EGWisti (subotari) - rodilo ih bogohulništvo

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
1. Pogledala sam, ali nisam to mogla vidjeti, jer je vrijeme za njihovo spasenje bilo prošlo." (Ellen White, Present Truth Kolovoz 1849.)

Opet dezinformišeš. Ona ne goviori o 1844 ovde. Dakle i ovo je dezinformacija. Ceo tekst govori o viziji koju je imala i koja se odnosi na događaje pred Hristov dolazak. Zašto toliko voliš da dezinformišeš?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kakav si ti plašljivko kad si se uplašio izjave jedne žene i njenih ostalih izjava. ;). Au...

Tko je ovo napisao? Čije su ovo dolje riječi?

Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. ... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan našim molitvama."

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači ona kaže da su verovali do decembra 1844 godine da su vrata zatovrena za svet alii posle toga ne. Ne znamzašto se plašiš te žene toliko?

Lijepo sam te pitao, zašto ne odgovoriš? Dakle, čije su ovo dolje riječi? Tko ih je napisao?

Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. ... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan našim molitvama."

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lijepo sam te pitao, zašto ne odgovoriš? Dakle, čije su ovo dolje riječi? Tko ih je napisao?

A čije su one reči gde ti objašnjava šta su tačno verovali? To moraš uklopiti sa ovim što to ne uzimaš u razmatranje?Do decembra 1844 su verovali da su vrata zatvorena. Posle ne.

I to se odnosi na poslednje događaje a ne na 1844 :). Puštam te da vidim samo koliko ćeš se hvatati za slamku.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tko je ovo napisao? Čije su ovo dolje riječi?

Tada sam vidjela da je Isus molio za svoje neprijatelje. Ali to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio. ... Vidjela sam da pokvareni svijet više ne može biti opravdan ni našim molitvama."

Znači ona kaže ..... Ne znam zašto se plašiš te žene toliko?

Znači, "princezine". Princezine su to riječi. :) Točno, petica. Princeza ih je napisala 1851. godine. A čije su ovo riječi? Tko je ovo dolje napisao 1874. godine? :)

"Nikada nisam izjavila ili napisala da je svijet bio osuđen ili odbačen. Nikada nisam ni u kojem slučaju koristila taj jezik prema bilo kome, koliko god bio grešan. Uvijek sam opominjala one koji su koristili ove oštre izraze."
------------------------------------------
I? Što kažeš, "prinče Jovane Deretiću"? Osim u ludnicama, može li se još negdje naći ovakvih ljudi koji bi "autorizirali" obje gornje izjave kao svoje? Da te podsjetim još jednom:

to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio - Nikada nisam izjavila ili napisala da je svijet bio osuđen ili odbačen
----------------------------
P.S.
I da. Nagradno pitanje glasi: Tko je autor izjave iz 1874.?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znači, "princezine". Princezine su to riječi. :) Točno, petica. Princeza ih je napisala 1851. godine. A čije su ovo riječi? Tko je ovo dolje napisao 1874. godine? :)

"Nikada nisam izjavila ili napisala da je svijet bio osuđen ili odbačen. Nikada nisam ni u kojem slučaju koristila taj jezik prema bilo kome, koliko god bio grešan. Uvijek sam opominjala one koji su koristili ove oštre izraze."
------------------------------------------
I? Što kažeš, "prinče Jovane Deretiću"? Osim u ludnicama, može li se još negdje naći ovakvih ljudi koji bi "autorizirali" obje gornje izjave kao svoje? Da te podsjetim još jednom:

to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio - Nikada nisam izjavila ili napisala da je svijet bio osuđen ili odbačen
----------------------------
P.S.
I da. Nagradno pitanje glasi: Tko je autor izjave iz 1874.?
Jel ti odgovoreno na sva pitanja? Jeste. Da li sada treba da priznaš da nisi bio upravu. Da, bilo bi poželjno. Ako želiš.

Dakle, sve izjave koje si naveo od nje gde govori da za svet više nema vremena se odnose na kraj vremena milosti. Tada više neće biti vremena. Ne za 1844.

Sve ti je sada odgovoreno.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jel ti odgovoreno na sva pitanja? Jeste. Da li sada treba da priznaš da nisi bio upravu. Da, bilo bi poželjno. Ako želiš.

Da sam lud, kao autor ovoga dolje, tko zna što bi sve priznao. ;) Možda bih tvrdio da sam "princeza".

1851. godine: to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio - 1874. godine: Nikada nisam izjavila ili napisala da je svijet bio osuđen ili odbačen

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da sam lud, kao autor ovoga dolje, tko zna što bi sve priznao. ;) Možda bih tvrdio da sam "princeza".

1851. godine: to nije obvezivalo nas da se molimo za pokvareni svijet, kojeg je Bog odbacio - 1874. godine: Nikada nisam izjavila ili napisala da je svijet bio osuđen ili odbačen
Tekst iz 1851. odnosi se na viziju iz 1844 u kojoj ona vidi događaje na kraju vremena. Ne odnosi se na dođaje iz oktobra 1844. Ta vizija joj je i pomogla da vidi tačno na koji period se tačno odnosi. Na kraj vremena kada svet neće imati vremena više.

Natrag