Kaze se "Ne znam",to je posteno.
A sta ce tebi odgovor? Ti pises po sablonu zajednice i odgovor te ne interesuje!
Priznaj da te ne interesuje?
Meni je kod tebe zanimljivo ,dal ti namerno spamujes teme iz viska vremena,ili iz neznanja,ili dobijas neki novac?
Platio me patrijarh SPC da vas spamujem, priznajem.. Jesi li sad zadovoljan?
Moja pitanja i odgovori su veoma jednostavni i jasni kao dan.
Tvoja pitanja su iz prirucnika Watchtower. Niti su smislena niti logicna..
Kako mozete jednog jedinog istinitog Boga sto je monoteizam,da pretvarate u odvratno mnogobozacko trojstvo?
Kako ti mozes
MONOTEISTICKU KNJIGU pretvoriti u
POLITEISTICKU tvrdnjom da postoje dva Boga, jedan "mali" Isus a drugi "veliki" Jahve?
Ono sto Bog nije hteo dati satani, da bude "bog" (malim slovom), tvrdite da je dao Isusu? A obojica su andjeli!
Ovo je nonsens! Boga pravite nepravednim! I sa jevrejskog i monoteistickog gledista, ovo je bogohuljenje!
Mi ucenjem o Trojstvu ne negiramo
JEDINSTVENOST BOGA, ali vi vasim ucenjem (dualizmom) i pricom o "dva Boga" negirate samu sustinu
MONOTEIZMA!
U Trojstvu nema
VISE BICA (NEMA VISE BOGOVA) VEC JE JEDAN BOG, a vi imate
DVA ODVOJENA!
Kako mozete govoriti da je ljudski duh besmrtan kad nije,time sirite sotoninu laz.
KO JE REKAO DA JE DUSA BESMRTNA!
DUSA je
LICNOST u svojoj sustini.
Kada ja kazem da je neka osoba -
DUSA OD COVEKA, ja ne mislim da je on nesto nematerijalno kroz sta ruka moze da prodje, vec govorim o njegovoj -
LICNOSTI - da je on dobar covek!
Isto tako kada crkva koristi termin
DUSA ne misli to doslovno! Ali vi ne razumete ni crkvu ni terminologiju!
DUSA UMIRE, jer to je
LICNOST. Tako se covekova svest nakon smrti
GASI, pa covek gubi induviduu. On nema vise osecaj da je izdvojena osoba, vec mu se cini kao da je stopljen sa svim stvarima.. To svedoce oni koji su doziveli. Ali u Bogu i dalje egzistira (jer Bog ne umire, ni ono sto je u njemu). To je stanje vecnosti, bez protoka vremena, gde su proslost sadasnjost i buducnost jedno. Zato se i opisuje kao
SAN, jer se covek nalazi stanju mirovanja, u stanju spokojstva.. Ni o cemu on ne razmislja (jer sve zna), nista ga ne uznemirava, jer je to stanje bez vremena i kretanja! Ali svest i dalje postoji!
DUH je ono sto
PREZIVLJAVA, i on se vraca Bogu a ne Dusa!
Pitao sam te, a ti ne odgovaras, samo postavljas svoja besmislena pitanja!
--->
ADAM kada je stvoren, da li je on bio
BEBA BEZ MOGUCNOSTI DA HODA I GOVORI, ili je stvoren kao
KOMPLETNA LICNOST SA PREDZNANJEM?
Odakle Adamu licnost? Kako je on unapred znao da govori i hoda?
Dakle, Adamu je ubacena licnost prilikom stvaranja -
UDAHNUT MU JE DUH, i mi ga nasledjujemo rodjenjem! Taj isti Duh se nakon smrti vraca svom izvoru odakle je i dosao, tj. Bogu, i nastavlja u njemu da egzistira!
To pise Solomun, i pise biblija! A ja sam naveo i citate koji to dokazuju pa ih ignorises!
Nije satana sve slagao. Recimo kada je rekao da ce ljudi
"POSTATI BOGOVI". I Jahve je priznao da su oni postali bogovi, rekao je -
COVEK POSTA KAO JEDAN OD NAS! Tako nije slagao ni kada je govorio da covek nece umreti!
Kakav je to duh koji se vraca Bogu??? svesno neko stvorenje ili nesvesno???
DUH COVECJI JE KOPIJA NASE DUSE (LICNOSTI)!
To je slicno pozitivu i negativu fotografije. Na osnovu negativa ti mozes naciniti sliku. Kada covek umre,
DUH (KOPIJA) se vraca Bogu i stapa se sa izvorom, odakle nastavlja da egzistira. Ali bez osecaja induvidue, jer nedostaje elemenat tela.
Jasno je da duh zivotni nije nikakva osoba,ali tebi tvoj ponos ne dozvoljava da to priznas.
Tebi ne dozvoljava tvoja umisljenost. Ja ponos nemam..
Odgovor sta je Duh imas u prvom poglavlju postanja kad je nacinio Adama kao vec
FROMIRANU LICNOST! Ta vec formirana licnost je bila je
DUH KOJI MU JE UDAHNUO!
Na sva pitanja sam ti odgovorio citatima ali tebe ne interesuje i nikada i nece! Jedino sto tebe zanima je da nameces svoje!
Ti spamujes i sopstvenu temu i forum!