Događaji jakovljevi-Izrael u žiži znaka kraja vremena danas

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
ZA ADRIJANA :kao što sam pisao,ali nema odgovora ni od koga,što je to proricana stena sablazni.Pismo kaže da je, kamen od ugla i stena sablazni ,ime Isusa Hrista. u čemu se ona sastoji,pogledajmo na sinedrion,pa na današnje kajafe da bi razumeli!
da li je kao što ovde pišeš ikome od paganskih crkvara sablazan titula Sin Božji? ne! katolici,pravoslavni ,evangelisti,metodisti,baptisti, pentekostalni,subotari,js, vernici,itd,svi kažu na to amen! u redu je,amen.da li je sablazan titula SIN ČOVEČJI? NE! svi nabrojani kažu AMEN! da li je titula Mesija sablazan? ne! da li je sablazan prorok,da je prorok ili prvosveštenik? ne! svi će reći ovde ,amen! da li je sablazan da je titula njegova Spasitelj ? ne! svi nabrojani će reći amen!

То и хоћу свима да кажем, бесциљно се препуцавамо, а слажемо се око кључних ствари. Кључна ствар је видети ко то има јеванђеље другачије од хришћанског и ко то оспорава Сина Божијег. Када будеш проверио видећеш колико људи је у питању, не рачунам атеисте, пагане, култове исл., већ неку добро организовану и чврсту религију коју сви ми уопште не рачунамо. Као да смо дрогирани, а стоји нам испред носа све векове, још од Јована који записа да је тајна безакоња још онда радила, да се та наука оспоравања полако развијала.

što je onda sablazan prorokovana? sablazan je kako i stoji napisano,Ime Isusa Hrista nazarećanina. ajde pogledajte se,kad se kaže da nema drugog imena pod nebom kojim bi se MI mogli spasti osim imena Isusa Hrista nazarerćanina, i da je krštenje za oprost greha samo u ime Isusa ,apostolsko i biblijsko krštenje za život! ajde sad pod taj test paće se lako prepoznati je li tu sablazan ,IME ISUSA HRISTA!!
ne zaboravimo tamo gde je sablazan tu je život,jer nema ni u jednom drugom imenu spašenija! ne u tituli,već ni u imenu! ni ime Jahve ako stoji samo ne može vas spasti, jer onda bi sinedrion i kajafa imali život a ne smrt u gresima,kako im je Isus prorokovao! samo ime Jahve spaastilje, ili na sprski prevedeno značenje Isus Hristos spasava!! ali upravo to što je život logično da je prorokovana sablazan!
tako sad možete ogledati se u tom ogledalu proročke reči !

И ко то не признаје Сина Божијег? Пробај да набројиш...све ће ти бити јасно. А то је кључно.

22. Ко је лажљивац осим оног који одриче да Исус није Христос? Ово је антихрист, који се одриче Оца и Сина.
23. Који се год одриче Сина ни Оца нема; а који признаје Сина, и Оца има. (1.Јованова 2)

3. А сваки дух који не признаје да је Исус Христос у телу дошао, није од Бога: и овај је антихристов, за ког чусте да ће доћи, и сад је већ на свету. (1.Јованова 4)

7. Јер многе варалице изиђоше на свет који не признају Исуса Христа да је дошао у телу; ово је варалица и антихрист. (2.Јованова 1
)

Ко хоће да уништи Израел и мрзи Јевреје више од било кога? Ко има намеру да прегази свети град Јерусалим? Одговори су увек једноставни, али ми волимо да лутамо по магли, зато и не видимо испред свог носа.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adrian.

To nije zapadno ucenje vec biblijsko, zver je Rimokatolicka crkva na celu ekumenizma - otpalog Vavilona koji cine otpali protestantizam i sve druge nehriscanske organizacije.
Na istoku su velike podele sto se tice ovoga.
Dok jedna struja unutar Pravoslavne crkve veruje da papa jeste antihrist i zver opisana u otkrivenju Jovanovom, druga - ekumenska smatra da papa to nije, i otkrivenje mistifikuje odbijajuci da da tacnu definiciju zveri.

Spedy.

To je tvoja licna projekcija koju si sam izmislio.
Ti govoris da priznajes Ellen White, a ona upravo na osnovu biblije govori suprotno od onoga sto ti ovde iznosis, sto nema veze sa pismom, niti istorijskim kontekstom i sledom dogadjaja koji se odigravaju vec danas.

Nije moje da te uveravam u ista, jer ce sami dogadjaji potvrditi da si u zabludi.
Ono sto sam izneo je napisano iskljucivo radi tvog dobra, da prepoznas dogadjaje koji su pred nama.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Adrian.

To nije zapadno ucenje vec biblijsko, zver je Rimokatolicka crkva na celu ekumenizma - otpalog Vavilona koji cine otpali protestantizam i sve druge nehriscanske organizacije.
Na istoku su velike podele sto se tice ovoga.
Dok jedna struja unutar Pravoslavne crkve veruje da papa jeste antihrist i zver opisana u otkrivenju Jovanovom, druga - ekumenska smatra da papa to nije, i otkrivenje mistifikuje odbijajuci da da tacnu definiciju zveri.

Питај муслимане ко је "Даба" (Dabbat al ardh), онда ћеш и знати ко је звер која излази из земље и која бележи људе жигом на челу. Ти само понављаш онако како су те учили, ту познања истине нема. Ипак, срећом да још ниси признао антихриста. Као што рекох, запад мисли да се све врти око њих, отуда и такве небулозне науке. Једино је антихрист онај који не признаје Сина Божијег, а не онако како се нама свиђа.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mi nikako sami ne mozemo da odredjujemo svojim razumom ko je antihrist ili zver opisana u bibliji, sam kontekst biblije daje kompletan odgovor na ovo pitanje, a on kaze da je antihrist neko ko ce sesti u crkvi Bozjoj, sto znaci da je to verski lider, koji ce traziti da ga postuju kao Boga.
U bibliji postoji samo jedna verska sila koja je u biblijsko - istorijskom kontekstu nastala iz pepela mnogobozackog Rima kao njegov naslednik, a to je Rimokatolicka crkva, i papa koji je preuzeo ulogu vrhovnog verskog autoriteta, koji ima ulogu da dovrsi stvaranje novog svetskog poretka koji je Rim zeleo da ustanvi.
Novi svetski poredak je odpoceo gradjenjem vavilonske kule, odnosno sa Vavilonskim carstvom, a zavrsice se sa stvaranjem moderne Vavilonske kule i modernog Vavilona.

"Да вас нико не превари никаквим начином; јер неће доћи док не дође најпре отпад, и не покаже се човек безакоња, син погибли,
Који се противи и подиже више свега што се зове Бог или се поштује, тако да ће он сести у цркви Божјој као Бог показујући себе да је Бог'
( 2 Solunjanima 2. 3 - 4 )

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Кад су ми говорили да су секташи испраног мозга и да знају само да понављају као папагаји, ја нисам хтео да поверујем у то. Просто ми је звучало немогуће. Сада видим да се дописујем са поквареном графонском плочом која само зна да понавља бесконачно једно те исто.

Може ли простије питање од овога: КОЈА РЕЛИГИЈА ЗА ЦИЉ ИМА ОСПОРАВАЊЕ СИНА БОЖИЈЕГ?

Не питам те за папе и патријархе, већ за један систем који за циљ има оспоравање Библије, Сина Божијег, апостола, све светиње јудео-хришћанске, и искључиво је усмерена на Библију.

Чак не можеш ни да изговориш...ниси једини, видим да сте се сви ућутали као да се плашите. То је више него прави знак да антихрист успешно делује, али зато веома добро знамо једни друге да нападамо и сатанизујемо, ту смо сами себи (хришћани) највећи непријатељи.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Кад су ми говорили да су секташи испраног мозга и да знају само да понављају као папагаји, ја нисам хтео да поверујем у то. Просто ми је звучало немогуће. Сада видим да се дописујем са поквареном графонском плочом која само зна да понавља бесконачно једно те исто.

Може ли простије питање од овога: КОЈА РЕЛИГИЈА ЗА ЦИЉ ИМА ОСПОРАВАЊЕ СИНА БОЖИЈЕГ?

Не питам те за папе и патријархе, већ за један систем који за циљ има оспоравање Библије, Сина Божијег, апостола, све светиње јудео-хришћанске, и искључиво је усмерена на Библију.

Чак не можеш ни да изговориш...ниси једини, видим да сте се сви ућутали као да се плашите. То је више него прави знак да антихрист успешно делује, али зато веома добро знамо једни друге да нападамо и сатанизујемо, ту смо сами себи (хришћани) највећи непријатељи.
ovo je u redu.na pitanje trebamo uvek, bar neki, dati odgovor!
konfuzije oko antihrista dolazećeg ima ,nema sumnje,i postoji samo jedan razlog za to,da je to kao slučaj sa lopovom,koji hoće da ukrade novac iz recimo jedne velike banke koja je dobro obezbeđena toliko dobro da baš nema šanse da ne bude otkriven,ali on lopov zna takođe da je tu suštinski bitno da što kasnije bude otkriven njegov napad identitet itd ,dakle on će se truditi da se što kasnije otkrije,najkasnije kad obavi pljačku ako to bude pre,pa pljačka je onda neuspela i osujećena! tako očito i antihristu je stalo da bude sakriven.sada ispada kao da Bog se igra sa nama pa namerno ne kaže javno ovde ko je on? ali u stvari tajna je u drugom. Bog ga je potpuno razotkrio,ali sotona nije glup,on ima svoje glasnogovornike koje vara, i preko njih je doneo toliko krivih informacija i dvojnika da to čini Božje izlaganje ipak tajanstvenim uporedo.
adrijan je recimo zamislio da je to neko drugi i ako Pismo jasno otkriva da on će doći skupa sa zveri dakle sa rimom ili danas pagansko religijskim političkim sjedinjenim vlastima pod sloganom eu,gde je jasno da religijska osnovica unutar nje čini sve i politiku i vlast!onaj ko je u religiji glavni unutar taj je i na vlasti. ostali su pijuni. on će sesti u crkvu itd. sada mi smo se ovde neslagali oko toga i sad ja čujem laodikeju da se zalaže da je papa antihrist i da on diže tu zver a kada sam to ioznosio pre on kaže ne druga zver je amerika,,e to je ta sotonska konfuznost, pa onda ni sami sebe ne razumemo ,šta smo rekli juče,a šta danas. znam sad će slediti ono što adrijan dobro kaže jedna papagajska replika, nije nego...
što se tiče adrijana ,violeo bih da kaže na koga miosli,ja nikad se nisam bojao reći ime zveri! doista ne znam na koga on misli da je reč,inače bi rekao odmah ovde!
sada u čemu je konfuzija oko tumačenja ovde? upravo u tom što je adrijan lepo citirao,da Pismo kaže ko je antihrist,onaj ko neka Isusa da je DOŠAO U TELU I KOJI NEKA DA JE ON BOŽJI SIN! sada što znači nekati da je neko Božji sin? malo čudno,pa ovde niko ne neka to. ili će mo još umisliti sda će neko od darvinista sesti u crkvu i biti antihrist? pa reč je o crkvi,on dolazi sasvim je jasno iz crkve,sa velikom bludnicom koja je otkrivena u otkr. 17. gl. jasno je da je koncept počeo ,koncept zveri i NSP od prvog dizanja vavilonske kule,a ovaj je zadnji novi pokušaj,svi jedan jezik NARAVNO RELIGIJSKI! GDE NEMA RAZLIČITOSTI U JEDINSTVU,SVE VERUJ KAKO OĆEŠ SAMO BUDI JEDINSTVEN,BOG I ĐAVO SKUPA!
podloga za to jedinstvo je da vi ne bi smeli reći jednom katoliku unutar zašto držiš idola a katolik opet advedntisti zašto držiš zakon i subotu itd. no jedna stvar unutar i sad ne može da prođe,kao što sam rekao,lepo piše čak i u svetskoj enciklopediji što je jasno rečeno,krštenje u ime Isusa Hrista ne može unutar jedino. sve ostalo može čak i hindusi,vrači po africi i indijanci vrači,ali kršten u ime Isusa može ali ima odmah rampu na samom uilazu u NSP ,ili Svetski savez crkvi,mora se pokrstiti ponovo u trojičnost! bez imena Isusa unutar krštenja za oprost greha!
sada PITANJE ZA ADRIJANA u čemu je onda suština priznanja da je Isus sin Božji,kao što sam piasao i ti si jedini donekle bar pokušao doneti odgovor. ja sam rekao da proveri svaki jedan od vas da li je među svim religiujskim grupacijama u opšte ikakav problem prizati da je Isus Sin Božji? pa nije naravno! šta onda jeste problem? da li priznanje da JE ISUS HRISTOS DOŠAO U TELU IMA NEKU PROBLEMATIKU KOD NEKIH CRKVI? NEMA NARAVNO!
ali samo malo? to je sa trojičarskog ugla okej! ali ako dođete sa ugla apostola jovana koji je pisao to,onda problema i te kako ima. i to među svima vama ovde!! ja ću to ovde sada dokazati Duhom Božjim ,ne ljudskom pameću teologijom. ja sam stavio jasni nabrajajući akcenat skoro svih titula Isusa Hrista i pitao je li to nekom sablazna Stena? nije! ali jedno jeste sablazna Stena a to je krštenje upravo u to isto ime Isusa Hrista koji jeste došao u telu.
ALI SADA PAŽNJA šta je to sa ugla jovana koji je apostol Isusov i koji je verovao u krštenje u ime Isusa i verovao u Jednog Jedinog ,i nikad nije izgovorio na svoja usta trojedini bog ; sada iz njegovog ugla vi svi imate upravo problem antihrista koji polako hara unutar vas a da niste ni svesni. zato je atihrist neprepoznatljiv i konfuzan što se nabacalo toliko krivog tumačenja pomenutih stihova koje je adrijan doneo da sa trojičnog aspekta sasvim je to krivo sagledavanje. niko nema problem onda da veruje da je Isus došao u telu i da je on Sin Božji imenovan titulatorno,a ipak antihrist kao zver riče iz toga vrlo jasno!! i adrijan je tu u pravu ,jovan tačno tako je rekao,svaki jedan KOJI NE VERUJE DA JE ISUS HRISTOS DOŠAO U TELU JESTE ANTIHRIST!!! I KOJI NEKA DA JE ON SIN BOŽJI.
kako sada ovde se to neka i dovodi prorokovanu Stenu sablazni?! videćemo dakle da kroz Biblijsko verovanje da je Bog jedan i da je TAJNA POBOŽNOSTI VELIKA A SE BOG JAVI U TELU,DA ISAIJA 9 .GA NAZIVA DETE KOJE SE IMA PROROČKI RODITI U BUDUĆEM VREMENU JE ZVANJEM OTAC VEČNI ,BOG SILNI. SADA da li je titula otac večni jedna osoba ,a Bog silni druga osoba u isaiji 9? očito jevrejima koji su i dan danas jasni da je Bog jedan Jedini to proročko slovo ,znači da je to jedna osoba.no kada se dođe do trojičarskih teologa to na žalost nije jedna osoba već dve tri u jednoj osobi! tu počinje zamrsivanje pojma ko god ne veruje da je Isus Hrisots došao u telu je antihrist. dakle isus Hristos je Bog Jahve koji se objavio u telu sina Božjega ne druga osoba Boga sina koja se javila u telu,već jedna jedina osoba Boga Oca ,Večnog Boga (isaija 9.)koja se javila u telu i nazvana je Isus Hristos. ko to neka dovodeć unutar trojičnost osoba on izbacuje svoje spašenje jer odbacuje jedino ime tog jednog Boga koje je pod nebom dato za spašenje i oprost greha te bez oprosta greha čuje isti glas Isusa kajafi,da će takav svaki jedan umrerti u svojim gresma jer nema zazvano jedino dato ime Isus na krštenju za oprost greha. kao kada bi neko serum protiv besnila u mesto da ga ubaci bolesnom on rekao ime luja pastera i serum položio pored na stol . čovek bi umro,i ako je izgovoreno ime tvorca seruma i ime seruma ali serum nije ubrizgan i to je smrt. kada je u pitanju antiserum protiv greha i smrti,preciznost ne izgovaranja imena "seruma" je mnogo više pogibeljnija nego li sa serumom besnila!!
ONDA POSTAJE JASNIJE ŠTO JE STENA SABLAZNI,NE TITULATORNI NAZIVI HRISTA ,ŠTO JE ANTIHRIST,UPRAVO ODBIJANJE VERE U JEDNOG BOGA U IMENU ISUSA HRISTA!! ZA OVO JE POTREBNO NEBESKO NE TEOLOŠKO LJUDSKO CRKVENO OTKRIVENJE,JER KRV I TELO TO NE MOGU DONETI,KAKO JE ISUS JASNO REKAO AP.PETRU U MATEJU 16!!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ако ви не знате (или се правите слепи) ко то пориче Сина Божијег и коме је једини циљ порицање како Сина, тако и Светога Духа, онда почните мало да истражујете. Запањићеш се, Савкићу, како ти стоји испред носа једна хришћанска јерес која је прерасла у религију. Тако сви мисле да је религија, а у ствари је обична хришћанска јерес. Као и ти пориче Духа Светога, али кључно је да пориче Сина Божијег, да је Бог дошао у телу и да се жртвовао на Крсту. Пориче сваку истину и светињу. Веома лако се уочи ко то све пориче.

Почињем стварно да верујем да вам је атихрист замаглио поглед да толико не видите. Нисам ни ја био бољи, понашао сам се потпуно исто, као да та јерес долази из друге димензије и да није битна за хришћанство. А почеци су јој од самога старта, још док апостоли писаше посланице.

Ако и ти поричеш Духа Светога, онда си под утицајем духа антихриста. Зато и не видиш. Испиши тачно и прецизно за кога поуздано знаш да не признаје да је Христос у телу дошао, тј. да је Исус Син Божији:

1.
2.
3.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Ако ви не знате (или се правите слепи) ко то пориче Сина Божијег и коме је једини циљ порицање како Сина, тако и Светога Духа, онда почните мало да истражујете. Запањићеш се, Савкићу, како ти стоји испред носа једна хришћанска јерес која је прерасла у религију. Тако сви мисле да је религија, а у ствари је обична хришћанска јерес. Као и ти пориче Духа Светога, али кључно је да пориче Сина Божијег, да је Бог дошао у телу и да се жртвовао на Крсту. Пориче сваку истину и светињу. Веома лако се уочи ко то све пориче.

Почињем стварно да верујем да вам је атихрист замаглио поглед да толико не видите. Нисам ни ја био бољи, понашао сам се потпуно исто, као да та јерес долази из друге димензије и да није битна за хришћанство. А почеци су јој од самога старта, још док апостоли писаше посланице.

Ако и ти поричеш Духа Светога, онда си под утицајем духа антихриста. Зато и не видиш. Испиши тачно и прецизно за кога поуздано знаш да не признаје да је Христос у телу дошао, тј. да је Исус Син Божији:

1.
2.
3.
malo bolje te razumem oko ovih pitanja pod jedan dva tri.
1. dakle prvo Jevreji.kajafa je rekao on huli! šta nam trebaju više svedoci,čuli ste ga,javno je priznao(GRADI SE BOGOM,A BUDUĆI JE JEDAN ČOVEK,KOME SU ZNALI OCA MATER,BRAĆU SESTRE,MEĐU SOBOM TU!) SAM JE REKAO,JA SAM SIN BOŽJI. tako Isus više nije imao odbranitelja čak među nikodemom i gamalailom!
2. ne znam jehovini svedoci kako do kraja manipulišu to bi spedyu možda mogao bolje znati ,on malo ima i od njih nauku,ili arijevci mislim oni su tu nekali nešto da nije bog zar ne! i njih je bilo podgrupa vazdan ali mislim da jesu u većini nekali. danas su to jehovini svedoci u većini. direktno indirektno ću pod 4.ipak.
3. ateisti,darvinisti,ali oni nekaju svaku misao na Boga,možda bi to trebalo ovde isključiti. naivno je od njih očekivati antihrista. nemaju interes oko toga. (možda misliš masoni? da imaju snagu,ne verujem ,pod kontrolom su Velikog brata jednog od atihrista koji je sad tu i koji ima doći.)
4. kao što sam rekao,najpre tu spadaju oni koji ga neču u kontekstu jovanovog sagledavanja teksta. ja ne nekam svetoga Duha. naprotiv,ja sam apsolutno jasan,bez svetoga Duha ,ko ne oprimi krštenje svetim Duhom čak nema što tražiti po pitanju neba!!tu šalješ totalno pogrešne optužbe na totalno pogrešnu adresu. mislim da 99. posto vas ovde upravo neka svetoga Duha jer krštenje Duhom mnogi ovde bogohulno zovu da je od đavola! tu smo onda oko svetog Duha završili!
dakle sa jovanovog stanovišta svaki jedan koji danas neka Isusa kao Sina Božjega ili onoga koji je došao u telu doista je antihrist.to kao što sam jasan bio podrazumeva preciznu misao.sa stajališta trojstva niko od cvrkvara u većini ga ne neka,ali sa stanovišta vere Biblijske u jednog Boga odakle dolazi jovanov izveštaj taj duh antihrista je došao upravo iz nikeje i to jednakom merom kako od arijevaca ,tako i od atanazijevaca! i jedni i drugi su tom naukom nekali da je on Isus Hristos ili Bog otac iz isaije 9.ili Jahve večni da je došao u telu ,budući jedan Bog duh on se puninom sveg božanstva u telu izrazio u sinu tj. u Isusu Hristu,i njegovo odražavanje u Bibliji kao jednog jedinog nikad nije promenuto do nikeje ,te su apostoli znali tu tajnu pobožnosti i isaiju 9 .da se otac večni odrazio u detiću i njegova objava je bila Isus Hristos. upravo imenovanjem krštenja u ime, mi se krštavamo u Njega Oca i spasitelja Mesiju .bez imena Isus mi se krštavamo u ljudsku filozofiju. to je cilj antihrista. da čoveka ostavi u grehu da umre u grehu bez oproštenja istih. jer nema oprosta bez zazivanog imena Isus prilikom krštenja.
za razliku od jevreja njihove umove je zatamnio Bog zbog ulaska pagana u milost i oni nisu priznali sina. ali sam sinedrion ga je po toj osnovi i optužio na krst jer je izjavom da je Sin zapravo tvrdio da je sami Bog Otac,ne druga osoba u trojičnosti već jedan jedini Jahve. to je kajafa nazvao bogohuljenjem. tako oni kad i danas čekaju mesiju da dođe oni ga čekaju u spoznaji Jahvea Spasitelja,te za njih u tom času titula Sin neće biti ni malo jeretična već verujuća,. tako nji ne možemo danas gledati kao antihristovog čoveka niko od njih, jer oni ga tek imaju verovati. a antihrist dolazi iz današnjeg ubeđenja koje se nikad neće dati izmenuti da Isus nije Jahve koji je obukao telo već da je on neka druga osobenost unutar jednog Boga. time se odbacuje ime spašenja. primeti da svaki puta ovde dolazi do jake agresivnosti i sablazni i vike, kada se pomene krštenje u ime Isusa kao jedino validno! zašto? pa to je jasno bilo činjeno svaki jedan put kod apostola i sve do nikeje do iza ,u 4.veku.kada je prvi put to odbačeno.
nadam se da sam ti odgovorio i svima ostalima !

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Јевреји (месијански) у огромном броју прихватају Исуса (Јешуа), слабо пратиш дешавања. Зато ће Господ сабрати Своје верне (Јевреје и бивше незнабошце са свих крајева света). Антихристова мржња према Јеврејима и хришћанима је заслепила људе да не виде ко је непријатељ. Могуће је да стварно не знаш која је то хришћанска јерес којој је кључна наука да Исус није Син Божији, да није дао Живот на Крсту, да је Библија (реч Божија) лаж итд.

Ко то проповеда и ко има огроман број људи који су прихватили ту науку? Када сазнаш све ће ти се само казати. Испред носа нам је све векове. С обзиром да поричеш Духа Светога, није ни чудо што ти Он (Дух) не открива. Јер дух антихриста пориче Сина Божијег и Духа Светога.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Као што сам и претпоставио, сви се плаше правог непријатеља. Знају ко је, али немају храбрости да изговоре. Свети Јован је остао без главе, сви мученици су побијени јер нису хтели да заћуте. Нису се бојали да ли ће се замерити злу, већ су храбро прихватили страдање за Христа и сведочанство. Данас видимо хришћане који немају храбрости чак и да изговоре, а сигуран сам да виде неке јасне ствари. Радије ће оптуживати браћу која такође признају Сина Божијег, него да говоре о антихристу који пориче Сина Божијег. Да му се не замере јер постоји могућност да изгубе живот. Толико је једноставно.

Тако ће у последњим данима страдати они који се неће одрећи Сина. Тако је неколико милиона хришћанских Јермена побијено и протерано од почетка двадесетог века до данас (и даље прогон траје), а нико не проговара о томе. Сечене су им главе, удови, убијана деца. Геноцид над хрићанима и нико чак да објави? Толико се свет боји свога господара, а хришћани се могу вређати и убијати, они су нејаки и њихов Господар није ту да их заштити. Они су лака мета. Тако ће и бити до Дана Господњег када ће освета бити Господња, а прогонитељ ухваћен и бачен у огњено језеро.

Natrag