Duhovi

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
to ostalo su neka druga verovanja,ubedjenja...mozda neko ne veruje ni u duhove ni u boga,ali veruje u nesto drugo...ovde to moze slobodno da ispolji!smile3

Naravno, mila:)!
Eto, recimo, ovde sam svasta cula da postoji:npr.pravoslavni ateista, zatim astrolog-jehovin svedok...ma svasta nesto!Veliki je svet, pun raznih ljudi...:girl_sigh:

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
56
Naravno, mila:)!
Eto, recimo, ovde sam svasta cula da postoji:npr.pravoslavni ateista, zatim astrolog-jehovin svedok...ma svasta nesto!Veliki je svet, pun raznih ljudi...:girl_sigh:
pa naravno,svi smo mi razliciti....svet bi bio dosadan da su svi isti...:blum3::dance2:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
pa naravno,svi smo mi razliciti....svet bi bio dosadan da su svi isti...:blum3::dance2:
A, bio bi dosadan i bez duhova, zar ne? Oni mu daju posebnu aromu.

Kalista
Naravno, mila:smile:!

Valjao sam se od smijeha ovom "pravoslavnom ateisti":lol:

Učlanjen(a)
17.03.2010
Poruka
12
vjerujes li u duhove

Eh ovako koliko vi vjerujete u duhove ili u taj pojam postoi mnogo prica o duhovima nekada kada ih citam i sam ih se plasim ali ja mislim da su to samo price ,ima dosta dokaza da postoje pa sta vi mislite dali postoje ili ne ?
:)

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Ne verujem u duhove tipa oko nas i uklete kuće, poltergejts i tako to, ali možda u odlazak duše u raj/pakao, ali samo možda....:)

Natrag