Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
kako su dobri ovi kreveti..ni pretvrdi..ni premeki..nego bas kako treba...svidja mi se kako ste opremili ordinaciju..a hocu li ja moci da primam pacijente i na krevet ili samo na stolicu jer sam za gornji deo zaduzena a bratee sestroo...:vorred:

koristices ga i ti samo pazi da se tamo ne nadjemo u isto vreme..
da ne dodje do zabune..
u dijagnozama..

Nosim ja gaće kad idem kod doce...Samo imam jedne bez lastiša...Boxerke neke čudne:dntknw:
pa dobro,ne moras bas te neorijentisane gace sada da oblacis.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Samo jedna napomena.
Pacijentkinje moraju da paze kako su obučene, ovo je ozbiljna ustanova... i da ne zloupotreblajvaju lepo vreme da bi nosile... malo odeće yes3
Doktor to od silnog posla nije ni primetio ali ja moram da reagujem... sa svlačenjem to nema veze, to je druga priča, ali neki red mora da se zna yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Glavobolja, bole me noge

Da li te glava probada ili imas samo blage bolove? Da li te noge bole samo kada setas ili i kada sedis, lezis itd? Opisi mi tu bol?

Doktor to od silnog posla nije ni primetio ali ja moram da reagujem... sa svlačenjem to nema veze, to je druga priča, ali neki red mora da se zna yes3

Potpuno si u pravu. Evo, tebi dajem punu kontrolu nad tim stvarima. Pobrini se da se ispostuje Pravilnik

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Samo jedna napomena.
Pacijentkinje moraju da paze kako su obučene, ovo je ozbiljna ustanova... i da ne zloupotreblajvaju lepo vreme da bi nosile... malo odeće yes3
ne znam kakve nam je doktor pripremio uniforme jel to isto i za nas sestre vazi..ili mozemo malo...da se raskomotimo..mislim zbog lakseg rada ruku..nogu..sta mislite savetnice ..?

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Glava me boli kod malog mozga pa su bolovi preko ociju nemogu da podnosim svetlo. Noge me bole najvise uvece kada obavim sve poslove, imam osecaj kao da ce mi eksplodirati. A nekda nocu osecam bol u levoj nozi u butini, ta bol je grozna imam osecaj kao da necu moci da stanem na tu nogu, ali mogu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
ne znam kakve nam je doktor pripremio uniforme jel to isto i za nas sestre vazi..ili mozemo malo...da se raskomotimo..mislim zbog lakseg rada ruku..nogu..sta mislite savetnice ..?

Malo ali skromno, sve po propisima i u skladu sa pravilnikom kuće yes3
Ima raznih pacijenata, ne bi valjalo da loše priče počnu kruže o nama ako bude moralo da se... interveniše u hodniku yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Glava me boli kod malog mozga pa su bolovi preko ociju nemogu da podnosim svetlo. Noge me bole najvise uvece kada obavim sve poslove, imam osecaj kao da ce mi eksplodirati. A nekda nocu osecam bol u levoj nozi u butini, ta bol je grozna imam osecaj kao da necu moci da stanem na tu nogu, ali mogu.

Auuuu ... Pa ti si zglajzala nacisto .... Pa evo ovako cemo. Tri puta dnevno po jedna masaza od sat vremena. Ne smes da jedes ljuto, masno i izbegavaj hladna mesta i prostorije. Poceces da pijes lekove za glavu i opustanje misica na telu. Za pocetak brufen, kasnije cemo videti. Ako se stanje ne poboljsa, onda cemo morati da predjemo na kapljice ....

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Auuuu ... Pa ti si zglajzala nacisto .... Pa evo ovako cemo. Tri puta dnevno po jedna masaza od sat vremena. Ne smes da jedes ljuto, masno i izbegavaj hladna mesta i prostorije. Poceces da pijes lekove za glavu i opustanje misica na telu. Za pocetak brufen, kasnije cemo videti. Ako se stanje ne poboljsa, onda cemo morati da predjemo na kapljice ....

A kakve su te kapljice?

Natrag