Engleska: Premier League 2009/2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Kako me je iznervirala njegova izjava:"Dve situacije koje su mirisale na penal"

Podrzavam Balaka!

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Venger i dalje veruje u titulu

15956069494b71d4a7d71e6040325294_big.jpg
Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger istakao je da i dalje veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu prvaka Engleske.

Venger je u stilu trenera sa ovih prostora, naglasio da je još uvek dosta bodova u opticaju:
"Naravno da verujem da je realno da stignemo Mančester junajted i Čelsi. Zašto ne? Svi će gubiti bodove. Ostalo je da se igra još 13 utakmica, u igri je, dakle, još 39 bodova", kazao je Venger, čiji tim ima sedam bodova manje od Mančester junajteda, a devet zaostatka za vodećim Čelsijem.

Arsenalu u korist ide podatak da će u poslednjih 13 kola igrati samo jedan meč sa protivnicima iz takozvane velike četvorke engleskog fudbala, koju pored tri pomenuta tima čini i Liverpul.

"Razumem zašto ljudi postavljaju takva pitanja, ali mi ne odustajemo... Matematički je još moguće, a još verovatnije je kada pogledate kalendar", naglasio je Venger, čiji je Arsenal od Mančester junajteda kao domaćin izgubio sa 1:3, da bi potom bio poražen i na gostovanju kod Čelsija sa 0:2.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Pitanje za Kimija :Zasto je Man United u minusu 700 m ?

Zato što Glejzerovi nisu moćni kao Abramovich, štaviše žestoko su nesposobni.

Ali to nije nikakvo merilo.

Evo jedno pitanje za tebe: zašto je United klub koji već 10 godina ima najveći obrt novca na godišnjem nivou a Chelsea nije ni u prvih 5?

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Pa verovatno zato sto imaju boje sponzorske ugovore otk. znam.Ali kako sa tim obrtom novca ne uspevaju da smanje dugove ,cak sta vise dugov su im porasli u odnosu na proslu godinu.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Pa eto vidiš, u tome je caka.

Chelsea je sa Abramovichem na čelu verovanto najbogatiji klub na svetu, ali obrt novca im je mizeran, dok Unitedu sa onim glupavim jenkijem na mestu vlasnika kluba ni taj obrt ne pomaže, umesto da ih to samo ojača.
U pitanju je sposobnost, a Glejzer je po tom pitanju totalni invalid.

Evo i jedne zanimljivosti za tebe, jedan moj ortak, strastveni navijač Chelsea koji se pre dve godine odselio u London, ispričao mi je pre neki dan, kako je novac, odnosno finansijsku injekciju kojom je Chelsea ušao u zelenu zonu, obezbeđen od kredita koji je podignut od strane neke Abramovicheve banke.

Da li ti to nešto govori?

Čovek pozajmljuje pare od samog sebe da bi taj isti novcac uložio u klub koji mu dosi ogroman kapital. Na taj način on pomaže samom sebi, time što uvodi klub čiji je vlasnik u zelenu zonu poslovanja a novac kojim je to uradio pozajmio je od smaog sebe i na taj način nikome nije dužan već je i na dobitku. Vrti svoj kapital u krug.

To se zove sposobnost. A to ni Glejzer, ni Elkann nemaju...

Poslednja izmena:
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Sad kad onaj debil neki malezijac kupi Liverpool lik ima imovinu vrednosti 32 milijarde funti sto je 4 puta vise od Romana ...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Sad kad onaj debil neki malezijac kupi Liverpool lik ima imovinu vrednosti 32 milijarde funti sto je 4 puta vise od Romana ...

Citao sam da vlasnik Man. City-ja ima imovinu tesko oko 650 milijardi E,koja je to razlika u odnosu na ovog,ali lova ne garantuje rezultate,inace bi City trebalo da se boru za titulu,ja mislim da kad bi gledali po imenima,oni imaju za nijansu i bolji tim od gradskih rivala...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag