Engleska: Premier League 2009/2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Mančester Junajted je najbolji klub u Engleskoj i to svi znaju !!! Ako oni sa ovakvim igračima osvoje ligu treba da istupe iz nje i odu u penziju jer je stvarno dosadno gledati njihov teror !!!! Mnogi timovi imaju bolje igrače i veće zvezde od Junajteda ali im to ništa ne vredi jer je sistem koji je napravio SER ALEX FERGUSON jednostavno nepobediv !!!

Mozes samo da se nadas da ce da osvoje,ne znam gde si ti video dobre igrace u ovom timu trenutno,dobar igrac je otiso u Real,trenutno nemaju posebnih igraca...Kada bi Fabregas doso,morao bi da bude kapiten...

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma smijesno je pricati... Jasno je da je Chelsea u najboljoj formi a samo Arsenal ga moze stici

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ma smijesno je pricati... Jasno je da je Chelsea u najboljoj formi a samo Arsenal ga moze stici

Ne znam jel ti to namerno dajes ovako glupe izjave ili sta...?

Mozes samo da se nadas da ce da osvoje,ne znam gde si ti video dobre igrace u ovom timu trenutno,dobar igrac je otiso u Real,trenutno nemaju posebnih igraca...Kada bi Fabregas doso,morao bi da bude kapiten...
Ali ova je jos gora...hahahah

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ja se nadam da ce Celsi osvojiti..a Mancester mu je za petama...Arsenal nema sanse...

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Ajde onda da vidimo ko je pametan a ko se pravi...

Predlazem opkladu:

Ako Man United zavrsi iza Arsenala na kraju sezone ja obrisem profil.

U obratnom ti ces uciniti isto...

Jesi li spreman da se uzdas u svoju pamet da te sacuva na forumu? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag