Друго редовно заседање Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Nista oni nece resiti Srpska Pravoslavna crkva ce se podeliti na prave Pravoslavce i na one papiste koji su na platnom spisku pomenutog.Samo 5 vladika papa nije kupio i oni ce se odvojiti a ovi ostali prodane duse nisu vredne pomena.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Podrzavam vladiku Artemija samo napred!!! Za mene je patrijarh Irinej prestao da bude moj patrijarh kada se izjasnio da je za ekumenizam.A ovaj na ovim video klipovima sto cita neku odluku sabora moze da je zgura sebi zna vec gdje!Da se ja pitam prvo bih njega na kolac nabio za primer ostalima a posle sve redom izdajnike!Ovaj sto je prikazan na ovim video klipovima je toliki lopov i kriminalac da nema dalje krije se iza one brade a potpisao pakt sa djavolom samo polako krenuce on Gospodu jeda dan kada ga andjeli nabiju nogom ima da sleti do najdubljeg pakla!

Član
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poruka
8
Da u pravu si, podeliće našu crkvu i to je ono što ne valja. Ali podeliće oni i državu i sve će rasturiti što im ne odgovara, sve zarad pustih para i prividne vlasti. Sramota i Bog neka im je napomoć.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Za one koji ne znaju vladiku Artemija progone jer nece u ekumenizam sa papom rimskim.Vladika Artemije je odbio da bude na platnom spisku pape i da izda Pravoslavnu crkvu!patrijarh Irinej je lazni patrijarh on je ona guja otrovnica sto se izvukla ispod kamena a pritajeno lezala sve ove godine!lazni patrijarh irinej je pokazio:svetog Savu,svetog Vasilija Ostroskog i sve nase svetitelje o njemu je govorio sveti monah Tadej Vitovnicki da ce doci da unisti Srpsku pravoslavnu crkvu!Samo 5 vladika nece izdati veru Pravoslavnu prvi je vladika Artemije,drugi je vladika Banjalucki Jefrem a ostali se tek trebaju pojaviti.Njih petorica ce da osnuju pravu Srpsku Pravoslavnu crkvu sa sedistem u Krusevcu.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Ja sam pogledao i preslušao snimak i nisam čuo da je bivši Vladika pomenuo ekumenizam, takođe nije pomenuo nekakav Papin platni spisak , a ni reč guja se nije mogla čuti iz njegovih usta .
Inače nije mi drago što je došlo do ovih svađa , to degradira ugled SPC.

Natrag