rođen u rimokatoličkoj crkvi nisam
nego u bolnici, to je velika razlika
kao dijete sam bio kršten u rimokatoličkoj crkvi, poliven vodom, jer
bio sam premali da to odbijem, probaj shvatiti
da se u rimokatoličkoj crkvi krsti sa 10. ili više godina mene krstili nebi, vjeruj
moji roditelji su to učinili tradicionalno
otpadnik ja nisam jer nisam nikada niti pripadao tamo
opet ti ponvljam da ja nisam nikakav ljuti protivnik rimokatolika, ne mrzim nijednog iz te crkve pa ni tebe
uostalom podučavao sam i još uvijek podučavam sve ljude svih konfesija u istinu Evanđelja
sa svim isto postupam, svima isto objašnjavam
dakle ako se rimokatolik želi preobratiti, vratiti Bogu po Kristu, ja ču ga krstiti onako kako Bog zapovijeda, i prema njemu ču se poniziti u obredu poniznosti, to znači da prvo ja kršteniku preme noge onako kako je Krist prao noge svojim apostolima, zatim slijedi euhristijsko slavlje
mržnja je đavolska i ne čini djelo Božje, shvati to što prije, za tvoje dobro
da mrzim rimokatolke nebi im nikada govorio, svjedočio istinu, izolirao bih se prema njima
čuo sam nešto o g.williamu brnahanu, ali nebih sada, ovdje o njemu
korizma je rimokatolički običaj, u tome ne sudjelujem
čujem i vidim smrknuta, namrgođena lica rimokatolika kako pričaju sad se moram 40 dan odreći ovoga, drugi kažu sad se moram 40 dana odreći onoga, samo mrmljaju i gunđaju, čemu to neznam
ajde sad si napokon shvatila da ne mrzim rimokatolike
a to što se događa iza kulisa vatikana je sve več javna tajna samo se ljudi boje govorriti o tome
otiđi malo van zg, prema varaždinu, pogledaj pitaj zašto govore
kak je došel kuruzni pop, kuruzna deca se rađaju
sve se zna
edit :
Počela Korizma, a ti, je su li ti danas posuli glavu pepelom? Ili toga u tvojoj crkvi nema?
ja nemam svoju crkvu, ljubazno te molim probaj to shvatiti
da te uvjerim kako nemrzim rimokatolike, možemo pričati preko neta, da čujem taj tvoj ženski glas
usput snimimo razgovor, neka nam je za svjedočanstvo
buduči sam kavalir, stare beške škole, ja ču nazvati o svom trošku