlade majmune?!

Trebate da ćutite i da vas bude sramota. Nećemo opet da počinjemo priču o tome koliko je Chelsea uložio u tim od dolaska Abramovicha a koliko su Glejzerovi uložili.

I da na kraju saberemo i dobijemo poražavajući skor po Chelsea.

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
A šta ako te oba dobiju, moraš da napraviš još jedan nalog i da ga napustiš, ili....?

Mislim da je opklada fer ovako...

Jer posle opklade sa Mihajlom imao sam bar 70% sanse da dobijem posle poraza Arsenala od Celsija...

Ovako su mi sanse nekih 30% po mojoj slobodnoj proceni...

Mozda nece decko ni da prihvati opkladu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag