Ekumenizam

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ekumenizam je maska za lažno ujedinjenje hrišćana pod vlast Antihrista pape. Nažalost mnogi su pravoslavci zavedeni ovim ujedinjenjem.

To je kriv vrh pravoslv. crkava

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
budući da se naveliko priča o ekumeni, potrudiču se ispravno objasniti što je to ekumena i njezin cilj ?
u 17.poglavlju otkrivenja najavljen je dolazak osmoga, posljednje največe progoniteljske sile
vjernih svjedoka Isusovih
ta sila nije nastala niti iz mora (ljudi,naroda) niti iz tišine zemlje (neotkrivena područja do tada)
ta sila dolazi iz sedam palih perioda kršćanske crkve
ovaj osmi također dolazi bez prevrata ili revolucije
proročanstvo govori da ovaj osmi dolazi po političkom i crkvenom dogovoru, konsenzusu
svih sedam perioda se složilo da mu preda vlast i silu svoju da bi se ostvarila nekakva ideja
koje je i definirana u proročanstvu
oni če zaratiti sa Janjetom
dakle političko-religijski cilj ovog ujedinjenja je pobijediti Isusa
kad je rana crkva pala pretvorila se u otpad od vjere, iz tog otpada porodila se rimska crkva
iz rimske crkve su došli protestanti, pa kad su i oni pali ostali su na svojem stupnju razvoju nisu napredovali
iza protestanata dolaze adventisti, i kad su i oni pali ostali su na svom stupnju razvoja, i ostaju tako kao jedna od glava zvijeri kao jedna od gora do kraja
dakle s padom vidimo da određeni period ne nestaje nego se okamenjuje i u dotadašnjem razvoju i gnjevno brani svoje dogme pozicije i crvenu vlast
Bog ih napušta zbog nevjere i preljuba koji su počinili sa ovim svijetom (sa sotonom koji je Bog ovog svijeta, 2 Korinčanima 4:4)
a sotona ih preuzima pod svoju vlast i čini ih djelom svog kraljevstva na zemlji
osmi dakle dolazi kao sveopće ujedinjenje svih palih perioda, crkava
taj dolazak to ujedinjenje je EKUMENA
nova sila stvorena dogovorno od strane palih crkava i svih otpadničkih elemenata pobune
da bi ekumena bila uspostavljena ona mora imati pokretača dakle pokretačku silu koja ujedinjuje sve vojske otpada savjetuje i organizira
tko je taj strahoviti demonski pokretač koji če cijeli svijet gurnuti u glib strašne propasti
ako ispravno razumijemo proročanstvo onda shvačamo da to može biti samo onaj koji je nekoć imao največe svjetlo
duh pokretač ovog zla može i mora biti samo sedmi period jer je on imao največu svjetlost največu čast i odgovornost pred Bogom
taj sedmi period je adventistička crkvaili posljedni period, vrijeme iščekivanja Spasitelja

kršćani koji poštuju Originalni Božji Zakon poznat kao 10.Zapovijedi
koji drže subotu i očekuju Spasitelja neče prihvatiti ekumenu, nikada
jer nemože pravi kršćanin za stol sa lažnim, nikada

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
spedy12!

Ovde te delimicno podrzavam jer ja takodje nisam ljubitelj rimokatolicke crkve jer sam pravoslavac! od rimokatolicke crkve su izasle mnoge jeresi.Mozes li mi reci dali si ikad cuo da je iz pravoslavne crkve izasla biblo kakva jeres,na protezenju od1054-2013 godine???

Ja nikad nisam cuo za tako nesto!!!

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
bilo kakva hereza ?
odakle vama potiče krsna slava
da li je veča ona ili Isus Spasitelj
i šta slavite tom svečanosti

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
bilo kakva hereza ?

Pitao sam za jeres,a ne za narodne obicaje jevreji su takodje slavili i slave svoje svete i dan danas.

Imas li odgovor ili ne?dali je bilo kakva jeres izasla iz pravoslavne crkve?za rimo katolicku znamo1
Ako li nemas onsda cuti i ne iznosi tu lazi o PC-vi,inace ces izgubiti moje postovanje prema tebi.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
da li ti želiš reći da je pravoslavna crkva ispravna u Bogoštovlju ?
da u njoj nema nikakve zablude, krivovjerja

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

Nemoj da spamas odgovori mi na pitanje ili cuti.Dali si ikad cuo da je iz pravoslavne crkvre izasla bilo kakva jeres,proroci koji su ikada najavili Hristov dolazak?kao sto to cine JS-ci,Adventi,baptisti itd?nisi i neces!jer po delima svojim se poznaju antihristi.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

Ima korupcije,ekumena,ja to ne krijem to je tako na zalost ali nijedna dominacija ne napada PC-vu kao RK-cku Zasto?

Upravo se zato i odelila od RK-ke crkve 1054 godine,i nikad nije prorokovala lazna prorocanstva,dok iz RK-cke crkve su se ispilile sve ostale denominacije hriscanske pocev od protestanata.Ja barem priznajem nisam licimer kao adventi!koji ne priznaju nista.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
bilo kakva hereza ?

odakle potice? potice jos od ondah kad ste vi bili srbi xD
to sto mi obelezavamo dan nekog sveca i sto se skupiumo sa prijateljima da provedemo lepo i pozitivno taj dan, ne vidim kako to ugrozava bilo koga a kamoli isusa, mi samo odajemo pocast i postovanje tom svecu na njegov dan, meni je stvarno zao sto vi nemate jednog sv.savu jednog sv.vasilija ostroskog, vama su sveci bili i ostali neki lazni ljudi koji glume samo neke vladare a nemaju veze sa bogom a upravljaju vasim crkvama ustvari upravljaju vama

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
zato jer kršćanska vjera nema svetaca koje bi obožavali
iskazivali im čast
Svet je Bog, Jehova

Natrag