Mozda ce ti biti glupo sto te vecina ljudi savetuje da to ne pokusavas...ali ima i ono dok covek sam ne proba ne moze ni da veruje.
Pre jedno 10-tak godina u drustvu sa oko 6-7 ljudi pokusali smo da prizivamo duhove. Metoda: casa i slova. Bilo je i suvise uspesno. Ne rado se secam toga, ali cu ti ipak reci ono sto nam se desilo. Cele noci su slike po kuci padale same od sebe sa zidova. Nas sedmoro ih je kacilo i one su neshvatljivo padale. U jednom trenutku je dunula neka promaja i pozatvarala su se sva vrata. Ostali smo u sobi iz koje nismo mogli da izadjemo celu noc, jer je brava sa druge strane misteriozno ispala. Najinteresantnije od svega sto smo ostali zatvoreni bas u toj sobi u kojoj smo prizivali duhove. Nikada u svom zivotu nisam vise bila preplasena. Secam se jos i toga da su sutradan, posto je sve proslo, ljudi imali razlicita iskustva u toku te noci (razni glasovi, dahovi i sl.) Kasnije sam to probala jos jednom u drugom drustvu (bila sam ono, mlado, ludo i nedokazano) i to iskustvo je bolje da ne pricam, jer je zbilja ostalo moja nocna mora do dan danas. Ipak bih ti preporucila da se ne igras sa time, iako deluje interesantno, ipak ostavlja posledice.
Tasja