Doctor Wizard leči sve

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832

Dodato posle 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Sve ste vi moje u ordinaciji ..... Jedino sto se ne zovem Ljubisa .....

Dodaj .... Imas punu kontrolu nad kancelarijom .... Sve sto fali, pobrini se da vise ne fali .... Nisi uzalud Glavna Sestra

vidis,ponekad mogu pacijente da obradjujem stojeci
nekad ce ceca sedeci
ali ipak jedan krevet...

62c6f145e58f1f74e6de9ca592448ecc_category_large.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
ceco,ja se u potunosti slazem..
bolju pomocnicu nisam mogla da pozelim
nego...
malo se brinem..
neces mi preotimati pacijente....
u dogovoru moxemo da ih delimo na ravne casti.
meni ispod pojasa a tebi iznad
moze?

A onaj koji ne nosi pojas? Nadam se da ne koristiš medicinsku testeru.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
kako su dobri ovi kreveti..ni pretvrdi..ni premeki..nego bas kako treba...svidja mi se kako ste opremili ordinaciju..a hocu li ja moci da primam pacijente i na krevet ili samo na stolicu jer sam za gornji deo zaduzena a bratee sestroo...:vorred:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Nosim ja gaće kad idem kod doce...Samo imam jedne bez lastiša...Boxerke neke čudne:dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
kako su dobri ovi kreveti..ni pretvrdi..ni premeki..nego bas kako treba...svidja mi se kako ste opremili ordinaciju..a hocu li ja moci da primam pacijente i na krevet ili samo na stolicu jer sam za gornji deo zaduzena a bratee sestroo...:vorred:

Kad legne onda imas bolji pristup svuda pa cak i samo gornjem delu. Ugradicemo kaiseve sa strane, ukoliko je pacijent nervozan ili ne zeli da primi terapiju - vezite ga kaisevima i sprovedite terapiju koju morate.

Ovo vazi za obe sestre!

Nosim ja gaće kad idem kod doce...Samo imam jedne bez lastiša...Boxerke neke čudne:dntknw:

Nosio ti gace ili ne bices isterapiran .... Nema ti beganje kad te moje sestre dovate ....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
to nije tako losa ideja...mogu bas da mu pridjem sa svih strana..a ruke vezane znaci nema odbrane i samoodbrane..:evil: sta cu sad sve da im radim...mislim kojim lekom da ih lecim...:roll: uhhhh

Natrag