Ekumenizam

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
zato jer kršćanska vjera nema svetaca koje bi obožavali
iskazivali im čast
Svet je Bog, Jehova
bog jehova je tvoj bog moj nije, niti ga priznajem za svog boga, pre cu da pristanem da priznam isusa za svog boga nego jehovu koji je naredjivao da se ubijaju novorodjenaca kao da igra igricu, znas sta je isus za njega? institucija licnost persona bog
a sta fali iskazivati tako nekim dusevnim ljudima cast? to svi treba da rade, kad ti budes na njihovom duhovnom nivou onda pricaj o tome ali samo kad budes na njihovom duhovnom nivou, i jos nesto svetac je ovozemaljska titula

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
gdje je to jehova naredio da se ubijaju novorođena djeca ?
i zašto ?

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
stari zavet je pun krvi od tog boga jehove, sem ako ga vi niste prepravlili i napisali neki novi stari zaveh

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nemoj pričati bezveze
ili pucaj kako treba ili bolje šuti
još uvijek neznamo gdje se ubijaju djeca

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ja pricam bezveze a mojsije je pobio sav taj silan narod zato sto mu je jehova naredio da to uradi

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
silan narod je jedno
ti govoriš gdje se ubijaju djeca
ima li razloga tome ?

dakle gdje se i zašto ubijaju djeca

knjiga , glava, red ???

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
silan narod je jedno
ti govoriš gdje se ubijaju djeca
ima li razloga tome ?

dakle gdje se i zašto ubijaju djeca

knjiga , glava, red ???

ja da ti pricam o tome? pa to bi trebalo da znas, i trebalo bi da znas da je jehova posle toga kao obecao da nece vise unistavati ljude na takav nacin, imas tamo po mojsiju pa citaj
8 nema tu silan narod je jedno i ne postoji razlog tome, nema razlog da ja odem sad i pobijem toliki narod zato sto oni veruju u drugog boga, to je jehova tazio od mojsija, jehova da je neki bog on bi danas vladao, zato ti kazem da je isus za njega institucija, za isusa su svi culi a za jehovu nisu bas svi culi cak velika manjina je cula za njega

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nemoj tako pričati o Bogu, to je i ružno i kažnjivo

ti si započeo tvrdnjom da se ubijaju djeca i sad sve nešto i znaš i neznaš
sve neznaš kud bi šta bi, izgleda

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nisam ja rekao da se ubijaju deca, nego da ih je jehova pobije zbog osvete a ti si to pravdao sa recima "ima li razlog tome?" , jehova je bog osvete i to je svima poznato, mnogo je on sitan bog u odnosu na mog boga, sicusan je on koliko je bitan toliko je i poznat

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
bog jehova je tvoj bog moj nije, niti ga priznajem za svog boga, pre cu da pristanem da priznam isusa za svog boga nego jehovu koji je naredjivao da se ubijaju novorodjenaca kao da igra igricu, znas sta je isus za njega? institucija licnost persona bog
a sta fali iskazivati tako nekim dusevnim ljudima cast? to svi treba da rade, kad ti budes na njihovom duhovnom nivou onda pricaj o tome ali samo kad budes na njihovom duhovnom nivou, i jos nesto svetac je ovozemaljska titula

gdje si to napisao da Jehova ubija djecu iz osvete
nemoj lagati, to si tek sad rekao

Natrag