naravno da sam čitao. malo pre ovog posta si još jednom ponovio istu priču u krug.sveti duh ti je objkavio da žena može da uči a sveti Duh jasno kaže da jwe to zapovest Gospodnja,DA NE UČI. je li ovo tvoj odgovor:da može da uči,kako ti je sveti duh otkrio? šta to sveti Duh ima tebi otkriti osim već napisnaog.da ne uči.sveti Duh je otkrio ti kako glasi Isusova zapovest u tumačenju svertoga Duha u delima apoystola i luki 24.u ime Gospoda Isusa Hrista svaki od vas da se krsti zaoprosat greha.sveti Duh ti može još podpomopći mestima,gder stoji da bez oproštenja greha nema neba,ne prima se kod Boga.Ja sam odgovore dao u vezi svih tih tema.
Zao mi je ako nisi procitao, vrati se i ponovo procitaj, jer je to kompletna biblijska istina.
sveti Duh je doneo mojsija 4.knjigu 14 gl. zašto jevreji nisu ušli u obećanu zemlju,zbog neverstva u Reč obećanja. i danas mnogi docne da uđu u večnu zemju obećanu nebo,zbog isstog neverstva na reč sa pedesetnice koja je data za sve koje god pozove gospod bog naš!!
gledajuć očima ne vidiš,slušajuć ušima ne čuješ,dao ti je Bog tvrdo srce da se ne spasiš. jer se ne pokoravaš Bogu niti možeš jer si zarobljenik crkvenog duha.