- Učlanjen(a)
- 27.03.2023
- Poruka
- 737
da uvijek "nježna" kao vlat kao ruža i njen cvat...how yes no...Kako to poučava 'proročica nježnog srca'.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da uvijek "nježna" kao vlat kao ruža i njen cvat...how yes no...Kako to poučava 'proročica nježnog srca'.
Boluje li ko "između vas". Ti sad objasni kako to "između vas" znači i "izvan vas". Kaže "između vas". A poslanica je upućena zajednici a ne svetu.
da uvijek "nježna" kao vlat kao ruža i njen cvat...how yes no...
Jesi li pročitala što je Canright napisao o 'proročici nježnog srca'? Ima čitava knjiga.
Ne znam ...da li onaj dio kako je doslovno demonizirala ljude koji su otišli od nje ili tako nešto? Da i to je ružna karakterna crta ako je to istina i nije biblijski a oni se pozivaju na toJesi li pročitala što je Canright napisao o 'proročici nježnog srca'? Ima čitava knjiga.
to su vaše pričice u koje sam ja naivno i povjerovala. Mnogi teolozi danas imaju zdraviji pristup EGW i kažu kakva je bila.A Kenrajt buntovnik koji se ljutio kada ga je Elen ukoravala za plahovitost i želju za samoisticanjem, pa je zbog toga taj čovek buntovnog duha se okrenuo protiv nje. Naravno, pred kraj života kada ga je život odveo u bedu, prodavao njene knjige da preživi.
to su vaše pričice u koje sam ja naivno i povjerovala.
Želim i razbiti ovaj mit to su bajke i pričice za javnost , vaše nezavisne sekte ne pristupaju ovako niti na način koji je apostol Pavao rekao, oni zapravo love duše a ako im se netko odmakne i ne ide niz dlaku onda se svete što nema veze s Isusovom poukama. Moguće da je to bio modus operandi vaše proročice, Nažalost u tim skupinama su mnogo gori ljudi i s puno većim problemima nego izvana koje vrebaju, ne svi ali mnogi. Kako god biblijska vjera je ljudima pomoći a ne odmoćiKenrajt zapravo je onaj pravi predstavnik osetljivih i uvredljivih osoba, koje kada im se ukaže na nedostatke karaktera odmah se razočaraju i mrze one koji im upućuju kritiku.
A Kenrajt buntovnik
Ne znam ...da li onaj dio kako je doslovno demonizirala ljude koji su otišli od nje ili tako nešto? Da i to je ružna karakterna crta ako je to istina i nije biblijski a oni se pozivaju na to