- Učlanjen(a)
- 22.03.2010
- Poruka
- 346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo je skroz bolesno (izmontirano i izrežirano). Ne znam koji je vaš problem pa da ovakve stvari postavljate. Još sebe naziva vernikom. Kada prevaziđete ovakve stvari onda ćete postati vernik. Ovo je izraz verske i nacionalne mržnje, što je na ovom forumu zabranjeno.
odnosi se na ovo:
YouTube - Екуменизам - Почетак краја - Ekumenizam
Ovo je skroz bolesno (izmontirano i izrežirano). Ne znam koji je vaš problem pa da ovakve stvari postavljate. Još sebe naziva vernikom. Kada prevaziđete ovakve stvari onda ćete postati vernik. Ovo je izraz verske i nacionalne mržnje, što je na ovom forumu zabranjeno.
odnosi se na ovo:
YouTube - Екуменизам - Почетак краја - Ekumenizam
Urednice andjela 7 sa velikim postovanjem vam se obracam mada vi prema meni niste tako postupili.Ja sam Pravoslavac i prema tome moja je duznost da ga branim a drugima pokazem kako se ono brani.Ja znam da vi pripadate ekumenistima i onima koji su skocili da nas prozderu da nam seme zatru zato vam ovo i smeta.Ovo sto sam postavio nikad nece zasmetati pravom Pravoslavcu jer taj pravoslavac zna da je to tako i nikako drugacije.Ono nije izmontirano i izrezirano to vam je tako a ide vreme kada cete se uveriti u to.Srbi Pravoslavci spavaju dok ih prozdiru i niko da kaze dosta!Gde vi vidite na ovom snimku versku i nacionalnu mrznju?Tu mozete videti ljude koji su najvise naneli zla Srpskome narodu!Jel ja trebam biti tolerantan i miran dok mi papa i domaci izdajnici ruse Pravoslavnu crkvu i truju narod?Ja se izvinjavam ali ne mogu da budem poslusan i miran dok nam ruse ono sto nam je ostavio Sveti Otac Sava Nemanjic!Vama je svejedno sto nam ruse crkvu i veru,vama je vazno da vam daju posao koji vama odgovara i platu kakvu vi zelite i sto se vas tice na sav glas cete vikati papa je bog na zemlji!E vidite mi se tu razlikujemo mene ne mogu da podmite ni da mi zivotom prete ja radije biram smrt nego da izdam veru Pravoslavnu!
Gospodine pravoslavac (kota 703), potpuno ste promašili, ja nisam ekumenista. A da li će se ujediniti da vam pravo kažem boli me uvo.
Moj vam je prijateljski savet Batalite te misli i posvetite se sebi, počnite razmišljati o dobrim stvarima, prestanite druge kriviti i osuđivati. Bolje ćete se osećati.
Savet Gospodinov iz Biblije: "Nemojte suditi da vam se ne bi sudilo" Ja se sa tim ne bi šalila.
Gospodine kota703, imam jedno pitanje za vas: Za vreme Titove Jugoslavije kada smo svi bili Titovi pioniri i Titovi omladinci (polagali smo čak i zakletvu) da li je neko mogao (smeo) da kaže ne hvala ali ja ne želim biti pionir ili omladinac?