Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Držao sam se teme , spot koji sam postavio govorio je o Panonskom Govnaru tj., o Balaševiću, ogavnom liku koji zagađuje medijski prostor svojim banalnim patetičnim pesmama zadnjih 40 godina a koje više nemaju nikakvog smisla. Znači, po tvojoj logici ako se postavi neka tema o njoj se mora izražavati samo afirmativno, i nema mesta za bilo kakvu kritiku iako se podforum naziva Muzičke Diskusije. Pa pitam , kakve su to muzičke diskusije ako je zabranjeno suprotno mišljenje?Balasevic!TEMA JE BALASEVIC!!!A ako ti ne znas da citas ,vrati se u skolu pa nauci.I nemoj preko ove teme da iskazujes neki svoj revolt prema Balasevicu.Ako ti se ne svidja kao pevac-postujem,svako ima svoj ukus.Ali postuj i ti nas, pa nemoj da stavljas ovakve gluposti kao sto je ovaj spot,pesma ili sta vec...
Držao sam se teme , spot koji sam postavio govorio je o Panonskom Govnaru tj., o Balaševiću, ogavnom liku koji zagađuje medijski prostor svojim banalnim patetičnim pesmama zadnjih 40 godina a koje više nemaju nikakvog smisla. Znači, po tvojoj logici ako se postavi neka tema o njoj se mora izražavati samo afirmativno, i nema mesta za bilo kakvu kritiku iako se podforum naziva Muzičke Diskusije. Pa pitam , kakve su to muzičke diskusije ako je zabranjeno suprotno mišljenje?
Postavljanjem spota samo sam pokazao da ima i onih koji nisu oduševljeni njegovom poetikom banalnog melanholičnog patosa (što nije ništa drugo nego jedan nesnošljivi kič), a onaj ko voli tako nešto da sluša neka i dalje postavlja njegove spotove i neka uživa u tome - nemam ništa protiv