Evo na redu si. Sta te muci?
Glavobolja, bole me noge
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo na redu si. Sta te muci?
kako su dobri ovi kreveti..ni pretvrdi..ni premeki..nego bas kako treba...svidja mi se kako ste opremili ordinaciju..a hocu li ja moci da primam pacijente i na krevet ili samo na stolicu jer sam za gornji deo zaduzena a bratee sestroo...:vorred:
pa dobro,ne moras bas te neorijentisane gace sada da oblacis.Nosim ja gaće kad idem kod doce...Samo imam jedne bez lastiša...Boxerke neke čudne:dntknw:
Glavobolja, bole me noge
Doktor to od silnog posla nije ni primetio ali ja moram da reagujem... sa svlačenjem to nema veze, to je druga priča, ali neki red mora da se zna yes3
ne znam kakve nam je doktor pripremio uniforme jel to isto i za nas sestre vazi..ili mozemo malo...da se raskomotimo..mislim zbog lakseg rada ruku..nogu..sta mislite savetnice ..?Samo jedna napomena.
Pacijentkinje moraju da paze kako su obučene, ovo je ozbiljna ustanova... i da ne zloupotreblajvaju lepo vreme da bi nosile... malo odeće yes3
Doktor to od silnog posla nije ni primetio ali ja moram da reagujem... sa svlačenjem to nema veze, to je druga priča, ali neki red mora da se zna yes3
ne znam kakve nam je doktor pripremio uniforme jel to isto i za nas sestre vazi..ili mozemo malo...da se raskomotimo..mislim zbog lakseg rada ruku..nogu..sta mislite savetnice ..?
ne znam kakve nam je doktor pripremio uniforme jel to isto i za nas sestre vazi..ili mozemo malo...da se raskomotimo..mislim zbog lakseg rada ruku..nogu..sta mislite savetnice ..?
Glava me boli kod malog mozga pa su bolovi preko ociju nemogu da podnosim svetlo. Noge me bole najvise uvece kada obavim sve poslove, imam osecaj kao da ce mi eksplodirati. A nekda nocu osecam bol u levoj nozi u butini, ta bol je grozna imam osecaj kao da necu moci da stanem na tu nogu, ali mogu.
Auuuu ... Pa ti si zglajzala nacisto .... Pa evo ovako cemo. Tri puta dnevno po jedna masaza od sat vremena. Ne smes da jedes ljuto, masno i izbegavaj hladna mesta i prostorije. Poceces da pijes lekove za glavu i opustanje misica na telu. Za pocetak brufen, kasnije cemo videti. Ako se stanje ne poboljsa, onda cemo morati da predjemo na kapljice ....