Duh,duša i telo

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A sam Bog mira neka vas posvema posveti i cijelo vaše biće - duh vaš i duša i tijelo - neka se besprijekornim, savršenim sačuva za Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.

A oni , EGWisti, će ovo čitati ovako:

A sam Bog mira neka vas posvema posveti i cijelo vaše biće,duh vaš,duša - tijelo - neka se besprijekornim, savršenim sačuva za Dolazak Gospodina našega Isusa Krista.

Ako su se usudili da menjaju samo tumačenje, menjaju i sam tekst. Uostalom to i rade, jer šta su drugo New World Translation i Clear Word? Upravo to, izmenjeni tekst Svetog Pisma, napravljen tako da podržava zaumni mortalizam i tumačenja sledbenika istog.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pa citiraj iz te Biblije koju čitaš Lk 23,43.

P.S. Zašto Bibliju pišeš malim slovom - biblija?

Biblija nije imenica vec predmet, a znaci "KNJIGE" i taj izraz je ljudskog porekla, a ne Bozji.

Zato nije pogresno da se biblija pise malim slovom.

Ali ja razumem tvoj stav, jer tvoja crkva ima idolopoklonicki stav prema samoj bibliji koju okivate u zlato, a ne kao reci Bozjoj koju je dao da bi nam pokazao kako da zivimo i dobijemo spasenje.

Za tebe pitanje.

Zasto si ceo dan na internetu?

Toliko o Miretovoj konstataciji o besposlicarenju.

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
A Isus Navin seče duše mačem.

To tražiš jer sam dao ove koji su osporili tvoju nauku.

:D :)

Job 17,16Hoće li u Šeol ona sa mnom sići da u prahu zajedno otpočinemo?

Pa i nju predade Gospod u ruke Izrailju i cara njezina; i isiječe sve oštrijem mačem, sve duše koje bijahu u njoj, ne ostavi u njoj nijednoga živa; i učini s carem njezinijem kao što učini s carem Jerihonskim. Isus Navin 10,30

Isus Navin seče duše mačem.

Nego je mislio da su to duhovi na ulici. :D:mig:

U jakog arg. narodni jezik, što bi to osporavalo da je duša=čovek?

Ma nema šta osporio si moje navode. :):mig:

Nego da je Isus Navin sekao duhove, žene rađale duhove.

To baš ima smisla. Jedno misle, a drugo govore.
Da sekao je dushe jer je dusha covek.

Natrag