Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
kardiolog je na odmoru ... zeni se :p
hitan slucaj draga mora da se intervenise

Imam jos jedan problem. Kada pomislim na moju ljubav, nesto me steze oko srca, tezko disem, samo bi njega gledala, nemogu da spavam, da jedem, samo on mi je u glavi, u stomaku osecam kao da imam sto leptirica.Sta mi je?
Stanje se karakterise kao akutni najebitis iliti sto u narodu kazu teranje. Simptomatika je tenutno manje izrazena ali ce vremenom postajati sve gora.

Neophodno je uraditi nekoliko dubinskih ispitivanja srca (i drugih organa po izboru)koje ce sprovesti Wizard.

Wizard standardni ekg, eho srca,
sa rezultatima u ordinaciji kad se otreznimo od svadbe

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Stanje se karakterise kao akutni najebitis iliti sto u narodu kazu teranje. Simptomatika je tenutno manje izrazena ali ce vremenom postajati sve gora.

Neophodno je uraditi nekoliko dubinskih ispitivanja srca (i drugih organa po izboru)koje ce sprovesti Wizard.

Wizard standardni ekg, eho srca,
sa rezultatima u ordinaciji kad se otreznimo od svadbe[/QUOTE]

:), hvala doktore :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Bezvoljan sam, sve me mrzi da radim, nenormalno sam se ulenjio....
mozda si se bas ulenjio...treba ti terapija muzikom...
sad cemo nesto da odaberemo iz naseg sirokog asortimana...evo na primer ovo..i ona je lenja..samo se isteze...kao macka..

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Mi smo ozbiljna ustanova! Moramo se ponasati kako dolikuje!

Da ne bi pacijenti pobegli pre nego sto uopste i dodju nadam se da nece dolaziti do neprijatnih situacija kao npr. ovo:

Kaznjavacu ovo na najstrozi moguci nacin!!!

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Doktorke jeste li ustanovile sta zonki ima ispod gaca koje nemaju lastis ?:vorred:

Prvo, skini taj glupi izraz sa lica.
Drugo, ovde nema doktorki - samo Sestre.
Trece, ulazis u pitanje Protokola Ustanove o kome nisi duzna dobijati ma kakve informacije.

Ako imas neki zdravstveni problem, reci. Ako nemas, napusti Ustanovu.

Dr.Prim. Black Wizard

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
E bas necu ,jos cu povesti sve pacijente na bojkot ispred skupstine jer ne obavljas savesno svoj posao !!!!

P.s.skini mi ga sam ...

Natrag