- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Kome se Isus obraća? Zajednici ili Petru lično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kome se Isus obraća? Zajednici ili Petru lično?
Jesam.
Crkva nije ni objekat ni zajednica vernih, već zajednica sa Hristom. A to ostvaruje pojedinac.
Tvoje ponavljanje istoga jeste upravo znak slabosti.
Crkva nije ni objekat ni zajednica vernih, već zajednica sa Hristom. A to ostvaruje pojedinac.
moram se složiti s vama, prije sam mislila ovako kao Jovan što misli, ali dolazim do saznanja da nije tako već da je to zajednica vjernika.Ne, nego znak da nisi dokazao svoju tvrdnju.
Evo tvoje tvrdnje:
Zato te moram još jedan put upozoriti:
Još nisi citatom iz Biblije dokazao svoju tvrdnju da je "Crkva zajednica Isusa i jednog čovjeka". Čekam.
moram se složiti s vama, prije sam mislila ovako kao Jovan što misli, ali dolazim do saznanja da nije tako već da je to zajednica vjernika.
Čovjek ili žena koji je sklon duhovnom naravno da traga a time može da pogriješi...mi smo samo ljudi nismo bogovi...
možda i sada griješim ... ali ipak mi se čini da je tako da je to zajednica vjernika... i da sotona najviše mrzi kad se pjevaju pjesmice Isusu na slavu (možda zvuči i banalno, ali...mislim da jest tako). Pisano je budite bezazleni kao golubica i mudri poput zmije.
sotona mrzi na Krista jedinorođenog Božjeg Sina